’n Slaapkamer tekst of muurstickers voor volwassenen: sfeertje plakken!

Heel belangrijk, en zeker tijdens deze donkere dagen: mijn huis moet warm en gezellig zijn. Minder prettig is dat mijn smaak net zo wisselend is als het gemiddelde herfstweer. Zo schijnt de zon, zo valt de regen met bakken uit de hemel. Vandaar dat ik ontzettend ben uitgekeken op bepaalde delen van mijn interieur. Het behang op mijn slaapkamer bijvoorbeeld zou ik het liefst direct met een plamuurmes te lijf gaan. Ben jij net als ik voor een redelijk permanente oplossing gegaan als het over de decoratie van je huis gaat? Misschien niet zo handig van ons 😉 . Met muurstickers of een slaapkamer tekst heb je een leuk alternatief in handen, waar je ook nog eens lekker mee kan variëren.

slaapkamer tekst muurstickers

Plak het behang achter het behang: ga voor muurstickers

Je moet er een beetje handig in zijn: behangen (en dat ben ik niet). Dat gekluns met lijm, borstel en hele lange vellen behang… Ik krijg al kippenvel als ik er aan denk. Vijf jaar geleden heeft manlief een tropisch-strand-behangetje op onze slaapkamermuur geplakt. Dat was toen nog leuk, maar na jaren tegen een theoretisch tropisch tafereeltje te hebben aangekeken ben ik er helemaal klaar mee. Helaas: niet alleen behang aanbrengen, maar ook verwijderen is een hels karwei. Dan maar overschilderen? Dat kan, als je het geduld hebt om 6 lagen aan te brengen. Eén ding weet ik wel: de volgende keer maak ik alles wit. Want decoreren kan tegenwoordig ook heel handig op een andere manier. Vergeet behang of muurverf, en ga eens voor een leuke slaapkamer tekst of muursticker!

Lees ook: de beste bedtijden voor kinderen en volwassenen

Slaapkamer tekst : sfeertje plakken

Hou jij ook wel van een beetje variatie in je interieur? Maar ben je geen handige klusser? Kies een leuke slaapkamer tekst – of nog beter, maak hem zelf! – plak hem op de muur, en je hebt weer een hele nieuwe eyecatcher. Ga voor een zwart-wit design als je van contrast houdt of kies een kleur die al perfect in je kamer past. Je kan tegenwoordig kiezen voor teksten in allerlei maten. Ook bepaal je zelf het lettertype. Dus ga er even voor zitten en ontwerp snel en makkelijk een persoonlijke slaapkamer tekst muursticker. Ook leuk als verrassing voor je partner 😉 . De stickers worden op hoogwaardig vinyl gedrukt, waardoor je extra lang plezier hebt van je slaapkamer tekst. Tenzij je er al voor die tijd weer op uitgekeken bent natuurlijk.

slaapkamer tekst muurstickers

Muurstickers voor volwassenen

Pak je het liever wat groter aan? Zit je net als ik met een hele muur waar je zo je twijfels bij hebt? Of nog erger: een hele kamer? Dan kan je ook voor een muursticker gaan. Die vind je al in menig kinderkamer, maar wist je dat er ook hele mooie muurstickers voor volwassenen te vinden zijn? Ideaal om in een handomdraai jullie liefdesnestje een make-over te geven. En dan zonder met kwasten of behangplak in de weer te hoeven. Kies voor een kleiner model als je op zoek bent naar een enkele eyecatcher. Of ga voor een groot ontwerp om in één keer een hele muur aan te pakken!

Gecharmeerd van bomen

Ik ben zelf nogal gecharmeerd van bijvoorbeeld met deze muursticker in de vorm van een boom. Hang er leuke fotolijstjes in om het plaatje én je “nieuwe” slaapkamer compleet te maken. Ideaal voor de wispelturige types like me, want met die lijstjes kan je lekker steeds blijven variëren.

Wat zou jouw favoriete slaapkamer tekst zijn? Ik zou wel een geinige tekst willen om manlief mee te verrassen. Als je iets leuks weet…. let me know!

slaapkamer tekst sticker

2 gedachten over “’n Slaapkamer tekst of muurstickers voor volwassenen: sfeertje plakken!”

  1. Ik heb al jaren Love Laugh Live op mijn slaapkamermuur staan. Qua love gebeurt er de laatste tijd weinig, maar goed, daar lach ik maar om. Ik leef verder wel. 😉
    Een mooie wereldkaart (waarvan alleen de landen plakken, dus niet een hele bol) lijkt me ook wel mooi. En past goed bij me.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven