Sieraden voor Moederdag

Op 12 mei is het weer Moederdag  Een dag waarop wij moeders verwend worden met cadeautjes, ontbijt op bed en hopelijk fantastische knutsels van ons kroost. Sieradenontwerper Tanja, van Kayasieraden.nl, ontwerpt met veel succes kindersieraden, moeder en dochter sieraden en sieraden voor gelegenheden als een bruiloft of communie.

Speciaal voor Moederdag ontwierp zij de ‘Key to my Heart’ collectie met  betoverende bedeltjes, geïnspireerd op de 19e eeuwse Victoriaanse kasteeltuin-deuren. Diegene die de sleutel bezat had toegang tot de secret gardens, een plek van pure liefde.  Nu staat het sleuteltje symbool voor de toegang tot mama’s hart, hoe lief is dat? En om het helemaal speciaal te maken, maakt ze deze sieraden voor moeder én dochter om het ‘Wij horen bij elkaar’-gevoel te bevestigen.

Kopen met korting of win via Facebook!

Met de kortingscode MAMS krijg je tot 31 mei 15% korting op deze sieraden. Speciaal voor Moederdag geeft KAYAsieraden ook nog een mooi moeder-dochter setje met ketting en armband weg. Stuur via de Facebookpagina van MamsatWork je mooiste moeder & dochter foto op en wie weet win jij dit mooie setje wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven