Sextoy trends om lekker mee aan het experimenteren te gaan

Trends heb je op allerlei gebieden. Van fashion en plant trends tot interieur trends… Maar die slaan we vandaag even over. Wij gaan het namelijk hebben over de nieuwste sextoy trends! Weer eens wat anders… En toch een stukje spannender dan welke planten er nu eigenlijk trendy zijn!

Let’s talk about sex

Seks is nu eenmaal geen onderwerp waar de meeste van ons het eens even goed over hebben, onder het genot van een bakkie koffie. Waarom niet? We zijn ook wel een beetje een preuts landje. En dus denken we dat iedereen het massaal doet (behalve wijzelf natuurlijk). Maar wist je dat het sex-gemiddelde eigenlijk op ‘maar’ 1 keer per week ligt?

Wil je je seksleven een boost geven (of heb je even niemand om het mee te doen) dan kan je natuurlijk voor sextoys gaan. Alweer een soort van taboe in Nederland. Maar daar komt langzaam verandering in: zo kreeg ik ‘gewoon’ een mailtje binnen over de nieuwste sextoy trends. En die wil ik natuurlijk graag met je delen 😉 .

Dé sextoy trends van 2020

De fashion trends hou je misschien wel een beetje bij, maar ben je ook op de hoogte van de laatste sextoy trends? Dadelijk wel! Lees je even mee?

Kleur je seksleven

Zoals bij alle trends is kleur altijd een dingetje. Hippe kleuren op sextoy gebied? Dat zijn komend jaar vooral roze tinten. Zoals Coral Pink, Pretty Pink en Rosé Goud. Als tegenhangers van al dat roze worden ook Sapphire blauw en mat zwart trendy kleuren als het om sextoys gaat.

Ook bij de sextoy hebben we deze trends: duurzaamheid

Duurzaamheid is volgens mij iets waar we altijd naar moeten streven. Dus driemaal hoera: ook sextoys worden steeds duurzamer. Producten worden duurzamer geproduceerd, en vaak ook van biologisch afbreekbare materialen. Ook zijn oplaadbare sextoys een trend.

Nieuwe technologieën

Technologie staat nooit stil, en dus ook niet op het gebied van sextoy trends. Al eens gehoord van de luchtdruk vibrator? En ook verwarmbare sextoys worden populair. Lijkt me persoonlijk ook best lekker. Verder zijn er ook technologieën die niet helemaal nieuw zijn, maar wel verder ontwikkeld, zoals de trend hieronder.

Dé trends voor volgend jaar: op afstand bestuurbare sextoys

Ze bestaan al langer: sextoys die je op afstand bestuurd met een afstandbediening. Door technologische innovatie kan je ze alleen van een steeds grotere afstand bedienen. Heb je een lange afstandsrelatie? Of is je partner op reis? Dan kan je toch samen genieten!

Samen sexperimenteren

Praat jij met je partner over seks? En proberen jullie wel eens nieuwe dingen uit? Sexperimenteren is een goede manier om je partner nóg beter te leren kennen, en om jullie seksleven een boost te geven. Leuke manieren om dat te doen? Scoor bijvoorbeeld een voordeelpakket met verschillende sextoys -volledig on trend- om lekker mee aan het sexperimenteren te gaan samen. Of ga voor de erotische adventskalender, niet alléén leuk tijdens de decembermaand!

Verwarmende en vibrerende masturbators

Nog een sextoy trend die ideaal is in de koudere maanden zijn de verwarmbare masturbators. Door het verwarmbare effect wordt de ervaring nog realistischer! Ook een sextoy trend die in opkomst is: vibrerende masturbators.

Sextoys om je bekkenbodem mee te trainen

Wist je dat je met bepaalde sextoys ook je bekkenbodem kan trainen? Daardoor wordt de seks ook nog eens lekkerder! Oftewel: tijdens de seks werken aan betere seks! Bovendien is het trainen van je bekkenbodemspieren een goede oplossing tegen urineverlies. Twee ‘vliegen’ in één klap dus.

Bead vibrators

Last but not least in dit lijstje met sextoy trends: de bead vibrators. Dit is een vibrator met een ronddraaiende kop die voorzien is van kralen. Voor extra stimulatie, en nog meer plezier tijdens de seks! Wordt het hopelijk vanzelf vaker dan 1x per week 😉 .

Nog meer over deze trends lees je hier op Willie.nl en oja…. pssstttt… wil je jezelf verwennen maak dan gebruik van de toffe Black Friday deals! Dat scheelt weer in de portemonnee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven