Het slagroomspel zorgt voor buikpijn van het lachen

Pie Face Canon is een spel waar ouders misschien niet helemaal weg van zijn, maar kinderen des te meer. Het slagroom spel is onoverwinnelijk als het gaat om hilarische taferelen en enorme lol.

Vorige week hadden Lotte en ik een fantastische woensdagmiddag. Eerst een event van Hasbro, gevolgd door een event van Hatchimals waar ook meisje Djamilla was. Je snapt hem al… Lotte was in alle staten. Maar daarover later meer. Eerst vertel ik je wat meer over het slagroom spel wat we op het Hasbro event hebben gekregen.

slagroom spel

Slagroom spel bestellen ⇒ 

Slagroom spel Pie Face Canon, hilariteit alom

Even heb ik er nog aan gedacht om het stiekem te verstoppen 😉 , maar ik wist op voorhand al dat dat gedoemd was om te mislukken. Lotte had het slagroom spel namelijk al in de auto -op terugweg naar huis- uitgepakt en was helemaal happy. Alsof ik met het verstoppen van het spel ervoor zou kunnen zorgen dat ze het zou vergeten. NOT.

Maaaam, wanneer gaan we Pie Face Canon spelen?

Ik heb het nog drie dagen weten te rekken na bovenstaande vraag. Op woensdag waren we laat thuis van het event, en donderdag en vrijdag kon ik er nog onderuit. Zaterdag waren we niet thuis, maar zondag… Zondag bleek uiteindelijk slagroom spel dag 😉 .

Verlamd van angst dacht ik zondag dat ik zelf de pineut was met het spelen van dit spel, maar gelukkig trommelde Lotte haar bff op. De bus slagroom stond al in de aanslag. Overigens ook het enige wat je nog in huis dient te hebben als je Pie Face Canon wilt spelen, slagroom.

In sneltreinvaart zetten Lotte en haar vriendin het slagroom spel op en kan de lol beginnen.

pie face canon

Hoe werkt het slagroom spel?

Simpel. Je zet het kanon in elkaar en begint met het laden van de slagroom. Op het moment dat het kanon geladen is kan je door middel van een druk op de knop het kanon afvuren zodat de slagroom in één flinke straal naar voren schiet.

Diegene die met zijn of haar gezicht achter het handje zit van de Pie Face Canon moet zijn gezicht verdedigen door het handje op en neer te laten gaan. Zo simpel is het eigenlijk. Het slagroom spel is dan ook geen intellectueel hoogstandje 😉 , het is echt een spel voor de fun. En dat levert het gegarandeert op. De meiden hebben zo ontzettend moeten lachen dat dit slagroom spel van mij best genomineerd had mogen worden voor speelgoed van het jaar.

ps… Ook je huisdieren vinden het fantastisch!

slagroom spel pie face

Adviezen als je Pie Face Canon wilt spelen/aanschaffen

Als we het spel niet hadden uitgeprobeerd dan had ik het je (uiteraard) afgeraden om te kopen. Er zijn maar weinig ouders die blij worden van dit soort spelletjes denk ik, haha. Maar nu ik gezien heb hoe ontzettend veel lol die kinderen ermee hebben kan ik niet anders dan het aanbevelen. Hou wel even rekening met deze adviezen:

  • Speel het spel ‘ergens’ waar je de slagroom ook weer redelijk eenvoudig kan opruimen.
  • Zorg ervoor dat beide partijen (de Pie Face én diegene die mag afvuren) serieus te werk gaan. Niet afvuren als de ander niet klaar zit, want dan wordt het echt een smeerboel.
  • Zeg volmondig JA als je kind het op zijn Listi verlanglijstje wil zetten 😉
  • Laat ‘los’ en geniet van die gezichten, want het is het meer dan waard!

Na het spelen van het slagroom spel maak je het spel eenvoudig schoon met warm water en eventueel een klein beetje zeepsop.

Liever een slagroomtaart maken dan dit slagroom spel spelen? Dan heb ik een lekker slagroomtaart recept voor je!

Slagroom spel bestellen ⇒ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven