Shoppen en mijn top 5 aan ergernissen

Shoppen… waarschijnlijk ben ik een van de weinige vrouwen die er niets aan vind. Ik hou niet van overvolle winkelstraten, word zeker niet blij van het passen in die benauwde pashokjes èn het eindresultaat in de spiegel geeft mij nooit een bevredigend gevoel.

Het is niet dat ik ontevreden met mezelf ben hoor, dat ik daarom dat eindresultaat niet zo bijzonder vind. Nee, voor mij staat het licht in de winkels met een stip op 1 als je het hebt over ergernissen.

Je kent het vast wel. Ga je shoppen, heb je iets leuks gevonden in de overvolle rekken, haast je je naar een pashokje (hopen dat er iets vrij is) en dan is er geen spiegel in het pashokje! Irritant! Moet je nog met je eventuele aanstaande outfit de winkel in om jezelf helemaal van top tot teen te bekijken (en te laten bekijken) terwijl je nog helemaal niet zeker weet of dit uitgekozen kledingstuk je eigenlijk wel staat en je er wel in gezien wilt worden. Daarbij komt dat het licht in de winkels vaak verschrikkelijk is en je eruit ziet alsof je al 4 maanden slaap tekort komt.

shoppen

Enfin, hier dan mijn top 5 aan ergernissen bij het shoppen

  1. Met stip op 1, geen spiegel in het pashokje
  2. Te kleine pashokjes waar niet voldoende haakjes zijn en waar je je kleding op de grond moet pleuren
  3. Een opdringerige verkoopster die je aanklampt zodra je binnenkomt met de vraag ‘kan ik u ergens mee helpen?’
  4. Kleding die alleen maar in de maten S tot XL verkrijgbaar is, waarbij de XL een barbie formaat is waar ik van mijn leven niet in ga passen
  5. Heb je eindelijk iets leuks gevonden in jouw maat… blijkt er een vlek in te zitten en het de laatste van die maat te zijn

Gelukkig is er één ding wat ik dan wel weer leuk vind aan shoppen… en dat is gezellig samen ergens een cappuccino drinken of even lunchen…. laat die overvolle tassen dan maar achterwege 😉 .

Vertel eens, hou jij van shoppen? Of heb jij ook ergernissen die voor jou shoppen een stuk minder leuk maken? Ik ben benieuwd!

3 gedachten over “Shoppen en mijn top 5 aan ergernissen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven