Sinterklaas surprises en gedichten; laat een ander lekker het werk doen!

Wat als je geen tijd hebt om Sinterklaas surprises te maken of gedichten te verzinnen? Dan laat je toch gewoon lekker een ander het werk doen? Of je sluit er een verzekering voor af. Een slim idee vind ik, en niet alleen voor mezelf. Want ik ben vast niet de enige moeder die daar in deze tijd stress van krijgt? Gisteren schreef ik al een blog over een Minion surprise maken. Dochterlief had het in haar hoofd gehaald en -ook al heb ik even flink weerstand geboden- ik heb het verloren.

Mijn geluk is nog dat ze er redelijk bijtijds bij is en dat ze zelf nogal een doorzetter en aanpakker is. Van zoon ben ik namelijk gewend dat hij op het aller-aller-aller laatste moment start met de opmerking ‘Oja, ik moet nog Sinterklaas surprises maken’. Ik kan dan niet veel anders meer dan een glas wijn pakken en hoofdpijn of een stress aanval veinzen. Nou ja, veinzen? Het is misschien het verschil tussen jongens en meisjes, geen idee. Maar dat ik er stress van krijg dat weet ik zeker! En jeuk ook! Verplicht Sinterklaas surprises knutselen en dichten? Geef mijn portie maar aan fikkie, ik heb er niet zoveel mee.

Herken je dat? Check dan even verder voor wat verlichting 😉 .

sinterklaas surprises, geen tijd

Een verzekering voor Sinterklaas surprises en gedichten

De oplossing is nabij. Krijg je een stress aanval en helpt de fles wijn die je verorbert hebt helemaal niets? Zie je alles dubbel en staan er allemaal dezelfde regels op het papiertje wat eigenlijk je gedicht moet worden? Don’t panic!

Binnen no-time ben je geholpen door een verzekering af te sluiten. Gratis en voor niets! Ik stuitte op een persbericht in mijn mailbox (ja, die krijg ik er honderden 😛 ), en deze viel me op. Uiteraard word ik getriggerd door een titel met Sinterklaas Verzekering.

Ik dacht eerst … ze zijn helemaal gek geworden. Wie gaat er nu een verzekering afsluiten voor het Sinterklaasfeest. Toen ik las dat het om een gratis verzekering ging werd ik nieuwsgierig natuurlijk.

Sinterklaas stress? Tips om dit te verminderen!

sinterklaas surprises maken

Kiezen uit 3 verzekeringen

  1. Sint-verzekering met basisdekking
  2. Sint-verzekering met uitgebreide dekking
  3. Sint-verzekering met All risk dekking

Alles voor een zo stressloos mogelijke 5 december avond. En voor stressloze weken ervoor, want de verzekering gaat ver in wat ze te bieden hebben 😉 . Van het ophoesten van hele gedichten in een luttele tel tot aan een uitstekende mijter die je als Sinterklaas surprises kan gebruiken. Tel daar de persoonlijke chat met de Sint bij op via de Facebookpagina en de #zininSint verzekering is compleet!

Ik dacht… laat ik eens even de proef op de som nemen en een gedicht samen laten stellen voor de zoon hier in huis. Het enige wat je hoeft te doen is een naam in te geven en een onderwerp te kiezen. Daar hoef ik niet lang over na te denken. Gamen is hem op het lijf geschreven, dus off we go.

sinterklaas surprises mijter

Voorbeeld van een gedicht wat binnen een seconde op mijn scherm verscheen

Hocus pocus pilates pas… de Sint tovert in een split second een gedicht voor Luc van de Pas:

Lieve Luc,

Het heerlijk avondje is eindelijk weer daar,
Vol met pepernoten, chocolade en elkaar.
Voor de Sint is dit elk jaar een mooi moment,
Om te bepalen of jij ook weer wordt verwend.

De Sint ziet jou continu gamen
Wordt het geen tijd dat je eens iets anders gaan ondernemen?
Lekker naar buiten of een paar uur sporten
Dat is beter dan je helemaal op een spelletje te storten

Call of Duty, schieten in het rond
Dat doe jij soms de hele avond
Ook voetbalspellen zijn favoriet
Voetbal Manager of Fifa, zolang jouw team de bal maar in het doel schiet

De controller overleeft je game-dagen maar net
Je drukt altijd fanatiek op de knoppen totdat je het console uitzet
Ook het stuur dat je gebruikt bij het racen,
Heeft het, verrassend genoeg, nog steeds niet begeven

Tijdens het racen ziet Sint jou wild meebewegen met de bocht
Alsof je zelf aan het scheuren bent tijdens een ruige tocht
Ook UFC ken jij vast wel, slaan en schoppen
Als je eenmaal bezig bent, ben je niet meer te stoppen

Jij bent niet bij de Playstation en Xbox weg te slaan
Een goede game kun jij niet weerstaan
Vanavond is het tijd om even niet met games bezig te zijn
We vieren gezellig Sinterklaas met pepernoten en marsepein.

Hier een cadeau van de Sint.
Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

Groet van de Sint!

 

Nou. Dat is helemaal niet onaardig toch? Ik zeg… laat al die gedichten maar komen. Ik doe net of ik gek ben, schenk nog een wijntje in en laat de #zininsint verzekering zijn werk doen.

Ook een klein beetje hulp nodig? Check de site Zininsint.nl en doe er je voordeel mee.

Gebrek aan inspiratie voor een cadeau?

Ben jij juist wel creatief aangelegd als het gaat om de Sinterklaas surprises of een geinig gedichtje, maar heb je eerder moeite met het vinden van het juiste cadeau? Dan kan je ook altijd heel eenvoudig een cadeautje met de Cadeau Vinder! Even aangeven of het om een jongen of meisje gaat, welke leeftijd, welk interessegebied en welk budget je te besteden hebt… en binnen een handomdraai krijg je een lijst met passende voorstellen binnen je budget!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven