SienEnCo: de online hobbywinkel voor kinderen en hun feestjes

SineEnCo en hakenOver de jeugd van tegenwoordig wordt wel eens gezegd dat ze alleen nog maar met een schermpje spelen. Meestal door wat knorrige, oudere mensen 😉 . Want niets is minder waar. Kids zijn tegenwoordig nog net zo creatief. Al hebben ze soms misschien een zetje nodig. Ga jij wel eens lekker knutselen met je mini-me? En is die er zo enthousiast over dat hij of zij wel zin heeft in een echt knutsel-kinderfeest? Dan kan je terecht bij SienEnCo. En ook als je gewoon een regenachtige middag wil overbruggen trouwens.

SienEnCo gehaakte knuffelsJong geleerd… bij SienEnCo

Voor SienEnCo begon creatief zijn (namelijk haken) zo’n 35 jaar geleden. Ze was 3-4 jaar oud en kon de haaknaald net vasthouden. Haar moeder haakte en breidde veel, en ze moest en zou het ook leren. Ze begon met kleding voor haar barbiepoppen. Sjaaltjes en mutsen in het begin, overgaand op rokjes en truitjes en uiteindelijk zelfs mooie jurkjes. Na de kleding voor haar barbiepoppen kwamen de knuffels, en die maakt ze nu nog steeds. Voor haar webshop SienEnCo maakt ze leuke cadeaus voor kids.

Ook kan je er knutselpakketten bestellen. Kies of je voor een jongen of meisje op zoek bent. En geef aan voor welke leeftijd je een knutselproject zoekt. Maar je kan ook nog een stapje verder gaan. Op de website kan je zelfs een heel knutsel-kinderfeest voorbereiden. Want knutselen met vriendjes en vriendinnetjes, dat is eigenlijk nóg gezelliger.

SienEnCo kinderfeestjes

Creatief bezig zijn is heus niet alleen voor oude mensen. SienEnCo deelt haar enthousiasme voor het creatief bezig zijn graag met kinderen. Naast workshops voor kinderen is ze ook in te huren voor kinderfeesten. Iets origineels verzinnen voor een kinderfeestje is nog niet zo makkelijk. Het vermaken van een troep kinderen, da’s bepaald geen kinderspel. De kinderfeesten van SienEnCo zijn een combinatie van knutselen en spel. Succes gegarandeerd. Aan het eind van het feest heeft elk kind iets tastbaars om mee te nemen naar huis.

Vooraf bepaal je in goed overleg wat de insteek wordt. En SienEnCo regelt alles om er een gezellige, creatieve middag van te maken! Je kiest dus zelf wat er geknutseld gaat worden. SienEnCo regelt vervolgens een toffe workshop. Want creativiteit verdient de vrijheid, maar als het om zo’n groep enthousiastelingen gaat is het wel handig als iemand alles in goede banen leidt 😉 . Bovendien steken de kids ook nog een hoop hobby vaardigheden op. Win-win situatie, toch? Er geldt een vaste prijs voor €7,00 per kind. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

Lees ook: Maak pompoen bloempotjes met de kids, leuk voor Halloween!

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here