Skinpharma feliciteert Vichy

Er is groot feest! Vichy’s Idéalia dagverzorging heeft onlangs namelijk de Holland Beauty Awards 2013 gewonnen in de categorie gezichtsverzorging! Dit is een award die voor de 3e keer wordt georganiseerd door Styletoday en de glossy-bladen van Sanoma Media de Holland Beauty Awards. Skinpharma.nl wil daarom hierbij Vichy een grote proficiat wensen! 

Om deze mooie award te vieren heeft Skinpharma.nl een leuke actie bedacht. Wie naar hun facebookpagina gaat maakt kans op een gratis Idealia product. Door de officiële facebook pagina van Skinpharma.nl te liken en het gewenste Vichy Idealia product in een prive bericht te sturen maken 5 mensen kans op een gratis Vichy Idealia product naar keuze. De actie loopt tot en met 28 april 2013. 

Vichy Idealia producten zijn nieuwe Vichy producten voor de vrouw vanaf ongeveer dertig jaar. Deze Vichy producten zijn voor vrouwen die de eerste tekenen van huidveroudering beginnen te zien. Vichy Idealia producten zorg voor een gladder aanvoelende huid en verkleint de poriën. Deze lijn zorgt voor een egalere teint van de huid, de huid ziet er lichter en blozend licht roze uit en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. 

Skinpharma.nl  is een grote webwinkel met Vichy producten. Sinds de start zijn zij officieel online verkoopkanaal van Vichy. De online verkoop van Vichy producten groeit fors mede dankzij Skinpharma.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven