De leukste sinterklaas cadeautjes voor je kind!

Kerst mag dan enorm aan terrein winnen in Nederland, met Sinterklaas is het écht nog niet gedaan. Vandaar dat we voor jullie inspiratie hebben met betrekking tot de leukste sinterklaas cadeautjes voor je kind. En waar komen we dan al snel terecht? Onder andere bij de HEMA natuurlijk!

sint cadeautjes kind

Toffe Sinterklaas cadeautjes voor je kind; doe er nu je voordeel mee!

Man, man, wat betreft Sinterklaas vieren en leuke cadeautjes voor de kinderen zou ik eigenlijk willen dat mijn kinderen nog klein waren. Of dat ik al kleinkinderen had, maar dat laatste duurt nog even, haha.

Maar Sinterklaas vieren is écht het leukste als je kinderen nog jong zijn en er met volle teugen van genieten. Hoe heerlijk is die periode vol spanning naar aanloop van 5 december? Want ook al roept jouw kind al ‘sinterklaas bestaat niet‘, wedden dat hij of zij tegen 5 december toch weer even terugkrabbelt?

Al is het alleen maar voor de leuke cadeautjes die Sinterklaas aan je kind geeft 😉 .

En daar doen we het toch voor? Voor die sprankelende ogen en die glimmende wangen? Dus kom maar door met die toffe inspiratie voor de leukste cadeautjes voor 5 december!

Tip: momenteel krijg je tot aanstaande zondag ook nog 15% korting met je HEMA pas!

Sinterklaas cadeautjes kind

Houten speelgoed winkeltje en keuken voor 5 december

Omdat houten speelgoed meer aan de verbeelding over laat én duurzamer is gaan we gelijk volle bak met het houten speelgoed van de HEMA waaronder het welbekende winkeltje en de kinderkeuken van HEMA.

Ook al zitten deze al langer in het assortiment, dat doet niets af aan het feit dat dit toch wel in de top 5 van de leukste sinterklaas cadeautjes van je kind thuis hoort.

Het gave van het keukentje én van het houten winkeltje is natuurlijk dat er hele rollenspellen gespeeld worden met dit speelgoed. Ik kan me nog zo goed herinneren dat Lotte toen ze klein was hele maaltijden kookte in haar eigen keukentje. Te cute! In dit kinderkeuken artikel vind je nog meer inpiratie.

Heb je al zo’n HEMA keukentje of winkeltje in huis? Dan is er nog volop klein spul in het assortiment waarmee je het spelen met dit speelgoed nóg leuker maakt.

Dus als je zoekt naar kleinere cadeautjes voor Sinterklaas en even geen sinterklaasboeken voor peuters of kleuters wilt geven dan zal je kind hier ongetwijfeld ook super blij mee zijn.

Heb je een keukentje van een ander merk? Geeft niets! Het servies, de fluitketel, de pizza, het bestek en… ja eigenlijk alles kan je ook gewoon bij andere keukentjes gebruiken!

cadeautjes sinterklaas kind

Als ik mocht kiezen en mijn kinderen nog met dit speelgoed zouden spelen dan zou ik voor Sinterklaas zéker gaan voor de fluitketel, het ontbijtsetje, de eieren, de koffiebeker en de tompouce. Fantastisch!

Je vindt al deze leuke sinterklaas cadeautjes in de winkel, maar je kan ze ook hier bestellen.

hema sinterklaas cadeautjes

Voor het kind dat voertuig liefhebber is hebben we ook toffe sinterklaas cadeautjes

Van houten voertuigen (zoals de welbekende en super toffe autogarage) tot aan verkeerslichten, een loopkar en een reuzenrad.

Je kan het zo gek niet bedenken of het staat in de (digitale) schappen van de HEMA. En niet alleen voertuigen van hout vind je hier, maar ook bijvoorbeeld fantastische constructiesets van metaal. Denk aan een stoere motor (i like) of een gaaf vliegtuig en natuurlijk een hijskraan.

Broom broom… je kind kan zijn of haar lol niet op met al deze mooie cadeautjes voor sinterklaas. Cadeautjes die in de zak passen, maar ook hele geschikte schoencadeautjes.

Je vindt alle voertuigen hier

Ben je juist op zoek naar de leukste boeken over Sinterklaas, check dan bij mijn collegablogger Mariska.

Verkleedspullen voor sinterklaas en doktertje spelen

Houd jouw kind van verkleden? Dan is hij of zij in deze tijd waarschijnlijk helemaal ‘on edge’. Want niets is leuker dan je zelf verkleden als Sinterklaas of Piet, toch?

Check de verkleedkleren die je -liefst als schoencadeautje vooraf- kan geven. Zo kan jouw kindje zich iedere avond tijdens het Sinterklaasjournaal uitdossen en meedoen!

Niet alleen sinterklaas of pieten kleding kan je als cadeautjes geven aan je kind, ook dokterskleding (met koffertje!) of een mooie prinsessenjurk vind je in het assortiment. Het is maar net waar jouw kind zich het meeste in thuis voelt.

Alle verkleedkleren en accessoires vind je hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven