Skinpharma voed je met informatie

Skinpharma, webshop voor Vichy, Eucerin, La Roche-Posay en meer!

De klanten zijn het hart van de online webshop Skinpharma. De toewijding aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en de zorg voor hun klanten, zijn de eerste keuze voor hun farmacie en gezondheidszorg. Ze bieden innovatieve producten met een grote waarde, om zo hun klanten te binden en hen te helpen goed voor de dag te komen. Ze bieden producten aan als Vichy, La Roche-Posay en Eucerin.

Daarnaast geeft Skinpharma  bij elke bestelling gratis testers mee van de nieuwste en best verkopende producten, zoals van hun top merken. Zij willen onze klanten in gelegenheid stellen om nieuwe producten vooraf uit te proberen alvorens ze besluiten tot aanschaf over te gaan. Het draait allemaal om het verrijken en verbeteren van hun klanten en hun online winkel ervaringen.

Natuurlijk hoort daar ook bij dat ze op hun website en social media’s regelmatig nieuwe producten onder de aandacht brengen en aangeven hoe je ze kunt gebruiken. Op hun Facebook site vind je blogs, tips en speciale aanbiedingen en acties, ook de moeite waard dus. Ze hechten belang aan feedback van hun klanten om een beter inzicht te krijgen in hun eventuele vragen en problemen. Niet blijven zitten met je vragen dus, want daar ga je van fronzen en dat levert rimpels op! En dat is nu juist waar Skinpharma je in probeert te helpen!

Met de zomer in aantocht kun je bij Skinpharma met de kortingscode 1306 een Vichy zonnebrandproduct bestellen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven