Al jaren heb ik Skechers in mijn schoenencollectie!

Ik moet toegeven, de eerste keer dat ik met het merk Skechers in aanraking kwam vond ik het een beetje duf. Maar sinds ik jaren geleden mijn eerste Skechers kreeg en ik ze nu nog dagelijks draag is mijn liefde voor dit merk alleen maar gegroeid. Vandaar ook dat ik sinds vorige week een paar dames sneakers van Skechers in zwart aan mij stash toe heb gevoegd.

dames Skechers in de kleur zwart, sneakers

Mijn liefde voor Skechers in het algemeen en mijn dames sneakers in zwart in het bijzonder

Als je mijn blog gelezen hebt over hoeveel schoenen we gemiddeld hebben, dan weet je dat ik een aardige collectie rariteiten in mijn walk in closet heb staan. Dat gaat van heel opvallende klompen met koeienhuid tot aan glitterlaarsjes met hakken waar ik eigenlijk niet meer op kan lopen sinds mijn ski ongeluk. Toch kan ik er geen afstand van doen, haha. Ondanks dat ik een enorme voorliefde heb voor mooie en aparte schoenen draag ik normaal gesproken dagelijks gewoon makkelijke en fijne schoenen. Vandaar ook mijn liefde voor Skechers, waarmee ik in aanraking kwam door mijn wandelschoenen.

Ik wandel iedere dag een stuk met de hond, en moet ook een paar keer per dag richting de dierenweide om de geiten en varkens te voeren en van water te voorzien. Dat doe ik het liefst niet op mijn hakken, dat snap je 😉 . Vanaf het moment dat we in ons nieuwe huis zijn komen wonen zijn mijn wandelschoenen dan ook gebombardeerd tot dagelijks instappers. En die lopen me een partij lekker! Dus toen ik de vraag kreeg of dat ik zwarte dames sneakers van Skechers wilde proberen hoefde ik daar niet lang over na te denken! Ik had me namelijk net de week ervoor bedacht dat ik graag zwarte sneakers wilde voor de herfst en winterperiode. Komt dat even goed uit! Mijn keuze is daarbij gevallen op de Skechers Arch Fit Refine. Wat een heerlijke schoen is dat zeg.

zwarte dames sneakers van Skechers

Skechers Arch Fit schoenen

Arch Fit-schoenen zijn sport- en vrijetijdssneakers met door podotherapeut gecertificeerde steunzolen: een uitneembare, ondersteunend en dempende binnenzoolsysteem dat druk over de voetboog verdeelt voor ultiem comfort. Bij podologische steunzolen denk je wellicht: dat moeten stoffige schoenen zijn. Dat dacht ik dus ook. Maar daar is gelukkig geen sprake van, want deze modellen zijn in een trendy jasje gestoken en misstaan zeker niet onder een goede outfit. Of je gewoon door het huis kuiert, een wandeling maakt of je at-home sportlesje doet; met de Arch Fit loop je fantastisch. Ik draag ze inmiddels een week en eigenlijk doe ik ze het liefst niet meer uit. Maar toch heb ik besloten om mijn zwarte dames sneakers van Skechers een beetje netjes te houden.

Ook leuk: Dad sneakers en sneakers met print

Dagelijks drie maal wisselen van zwarte sneakers naar wandelschoenen

Zodra ik dus ga wandelen met de hond (door de weilanden en over de zandpaden) verplicht ik mezelf om mijn zwarte sneakers om te ruilen voor mijn Skechers dames wandelschoenen. Iets minder fraai, maar net zo comfortabel. En deze zijn inmiddels al zovaak gebruikt dat ze wel vies mogen worden. Ook goed voor de dierenwei dus.

Ik ben dus nogal eens aan het wisselen van schoenen zoals je ziet. Irritant, maar noodzakelijk. Een groot voordeel voor mijn Skechers dames in zwart is dat het echte instappers zijn waarbij ik geen veters hoef te strikken. Mijn wandelschoenen bevatten wel veters, maar die maak ik nooit meer vast haha, dus het wisselen van schoenen is relatief snel gebeurd gelukkig.

Skechers review: 75% van de tijd draag ik dus Skechers

Ik kan dus wel de conclusie trekken dat ik ongeveer 75% van de tijd Skechers draag onder jeans. Mijn dames Skechers in zwart en mijn Skechers wandelschoenen doordeweeks. Alleen als ik bijvoorbeeld in het weekend op stap ga, of doordeweeks in de avond weg moet wil ik nog wel een andere schoen aantrekken. En in de zomer draag ik eigenlijk altijd slippers onder luchtige zomerjurkjes.

Beide Skechers varianten lopen heerlijk en eerlijk gezegd heb ik er alle vertrouwen in dat alle andere modellen van Skechers ook fin lopen. Mijn zwarte dames sneakers van Skechers zijn in ieder geval zo fijn dat ik ze niet eens in heb hoeven lopen. Vanuit de doos… instappen en wegwezen. Dat zegt genoeg lijkt me zo.

Heb jij al eens schoenen van het merk Skechers gehad en zo ja, wat vind jij ervan?

Je koopt Skechers sneakers bijvoorbeeld bij Nelson, Ziengs, van Haren, Scapino en Sarenza, maar ook bij Bol.com

Zelf heb ik onderstaande dames sneakers van Skechers ook nog op het oog, ze zijn niet zwart, maar ook heel tof vind ik.

groene dames sneakers van Skechers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven