Sex speeltjes voor de vrouw; een stiekeme top 3

Het is nog altijd geen onderwerp van gesprek aan de koffietafel; sex speeltjes voor de vrouw. Ook sex speeltjes voor de man niet trouwens 😉 . Blijkbaar hebben we -ook nu- nog steeds moeite om over dit onderwerp te praten. En ik snap het wel hoor, dat je niet van de daken schreeuwt dat je speeltjes in je nachtkastje hebt liggen. Maar eerlijk? Zo moeilijk hoeven we er nu ook weer niet over te doen toch?

Sex speeltjes niet in mijn ‘vrouw’ la

Als je mijn Instagram account volgt dan heb je onlangs in mijn stories nog gezien dat ik even een momentje had met mijn dochter. Ze vroeg me of ze -met een vriendin- het kastje in onze slaapkamer mocht reorganiseren. Ik was natuurlijk enthousiast, want ik kan er wel blij van worden als ze een keer wil opruimen.

Het betreft een ladekast in onze slaapkamer die gebruikt wordt als ‘vanalles’ la. Voor mannelijke en vrouwelijke artikelen; we hebben allemaal een eigen la. Die van mij zit vol met allerlei voorraadspullen en nagellakjes bijvoorbeeld. Maar even twijfelde ik of dat ook mijn sex speeltjes in die la zouden liggen. Nu heb ik geen echte geheimen voor mijn kinderen, maar om ze nu publiekelijk uit te leggen wat die ronde balletjes in mijn lade zijn dat hoeft nu ook weer niet. En als ze al wél weet wat het is, dan is het misschien voor haar een beetje akward om ze tijdens een opruimsessie van mijn lade tegen te komen terwijl haar vriendin er bij is.

Na de grote opruiming bleek overigens dat ze niets was tegengekomen. Ze liggen toch in mijn nachtkastje, haha. Hieronder vind je in ieder geval een top 3 van sex speeltjes voor de vrouw. Wil je je seksleven verbeteren, jezelf graag verwennen of je partner misschien wel verrassen? Dan raad ik je aan om onderstaande speeltjes eens goed te bekijken.

sex speeltjes vrouw, de top 3

Een fijne staaf mag niet ontbreken in je assortiment

Of je nu gaat voor een Lovense vibrator die je met app kan besturen of je gaat voor de ‘most famous’ dual action vibrator, ook wel Tarzan of Rabbit genaamd (met deze sextoy wordt je als vrouw op twee plekken tegelijk gestimuleerd wordt) … Een vibrator mag eigenlijk niet ontbreken als we het hebben over sex speeltjes voor de vrouw. Het is waarschijnlijk ook de meest voorkomende sextoy die je je kan bedenken.

Toch kan je als je op zoek gaat naar een fijne vibrator misschien door de bomen het bos niet meer zien, zoveel varianten zijn er. Vind jij het lastig om een keuze te maken? Vraag dan gewoon eens aan een vriendin of zij hier al ervaring mee heeft. Je zal zien dat het misschien even spannend is om over te beginnen maar dat het gesprek al gauw gewoon wordt. Zeker als je gewoon samen bent in plaats van met een hele groep vriendinnen.

Een vibrerend ei speeltje voor ‘lange afstand’ sex voor vrouw en man

De topper voor de man en vrouw onder de sex speeltjes is dit vibrerende eitje, de Lovense Lush 3. Het is een soort 2.0 versie van de ‘standaard’ sextoys die we kennen, doordat hij via een app te besturen is. Ook op afstand! Hoe leuk is het als je partner overzees zit, of op kantoor en jou kan verwennen door via de app even wat vibraties jouw kant op te sturen?!

Als je de reviews mag geloven dan is deze Lush 3 een knaller. Een speeltje dat heerlijk is voor solo momenten, maar dus ook erg geschikt is om samen te gebruiken. Met perfecte krommingen voor het goed kunnen bereiken van je g-spot. Zo kunnen jij en je partner jullie seksleven nog meer variatie geven!

Clitorale vibrator

Een vibrator die je niet intern gebruikt, maar juist van buitenaf aan het werk zet om jezelf te verwennen, en dan met name de clitoris. De We-vibe Gala is daar een goed voorbeeld van. In ieder ‘oortje’ van deze vibrator zit een motortje waardoor je je klit in stereo naar hemelse belevingen kan stuwen. Plaats hem simpelweg zo op je vagina dat de oortjes aan beide kanten van je klit zitten en probeer uit welk vibratiestandje voor jou het beste is.

Bovenstaande top 3 is maar het topje van de hoeveelheid sex speeltjes die er voor man en vrouw in de handel zijn natuurlijk. Maar schaf je een van deze sextoys aan, dan ben je in ieder geval verzekerd van een hoop genot. En ondanks dat je misschien niet graag over dit onderwerp praat zou ik je toch willen zeggen ‘vertel het door’! Zo kunnen ook andere vrouwen intens genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven