Sinterklaas cadeau tips voor mannen; ik heb maar één tip!

Een drama vind ik het, leuke sinterklaas cadeaus verzinnen voor een surprise avond met vrienden. Voor mijn eigen man is het niet zo’n punt om wat te verzinnen, als ik maar voldoende geld besteed (hij is nogal een gadget freak). Maar in de vriendengroep ligt dat niet zo simpel. Zeker niet als je vooraf niet weet welke man je sint cadeau gaat krijgen. Dus ga ik op zoek naar de leukste sinterklaas cadeau tips voor mannen. En jij mag een handje helpen, want een ideaal mannen kadootje vinden valt nog niet mee!

siterklaas cadeau tips voor mannen

Sinterklaas cadeau tips voor mannen, maar tja… welke man?

Ik hoor je denken ‘een sinterklaas cadeau voor een man maar ze weet niet welke? Huh?’.

Het zit namelijk zo… het gaat om een surprise avond met een speciaal tintje, een soort schoen zetten voor volwassenen. De vrouwen moeten een sint cadeau voor een man verzinnen. En de mannen een sint cadeau voor een vrouw in het gezelschap. Je weet echter niet voor wie. Alle cadeaus gaan op een hoop en worden door middel van een sint spel ‘aan de man’ of ‘aan de vrouw’ gebracht. Maar het moet wel een leuk cadeau zijn, iets waar de man in kwestie wat aan heeft, wie het dan ook is.

Nou, schiet mij maar lek. Mijn hoofd zit niet barstensvol sinterklaas cadeau tips voor mannen moet ik eerlijk zeggen. Ja, een fles whiskey ofzo, maar niet iedere man in onze vriendengroep wordt daar gelukkig van. Met een beetje zoeken op internet stuit ik echter wel op een toffe tip die ik jullie niet wil onthouden: een bitcoin cadeaubon (of zoiets).

Cryptokado als tip

Op Telegraaf.nl (ja, ik geef toe… heel nu en dan lees ik daar iets) zag ik een artikel over een cadeaubon die je kan geven voor cryptocurrency. Voor diegene die hier helemaal niet in thuis is… zo’n Cryptokado kan je geven aan iedere leek. Je hoeft er geen verstand van te hebben.

Zelf hebben wij wat bitcoins en vooral de man hier in huis houdt zich hiermee bezig. Best leuk om te doen en te volgen, maar misschien niet voor iedereen even makkelijk om cryptocurrency aan te kopen of te verkopen. Met deze cadeaubon geef je dus een man een sinterklaas cadeau vanaf € 15,00 die de ontvanger om kan zetten in bitcoins (of een van de andere coins). Zonder er iets van te hoeven begrijpen. Iedere willekeurige man -en zeker die uit de vriendengroep- moet hier mee overweg kunnen en dat maakt het ineens een leuke cadeau tip, niet? In ieder geval weer iets anders dan een staatslot!

Veel verder kom ik overigens niet met de sinterklaas cadeau tips voor mannen, dus als jij nog wat meer inspiratie voor me hebt, let me know! En vergeet niet… het moet een leuk cadeau zijn, geschikt voor iedere man 😉 .

Shutterstock foto van man met cadeau door Kues

4 gedachten over “Sinterklaas cadeau tips voor mannen; ik heb maar één tip!”

  1. happy socks, een vintage digitaal horloge, goeie oorspeakertjes, een all in one gereedschaptool voor in de kast id woonkamer, maffe foto, lekker bewerkt in een fout lijstje, philips wake up light (zodat ie niet zo knorrig wakker wordt), mooie broekriem die bij zn schoenen past of zelfde kleur leer als zijn horlogeband, een superscherp echt mannelijk koksmes, een hoe maak ik biefstuksetje, bierproeverij bij rockcity of hopdonders bijvoorbeeld, een gadget voor op zn bureau, een skateboard om oude tijden te herleven..uh….tsja ik ben een man en kwam op je toffe website, vandaar…misschien moet ik maar eens een papsatwork toevoegen ha!

  2. Ik kan een persoonlijke kledingbox van House of Einstein wel aanraden. Geef je hem gewoon nieuwe outfits, samengesteld voor hem!

  3. Wat dacht je van een leuke beeropener voor aan de muur om je bierflesje mee te openen? We hebben ze ook in een bulldog variant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven