Welke seksspeeltjes zou jij weleens willen proberen?

Vroeger was het een grote stap om een sekswinkel binnen te lopen en om daar iets uit te zoeken wat je weleens zou willen proberen. Vandaag de dag hoef je niet meer naar een fysieke plek om de middelen te kopen die je graag een keer wilt proberen. Welke seksspeeltjes je ook wilt proberen, je kan je speeltjes gewoon online kopen. Vrouwen doen dat al volop, maar de seksspeeltjes van de man blijven nog wat achter.

Aan aanbod is er in ieder geval geen gebrek. De vraag naar seksspeeltjes is heel groot en dus komen er iedere maand wel weer nieuwe producten op de markt. Vrouwen hebben deze markt al ontdekt, maar de mannen blijven noch enigszins achter. Toch kan het je seksleven sterk verbeteren.

Vandaar dat wij in dit artikel de toys bespreken die eigenlijk niet zouden mogen ontbreken in het nachtkastje van iedere Nederlandse man.

seksspeeltjes man, de top 3

Koop je sextoys online in; ook de seksspeeltjes van de man

Als je graag wat meer spanning in je seksleven wilt ervaren, kijk dan eens wat je allemaal in het aanbod van een online sexshop kunt vinden.

Hier kun je heel veel middelen vinden waarmee je op een heel andere manier tot een hoogtepunt kunt komen. Het voordeel van online inkopen is voor veel mensen dat zij hier volledig anoniem kunnen shoppen. Ook voor de seksspeeltjes van de man blijkt dit belangrijk te zijn.

Een ander voordeel is dat de informatievoorziening vaak veel beter is. Online kun je duidelijke foto’s zien van de producten, zijn de beschrijvingen helder en kun je ook reviews vinden. Daarnaast kan je vaak anoniem je vragen stellen.

Zo kun je je veel beter verdiepen in een seksspeeltje (man of vrouw) dan wanneer je even snel een sekswinkel binnenwipt. Bekijk vandaag nog even welke middelen jij graag een keer zou willen proberen.

Een geheel nieuwe ervaring voor de mannen

Veel mannen weten niet dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden wanneer het gaat over het krijgen van een orgasme.

Een orgasme die met de eigen hand bereikt wordt, is volkomen anders dan die die met een masturbator wordt bereikt. Masturbators zijn er als seksspeeltje voor de man in vele soorten en maten.

Doorgaans is het een object dat je over de penis kunt schuiven dat vervolgens een herhalende beweging maakt. Dit kan een zuigende, een schuivende of een combinatie van bewegingen zijn. Ook poppen of kunstvagina’s zijn masturbators die gretig aftrek vinden onder mannen.

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet zult slagen want de mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor ieder budget iets beschikbaar.

Seksspeeltjes geschikt voor koppels

Wie dacht dat seksspeeltjes alleen voor singles waren, heeft het mis. Je kunt je seksleven namelijk naar een heel nieuw level tillen wanneer je samen met je partner met sextoys aan de slag gaat. Seksspeeltjes voor de man én de vrouw.

Jullie kunnen beiden een masturbator kopen of je koopt een set waarmee jullie samen aan de slag kunnen gaan. Ontdek daarom heel nieuwe terreinen en vind uit waar jij warm van wordt. Je zult zien dat er heel veel mogelijk is en dat zelfs na vele jaren, de vonken nog altijd van jullie seksleven kunnen afspatten.

Onderzoek Cosmopolitan naar seksspeeltjes favorieten man

Uit onderzoek van de Cosmopolitan blijken onderstaande seksspeeltjes favoriet bij de man.

Bron: Cosmopolitan

1. Intenz – Luxe prostaat vibrator

Een cockring en prostaat stimulator in één. Toegegeven, als je man een gamer is, dan zou hij misschien denken dat hij een ander cadeautje van je krijgt dan een seksspeeltje 😉 , maar we weten zeker dat hij hier ook veel plezier van gaat hebben.

Bron: Cosmopolitan

2. Teazers – Vibrator voor koppels

Een vibrator die niet alleen als seksspeeltje voor de man gebruikt kan worden, maar die je als koppel kan gebruiken. Deze vibrator voor koppels gebruik je om zijn penis mee te stimuleren, maar ook als vaginale of anale vibrator. Daarnaast kan je met de twee puntjes van de ring de clitoris te stimuleren.

Bron: Cosmopolitan

3. Teazers – Verwarmde buttplug als seksspeeltje voor de man

Met een temperatuur van 37° is dit seksspeeltje ideaal voor mannen die het snel koud hebben 😉 . Door hem te verwarmen tot je lichaamstemperatuur is het inbrengen een stuk prettiger.

Zie jij het als vrouw zitten om een seksspeeltje voor je man te bestellen of vind je dat maar niets?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven