Sexy en stylish verantwoord bankhangen

Werk is gedaan, de avond valt, de dag is klaar… bijna. In de file op weg naar huis verlang je al naar bank, haard en kaarslicht. Hallo oktober, welkom herfst!

Eenmaal thuis gooi je je hakken de hoek in, roep je snel “Ik ben thuihuis!!!” tegen je kroost en spoed je je naar boven om zonder kleerscheuren, snotvegen en chocohandjes je ‘most fabulous designer dress’ veilig te stellen. Gelukt. Je springt onder de douche en even fris en fruitig later denk je: WAT trek ik aan???

Ik las eens in een interview dat Silvie van der Vaart er ALTIJD voor zorgde dat als haar Raf ’s avonds thuiskwam, ze er spic en span bij liep, zat of lag. Want daar houdt hij van…aldus Sil.

Dat snap ik wel. Het idee klinkt fantastisch romantisch maar in realiteit iets minder comfy. Je nestelen in je love seat in je latest-gescoorde-metallic-skinny-jeans inclusief knopen die je maag doorboren is simpelweg niet comfortabel. Net zoals je sexy doch truttige kokerrok waar je rondingen zo mooi in uitkomen, blijkt ook geen relaxed succes want je benen MOETEN over elkaar en daar krijg je op den duur kramp en spataderen van.

Maar wat dan wel?

Het is er eigenlijk al een tijdje maar wat een heerlijkheid: het is er nog steeds en hoe! Sweatpants of noem het een beetje aardiger lounge wear. Het is een véél modernere variant op de old school joggingbroek. Uitermate comfortabel in fleece, velours of joggingstof. Heeft een taps toelopende pijp en elastische taille, eventueel met touwtje of glanzend lint. Tegenwoordig ook verkrijgbaar in printjes, afgezet met (leren) biesjes of ander hip detail.

Je kan er mee bankhangen, je er sexy in voelen met spannende top en je kan stilistisch verantwoord de deur openen voor onverwacht bezoek. Een ‘after work’ topper dus! Maar om deze sweatpants alleen binnenshuis te dragen is zonde. Mits goed gecombineerd kan je ‘m zelfs op je werk aan. Denk: high heels, met zijdeachtige top of semi-transparant bloesje. Of gewoon lekker casual: sneakertje, basic shirtje en een jasje.

Bij victoriassecret.com hebben ze prachtige en dat vind ik dan weer enorm op z’n Silvie’s!

Meer lezen van Astrid, onze imagostyliste ? Kijk dan hier.

1 reactie op “Sexy en stylish verantwoord bankhangen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top