Slaapritueel met muziek

Gelukkig gaan onze kids (meestal) zonder problemen slapen. Wij hebben thuis dan ook niet echt een vast slaapritueel. Nooit gehad trouwens. Ikzelf vond het wel lekker om niet in standaarden te vervallen waardoor je – als je een keer af moet wijken – gelijk de poppen aan het dansen hebt. Dus soms wel voorlezen, soms niet, soms nog even kletsen in bed, soms niet, soms de lamp aan, soms niet. Het resulteerde bij ons in ieder geval in een prima slaapritme, maar dat is ongetwijfeld per kindje verschillend.

Wat tegenwoordig helemaal in is bij dochterlief voor het slapen gaan is het muziekdoosje. Ze heeft een pruldingetje op haar kamer (vraag me niet waar het vandaan komt, ik heb werkelijk geen idee meer), maar tegenwoordig heb je eigenlijk veel leuker spul als het om muziekdoosjes draait.

Wie is er niet oud mee geworden? Ten minste… in mijn kindertijd was het meer standaard dan uitzondering. Op de rustgevende klanken van Brahms’ Lullaby is jong en oud weleens in slaap gevallen en hij zal menig ouder daarom bekend in de oren klinken.. Dit aloude melodietje is nu in een eigentijds en vrolijk jasje gestoken in de vorm van dit schattige uiltje.  Dit  uiltje is niet alleen een vertrouwd vriendje voor je kleintje bij het slapengaan, maar ook een eyecatcher in ieder babybedje of box, en ook al is dochterlief inmiddels 4 … ik denk dat zij hier ook helemaal blij van zou worden. Het uiltje is in drie kleurvarianten verkrijgbaar en leuk te combineren met de leuke bijpassende boxzakken als je die nog kan gebruiken!

Om het nog leuker te maken krijg je nu bij Koterkamertje met de code uiltje102013 15% korting op een muziekdoosje uit de uiltjes serie.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven