Sepp de wolvenvriend; een film om gezellig met het hele gezin te kijken!

Wanneer er een leuke kinderfilm in de bios draait, zijn wij altijd wel te porren. Zeker met de kerstvakantie voor de deur, en temperaturen onder nul. Samen met de kids heeft Joyce weer een film voor jullie ‘getest’. Lees hier wat zij van Sepp de Wolvenvriend vonden! Zijn jouw kids helemaal dol op alles wat wild is? Lees dan zeker nog even door, want we mogen ook weer een leuke verrassing weggeven.

Sepp de Wolvenvriend

Sepp de Wolvenvriend gaat over de jonge geitenhoeder Sepp. Hij leeft samen met zijn ouders in de Alpen. In de zomer hoeden ze geiten, en maken kaas van hun melk. Als het winter wordt trekt het gezin naar het dal in het dorp. Dit jaar loopt dat echter anders dan gepland. Tijdens de lange klim naar beneden verliezen Sepp en hun ouders namelijk al hun kazen. Daar gaat de opbrengst van een hele zomer hard werken! Hoewel? Zou de aartsrivaal van het gezin, de rijke winkelier van het dorp, weten waar de kazen gebleven zijn?

Niet alleen de verdwenen geitenkazen, maar ook de geiten zelf én Sepps speciale koeienbel komen in gevaar. Zal alles nog goed komen, of wordt het een echte hongerwinter voor Sepp en zijn ouders? Gelukkig is nog niet alles verloren en krijgt Sepp hulp van zijn vriendinnetje. En o ja, er is ook assistentie op 4 poten onderweg… Sepps beste vriend is namelijk een heuse wolf. Maar dat had je wellicht al uit de titel, Sepp de wolvenvriend, afgeleid 😉 . Of en zo ja hoe die wolf de kazen weer kan opsporen moeten jullie zelf maar gaan ontdekken 😉

Lees ook: 21x kinder kerstfilms op netflix om in de kerstsfeer te komen

Nu in de bioscoop!

Ben jij benieuwd geworden naar Sepp de Wolvenvriend? Haast je dan richting de dichtstbijzijnde bioscoop… Sepp de Wolvenvriend is namelijk op 14 december in première gegaan. Een echte aanrader voor het hele gezin. Gelukkig is de wolf in de film geen grote boze, maar eerder een heel behulpzaam beest. Ook voor kleintjes prima kijkbaar dus! Tenzij je mini-me Roodkapje al veel te eng vindt.

sepp de wolvenvriend

Winnen?

Helaas kunnen we jullie niet aan kaarten voor Sepp de Wolvenvriend helpen. Maar voor de echte wolvenvrienden onder jullie hebben we wel een andere leuke prijs om weg te geven! We mogen namelijk twee Wolvenboxen weggeven: dvd-boxen met 3 topfilms, die allemaal over wolven gaan. We moeten wel even waarschuwen: waar Sepp de Wolvenvriend geschikt is voor alle leeftijden, geldt dat niet voor deze dvd-box. Er staat wel op de box vanaf 6=, maar de dochter van Joyce (7 jaar) én haar vriendinnetje huilden als, tsja, wolven, bij het zien hoe een beer wolvenpups op at. Oppassen met gevoelige kinderoogjes dus…

Lees ook: Julius in Winterland, een  nostalgische kinder kerstfilm

Wat je moet doen om deze dvd-box te winnen? Laat in een reactie hieronder weten waarom jouw kind heel blij zou worden van deze film. En misschien valt de box binnenkort wel bij jou op de mat! De winactie loopt tot 31 december 2016.

Let op: deze winactie is afgelopen en de winnaars hebben bericht gehad.

 

36 gedachten over “Sepp de wolvenvriend; een film om gezellig met het hele gezin te kijken!”

 1. Avatar foto
  Aleesha Verhoeff

  Ik zou mijn kind hier heel blij mee maken omdat ze van alle dieren houdt. Of het nu om een mier gaat of om een walrus, ieder dier is belangrijk.

 2. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Zou mijn zoon Nicky een erg mooie film vinden, hij houd erg van de natuur en van dieren, zou een prachtige film voor hem zijn.
  Ik doe graag voor hem mee !!.

  Groetjes Anneliese

 3. Lijkt me super leuk om te kijken met de kids. Heerlijk op vrijdagavond een familiefilm, net zoals ik van huis uit gewend ben.

 4. Avatar foto
  Mariska van Vught

  mijn kleine jongen van 8 is helemaal verliefd op dieren en door zijn autistische beperking lijkt hij het voor alle dieren op te nemen van mug tot olifant , ze zijn allemaal interessant voor hem. daarom doe ik voor deze knul mee .

 5. Geweldige winactie voor mijn zoon die dol is op dieren en speciale interesse heeft in wolven. Zijn laatste spreekbeurt ging daarover.

 6. Ik doe mee voor mijn nichtje mijn dochter is nog te jong, maar mijn nichtje zou dit zeker leuk vinden lekker knusjes op de bank een film kijken tijdens de vakatie…

 7. Avatar foto
  Adriana de Ruiter

  Onze pleegzoon is gék op wolven! Zou geweldig zijn om hem hiermee te mogen verrassen! <3 Maar goed, denk dat er veel kindjes zijn die wolven prachtige dieren vinden, spreken natuurlijk ook erg tot de verbeelding!!!

  Ik wens je heel fijne feestdagen!

 8. Super leuk om te winnen, mijn dochtertje is tegenwoordig helemaal gek op films met (wilde) dieren. Ik denk dat zij hier wel raad mee weet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven