Slapen in een Strokasteel of een iglo van stro…

Wat een pareltje hebben we onlangs weer toegevoegd aan onze website voor de leukste uitjes met kinderen tot 12 jaar! Bij Hayema Heerd in Groningen kun je Slapen in Stro en binnenkort ook in stro-iglo’s (4-6p.) die op het kampeerweiland zullen verrijzen. Verder kun je hier kamperen op de landschapscamping en een heuse “inboeringscursus” volgen.

Tussen stapels strobalen zijn bijzondere slaapplekken ingericht. Je kunt kiezen uit overnachten op de hooizolder (met een groep), in het Strokasteel (2-6p) of in de iglo van stro (2p). Je slaapt in een groot bed opgemaakt met een dik pak stro, omhuld door zachte dekbedden met fraai linnengoed en veel kussens. Van muggen of vliegen heb je geen last, want je ligt onder een heuse klamboe. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje, in het stro-verblijf tref je een klein koelkastje aan met verfrissende drankjes en ’s morgens word je verrast met een uitgebreid ontbijt. Slapen in Stro is ook mogelijk in de winter. Warmtestralers zorgen voor een aangename temperatuur.

Kinderen vermaken zich hier prima! Wat dacht je b.v. van een strozwembad (bij mooi zomerweer), trampoline en schommel met klimtouw… Ook in de omgeving is veel te doen. Aanrader dus!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven