Sinterklaas voor volwassenen: mijn eigen verlanglijstje

Het Sinterklaasfeest: ik zou het voor geen goud willen missen, en toch haal ik opgelucht adem als onze Goedheiligman weer op zijn retour is naar Spanje. Vol verwachting kloppen de hartjes van de kinderen. Zó hard dat mama er wel eens hoofdpijn van krijgt. Voor kids is de decembermaand niets dan feest. Dat gun je ze van harte, maar het kost bakken met energie. Tijd om van Sinterklaas voor volwassenen ook zo’n feestje te maken.

Tip van ons: zet zelf ook weer eens je schoen. Mét een goeie verlanglijst er in. Zit je straks met net zulke rode wangetjes op Sint te wachten als je kids 😉 .

Sinterklaas bestaat (niet)

Het blijft een afweging. Hoe ga je met het Sinterklaasfeest om? Sommige ouders vertellen kinderen op jonge leeftijd dat Sint niet bestaat. Met een goede reden. Maar de meesten houden hun kids liefst juist zo lang mogelijk in de waan dat de beste man bestaat. Toch komt er ook dan op een gegeven moment een zwaar gesprek. Heb jij Het Geheim van Sinterklaas al verteld aan een van je kids?

Ook al heb je op een gegeven moment geen ‘gelovigen’ meer in huis, het Sinterklaasfeest is een feest voor jong en oud. En al wordt Sinterklaas voor volwassenen een iets ander feestje, leuk blijft het! Vier jij het nog met je jonge kinderen? Of weet iedereen bij jullie nu onderhand wel waar de cadeautjes echt vandaan komen. Bij ons wel, maar we maken er toch weer wat moois van dit jaar. En dus zet ook ik mijn schoen en heb ik vast wat Sinterklaas voor volwassenen verlanglijst-ideeën op een rij gezet. Eens kijken wat er in mijn schoen belandt.

Sinterklaas voor volwassenen: Verlanglijst tips

Geen inspiratie voor je verlanglijst? Of heb jij het lotje getrokken van je schoonvader, die toch al ‘alles heeft’? Geen nood: hier vind je cadeaus die van Sinterklaas voor volwassenen weer een Heerlijk Avondje maken. Lieve, verrassende, grappige of persoonlijke cadeaus waarmee je grote mensen zo blij als een kind maakt.

sinterklaas voor volwassenen

Op mijn eigen lijstje… een persoonlijk item

Leuk om te krijgen maar minstens net zo leuk om te geven! Een persoonlijke collage als Sinterklaascadeau. En dat hoeft je niet eens de hele decembermaand te kosten. Ik heb deze van EasyCollage op mijn lijstje staan. Gemaakt in een handomdraai van foto’s uit mijn eigen collectie.

Je kan kiezen voor een collage op canvas, aluminium, plexiglas, of een poster. Ben je niet super creatief (of moet je nog heel veel gedichten maken), dan kies je voor een van de standaard basisontwerpen. Meer tijd? Dan kan je met je creativiteit natuurlijk helemaal los gaan. Je kan zelfs een collage maken van 150 bij 100 centimeter. Heb je meteen ook een gigantisch mooie herinnering aan het afgelopen jaar! De vraag is dan alleen of hij nog door de schoorsteen past.

sinterklaas voor volwassenen met unicorn sloffen

Unicorns it is…

Hoe groot een meisje ook wordt, ze is nooit te groot voor eenhoorns. En laat Sinterklaas voor volwassenen nu een uitgelezen kans zijn om je weer even kind te voelen. Met deze sloffen hou je dat gevoel lekker de hele winter vast. O, en aangezien vrouwen altijd koude voeten hebben, hebben deze sloffen nóg een magisch effect. Verwarm ze even in de magnetron (NIET proberen met oma’s pantoffels) en je ijsklompen zijn zo weer ontdooit.

Je vindt de tofste unicorn sloffen hier

Afijn, deze sloffen en héél veel ander leuks voor volwassenen vind je bij Radbag. Niet alleen op hun sinterklaas-pagina, maar op de hele site!

’n Cadeau voor de grote jongen

Als ik op zoek moet naar cadeaus voor Sinterklaas voor volwassenen zijn de mannen meestal het knelpunt. Mij maak je nogal makkelijk blij met een lekkere body lotion en jou waarschijnlijk ook. Of eenhoornsloffen. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de grote jongens een heerlijk avondje beleven? Jawel, met deze roze barbecue die ik vond bij Bol. Eentje voor het lijstje van van manlief, maar met een vrouwelijke touch zodat wij het ook leuk vinden om naar te kijken 😉 .

Kook je een ongeluk

Alhoewel ik de tijd die ik in de keuken sta probeer te beperken ben ik wel van mening dat bijna alles wat je daar hebt staan een lust voor het oog moet zijn. Gewoon, om de daar aanwezige tijd zo aangenaam mogelijk te maken. Dit houten snijplankje staat dus ook op mijn lijstje. Eindelijk een snijplankje wat ik niet op hoef te bergen 😉 . Je vindt dit plankje op de kookafdeling van de Hema.

Moet je ook nog een surprise maken?

Sinterklaas voor volwassenen, dat betekent vaak een hoop gedoe. Wel gezellig gedoe: gaan jullie met de familie ook surprises maken? Als je eigenlijk niet echt zo’n knutselaar bent, maar er rond 5 december toch aan móet geloven, dan scoor je bij Hema alle benodigdheden voor het maken van een surprise. Ook een aanrader als je kind (lees: mama) voor school een surprise moet maken.

sinterklaas voor volwassenen, krukje

Voor mijn fetisj en misschien ook wel de jouwe?

Iets voor mijn fetisj, dat staat uiteraard ook op mijn lijstje. Ik heb het er al eerder eens over gehad… ik heb een fetisj voor krukjes en bijzettafeltjes. Hoe ik er aan kom? Geen idee. En er vanaf komen wil ik ook niet lukken. Dus ik geef er maar gewoon zo nu en dan aan toe. Bovenstaande tafeltje wil ik heel graag toevoegen aan mijn collectie #socute. Ik heb hem gevonden bij Xenos.nl

Een kwestie van geluk

Leuk om te geven, leuk om te krijgen én handig bij de volgende sinterklaas voor volwassen avond! Misschien heb je al eens gedobbeld om cadeautjes. Met dit hilarisch cadeau spel wordt de verspreiding en verdeling van de cadeaus wel heel spannend!

1 gedachte over “Sinterklaas voor volwassenen: mijn eigen verlanglijstje”

  1. Avatar foto
    Sandy van der Kolk

    Die mannen blijven altijd wel lastig, vind ik. Hier wordt zoonlief al net zo lastig als zijn vader!
    Maar afijn… ik blijf nog even zoeken 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven