Silvie van Tuijl, working mam van week 27

Hoi, ik ben Silvie van Tuijl,

Oei… en toen viel ik stil… Moeilijk… waarom in de spotlights?

… ik wil andere vrouwen inspireren om hun dromen na te jagen als vrouw, los van het feit of ze mama zijn en/of een partner hebben. Daarom in de spotlights.

Ja, ook ik ben een werkende mama (41) met 2 bedrijven, personeel, een man (40), een zoon (8), 2 honden, 4 katten en een zwik vissen. Vrienden? Check, heb ik ook, maar helaas heb ik maar ‘1 tijd’ en die moet ik dus wijs besteden. Ik heb een professionele carriere opgebouwd maar daarNAAST wilde ik nog één keertje iets met hart en ziel opstarten, iets creatiefs met kids als doelgroep en dat werd een nieuw jeanslabel voor smalle tot ‘regular’ jongens (aug. 2010). Maar daar gaat het me nu even niet om 😉

Als men mij zou dwingen om een keuze te maken tussen mijn gezin en mijn werkende leven, zou ik uiteraard voor mijn gezin gaan, maar ik zou er niet gelukkiger van worden waarschijnlijk. En daar heb ik meteen de clou te pakken:

Het maakt niet uit wat je droom is (wellicht is dat thuis zijn voor je gezin of de hele wereld over vliegen) maar je leeft maar één keer (denk ik dan tenminste) en tijd is het enige dat je niet kunt kopen. Die gaat gewoon voorbij, of je het nu leuk hebt of niet. Dus: ga ervoor en ‘make yourself happy’; dan ben je des te leuker voor anderen!

PS: de foto is genomen tijdens het lanceringsfeest van mijn nieuwe jeanslabel, waarbij ik actief de aandacht heb gevraagd voor St. Doe een Wens Nederland. Dat jongetje is Alexander en hij is ex-leukemie patiënt en sindsdien junior ambassadeur voor DEWS. Die blonde dame ben ik 😉

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Silvie van Tuijl, working mam van week 27”

  1. Wat zouden we Tom graag weer een keer willen zien. Laat staan zijn vader en opa en oma.
    Het is echt een drama als je een geliefd familielid niet meer mag zien ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven