Sint eruit, Kerst erin, van alles over huisvrouwen, events en kamers vol pakjes

Man, man, man, wat een gekkenhuis is het de afgelopen weken toch geweest. Bij jullie thuis ongetwijfeld ook, maar we hebben de Sint in ieder geval weer achter de rug! Op pakjesavond zelf concludeerden Frank en ik dat het misschien wel lekker is om volgend jaar 5 december gewoon over te slaan en direct de overstap te maken naar de Kerst. Onze achtjarige muppet is het daar echter nog niet helemaal mee eens geloof ik en even serieus… die surprises die gaan toch door hè, daar kom je niet onderuit.

Ik heb het gevoel dat ik de afgelopen weken echt geleefd ben. Van snotneuzen vegen tot een Minion surprise maken en van campagnes afwerken via mijn vrijwilligerswerk tot aan de overhoringen met zoonlief. Wat een drukte.

Petra schreef onlangs nog handige tips over hoe je je hoogsensitieve kind door de decembermaand heen kan helpen. Ik dacht dat ik daar niets mee kon, maar bij mij blijken ze ook erg praktisch uitvoerbaar. Heb jij dus ook dolle mina’s in huis, check even haar blog, wie weet heb je er wat aan.

Uitnodigingen events

In deze tijd is het -naast de gewone drukte die jullie ook allemaal kennen- ook altijd enorm druk met events. Als ik alle uitnodigingen af zou gaan die ik binnenkrijg, dan zou ik niet veel meer thuis zijn om te werken, te eten en zelfs niet om te slapen! Allemaal superleuk natuurlijk, maar het gewone leven gaat ook door. En puber en tiener hebben mij zo nu en dan hard nodig, blijkt wel weer uit al het gemopper als ik weer eens weg ben. Ik ga dus ook niet alle uitnodigingen af, dat is geen doen.

Travelpressentation en Hema event

Waar ik wel naartoe ben geweest is het persevent van twee pr-bureaus, Baltus Communications en USP marketing. Een interessante presentatie met daarna netwerken met allerlei reisorganisaties, altijd leuk. Ter afsluiting ben ik met een paar andere blogsters lekker een hapje wezen eten in Utrecht city, getuige deze gezellige foto 😉 .

etentje bloggers travelpressentation

Niet lang daarna ging ik samen met Lotte nog naar het Sint event van de Hema. Aangezien dit soort events altijd vroeg in de middag beginnen is het een race tegen de klok om bijtijds daar te zijn voor ons omdat we uit Schijndel komen. Maar niet voor niets, we vielen met onze neus in de boter. Of nu ja… de pepernoten. En de chocola. En de marsepein. Een ontzettend leuk opgezette middag waarbij alle kids zelf chocoladeletters mochten versieren, tekenen en pannenkoeken eten.

versierde chocoladeletter hema persevent

De mama’s zaten aan de high tea met allerlei lekkers uit de schappen van de Hema. Tja, en ik maar klagen over die kilo’s 😛 .

Jammer dat het altijd allemaal in Amsterdam te doen is, dat wel. Wat een drama was die terugweg zeg. Een voordeel… Lotte kan even bijslapen 😉 . We hebben er precies drie uur (!) op gereden terug naar huis! Jasses. Gelukkig heeft Lotte na haar dutje weer praatjes voor tien, dus hebben we ons wel vermaakt. En met zo’n lange autoreis móet je op de terugweg bij die grote gele rakker stoppen natuurlijk om nog meer fastfood naar binnen te werken.

lotte slaapt in de auto

Privé drukte en pakjes all over the place!

Ook niet werk-gerelateerd staat er genoeg in de agenda!

lotte krav maga examen

Examen van de kids

Tussendoor hebben we nog een volledige zondag vertoefd bij Elite Benefit Gym, de sportschool van de hele familie 😉 . Luc en Lotte hadden beiden een Krav Maga examen. Het examen zelf duurde ruim twee uur, en uiteraard zaten ze na elkaar gepland dus daar ging de hele dag aan op. Maar wel geslaagd!

Business Boost Live

De afgelopen week hadden we daarnaast nog een druk schema met onder andere Business Boost Live. Een avond georganiseerd door de ING waarbij allerlei inspirerende sprekers te gast waren. Samen met Frank toog ik op woensdagavond dus naar Rotterdam om in de Ahoy een avondje door te brengen. Vol energie reden we weer naar huis. Deze avond was écht te gek en zou ik zo weer overdoen, ook al was de Ahoy zelf nogal slecht georganiseerd.

business boost live matt simons

Vooral Mo Gawdat (CBO van Google) vond ik zelf erg inspirerend, maar ook de interviews met John de Mol, Hugo de Koning van Young Capital en Aart van Veller van vandeBron waren geweldig om naar te luisteren. Wat een ondernemers in hart en nieren, en wat een enorm goede ideeën hebben ze! En natuurlijk was ook de muziek van Matt Simons super leuk!

tip:Het boek dat Mo Gawdat geschreven heeft ‘de logica van geluk‘, daar ben ik inmiddels ook aan begonnen, een echte aanrader!

Pieter Zwart van Coolblue was er ook. Hij had een leuk praatje wat wel een beetje te gelikt was en Anna Nooshin (influencer en tegenwoordig ook tv presentatrice) kwam ook even kijken.

comedy night schijndel

Comedy Night in Schijndel

De avond erop (yep, twee avonden samen achter elkaar van huis) was er een Comedy Night bij Jansen & Jansen, onze favoriete eettent in Schijndel. Twee keer per jaar organiseren ze een te gekke avond met lekker eten en een aantal stand up comediants waar je buikpijn van krijgt. Van het lachen uiteraard 😉 . Altijd leuk om bij aanwezig te zijn, niet gek duur en een mooie gelegenheid om weer even bij te kletsen met lieve vrienden. Topavondjes zijn dit.

Huisvrouwen bestaan niet, the movie

Afgelopen zondag was ik op de voorpremière van de film ‘Huisvrouwen bestaan niet’. Op uitnodiging van Swiss Sense, die betrokken zijn bij deze film in de vorm van sponsoring.

Frank mocht ook mee, maar had nogal wat bedenkingen. ‘Dat is natuurlijk een echte vrouwenfilm’ riep hij van tevoren nog. Maar niets is minder waar. We hebben samen schuddebuikend in de bioscoopstoel gelegen bij deze hilarische Nederlandse film die geproduceerd is door Rick Engelkes. Jawel dames, de enige echt dokter Simon! Een rol die hij overigens ook in deze film weer vervult.

Ook aan creatieve vastlegmomenten was gedacht deze avond; zo was het mogelijk om bij de photobooth op de foto te gaan met BN’ers Fred van Leer en Producer Rick Engelkes of kon je met huishoudaccessoires liggend op een boxspring op de foto. Uiteraard moest vriendin Kim ook op de foto en werd ik meegesleurd. Fotogeniek als ik ben, hieronder het resultaat …

voorpremière huisvrouwen bestaan niet

Ik schrijf daar wellicht nog een apart blog over deze film, maar wilde je al wel vast even laten zien hoeveel vrouwen er graag met Fred van Leer op de foto willen. Fred van Leer heeft namelijk ook een klein rolletje in deze film. Wat een rij!

huisvrouwen bestaan niet, rij Fred van Leer

Pakjesfestijn in november en december

Dat het de tijd van pakjes is dat hoef ik jullie niet te vertellen uiteraard. Nu komt er hier altijd al veel binnen, maar in november en december is dat helemaal niet normaal. Van producten die gereviewed mogen worden, tot cadeautjes die ik zelf voor de kinderen heb besteld voor pakjesavond. En van spullen voor winacties tot mooie dingen voor mezelf (Yeah!).

Maar die postbode hè, die krijgt steeds meer argwaan volgens mij. Ik denk persoonlijk dat hij mij verdenkt van een gat in mijn hand. Ongetwijfeld hoor ik wat hem betreft bij de groep vrouwen die haar man steeds verder in de schulden jaagt. Typetje shopaholic. Ik laat hem maar in die waan…

cowboysbag tobacco

Zo ontving ik bijvoorbeeld een heel aantal producten van Olaz, waar je binnenkort meer over leest, met een mooie winactie. Daarnaast zocht ik een jurkje uit bij SRNDPTY, waar een heel verhaal achter zit wat je ook nog zal lezen én ontving ik deze prachtige cowboysbag. Hoe vind je hem? Ik vind hem onwijs mooi en buiten dat is hij ontzettend handig om je laptop in mee te nemen. Nu nog een portable laptop erbij zoeken, want die van mij is fijn voor thuis, maar meenemen? Daar is dat onding veel te zwaar voor! Ook de zakken aan de voorzijde van de tas zijn formidabel. Telefoon past er perfect in en mijn pasjes ook. Die heb ik al jaren in zo’n secrid wallet zitten, ken je die? Even klikken en al je pasjes komen zo schuin omhoog zodat je ze er eenvoudig uit kan pakken.

Verder kreeg ik nog een stofzuiger binnen die ik mag gaan testen en waarvan ik er binnenkort ook eentje weg mag geven en heb ik een prachtige planner binnengekregen. Binnenkort meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven