Shop met korting een leuk duurzaam jurkje!

Hoera! De zomer is officieel begonnen! Die regen moet je voor het gemak maar even wegdenken… Nog een paar weken en dan begint de schoolvakantie bij Kleine Jurkjes. Wij gaan lekker kamperen, dus we willen zo min mogelijk mee nemen. Weet je wat er in ieder geval niet zal ontbreken in onze tas? Een jurkje van GreenBaby.

Wat dacht je van deze? Stijlvol en beautiful is dit mooie blauw gestreepte jurkje met zomers geel riempje van GreenKids. 100% biologisch katoen & fair trade gemaakt, duurzamer kan niet.

Deze bekroonde en modieuze biologisch katoenen baby- en kinderkleding werd gemaakt door echte mensen met wie dit Engelse merk echt contact mee heeft. Het eco merk Green Baby uit Engeland was actief sinds 1999, en met hun enorme keuze aan artikelen, was het voor ons niet moeilijk de leukste biologische jurkjes te kiezen, want wat zijn ze mooi. En het leuke is, nergens anders in Nederland is er zo’n grote collectie GreenBaby en GreenKids verkrijgbaar! Nu zijn ze samengegaan met Little Green Radicals en de collecties blijven gelukkig prachtig.

Wil je ook kennismaken met dit mooie duurzame merk? Met code MaWjuli krijg je direct €5 korting bovenop de al lopende aanbiedingen!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top