De voordelen van slimme raamdecoratie

Slimme raamdecoratie; ik zie het regelmatig op televisie voorbij komen, bijvoorbeeld als ik VTwonen weer verliefd op je huis kijk. En iedere keer bedenk ik me hoe handig dit moet zijn. Een slimme oplossing voor een stijlvol huis die ook nog eens een mooie sfeer geeft én voor een stukje extra beveiliging zorgt.

Slimme raamdecoratie; dit zijn de voordelen

Het kiezen van de juiste raamdecoratie kan een uitdagende taak zijn. Je raamdecoratie moet niet alleen praktisch zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw huis. En tegenwoordig gaan we graag nog een stapje verder als het gaat om gemak.

de voordelen van slimme raamdecoratie

Maar slimme raamdecoratie is niet alleen maar bedoeld is gemakkelijk. Bij Somfy begrijpen ze dit en bieden ze op maat gemaakte raamdecoratie oplossingen aan die naadloos passen bij je huis en je levensstijl. Want in een tijd dat alles digitaal geregeld kan worden, mag je raamdecoratie natuurlijk niet achterblijven.

Op maat gemaakte raamdecoratie van Somfy

Ze bieden we een breed scala aan op maat gemaakte raamdecoratie opties die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van je huis en je persoonlijke smaak. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën, shutters, rolgordijnen of vouwgordijnen, de perfecte oplossing bestaat.

En alle raamdecoratie is tegenwoordig in een slimme versie verkrijgbaar.

Daarnaast wordt de raamdecoratie op maat bij Somfy geleverd met een breed scala aan stoffen, kleuren en materialen om uit te kiezen. Zo kan je er voor iedere kamer in huis terecht en met iedere interieurstijl.

Ze bieden ook een breed scala aan bedieningsopties, waaronder hun innovatieve Smart Home-technologie, zodat je je slimme raamdecoratie kan bedienen met je smartphone of tablet.

Slimme oplossingen voor een slim huis

Zoals gezegd kan je al best veel tegenwoordig in huis vanaf een afstandje bedienen. Wij hebben al het nodige aan slimme apparatuur in huis. Denk bijvoorbeeld aan een Ring deurbel, maar ook al onze lichten én de muziek gaan standaard in de ochtend en de avond aan.

Zodra wij beneden komen is de kamer al voorverwarmd, staat de muziek aan en zijn de lampen aan, allemaal met slimme apparatuur ingesteld en automatisch. Alleen de slimme raamdecoratie ontbreekt nog.

Bij Somfy geloven ze in het bieden van slimme oplossingen voor een slim huis en dat is slim, want daar gaat het in de toekomst natuurlijk steeds meer naartoe.

De op maat gemaakte raamdecoratie is ontworpen met dit in gedachten en wordt geleverd met een reeks slimme functies om je leven gemakkelijker te maken.

De voordelen van slimme raamdecoratie

Het voordeel van slimme raamdecoratie ligt op meerdere vlakken.

Zo stelt de Smart Home technologie je in staat om je raamdecoratie op afstand te bedienen met je smartphone of tablet. Dat is op zich al een flink voordeel.

Het betekent dat je je raamdecoratie kunt openen of sluiten vanuit je luie stoel of zelfs wanneer je niet thuis bent. Dit is niet alleen heel makkelijk, maar zorgt ook voor het extra veilig maken van je huis.

Doordat jij op afstand de raamdecoratie naar beneden kan doen is het voor buitenstaanders net alsof je thuis bent. Zeker als je ook de lampen nog op een bepaald moment automatisch aan laat gaan.

Daarnaast kan je met de Smart Home technologie ook timers instellen voor je raamdecoratie, zodat ze automatisch openen of sluiten op de door jouw gekozen tijden. Dit is handig als je bijvoorbeeld je raamdecoratie in de zomer wilt sluiten tijdens de warmste uren van de dag om je huis koel te houden. Of om je privacy te waarborgen wanneer je niet thuis bent.

En wat denk je van de vakantieperiode? Door slimme raamdecoratie heeft geen enkele inbreker in de gaten dat jij niet thuis bent.

De Smart Home technologie is ook compatibel met slimme assistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je raamdecoratie kan bedienen met je stem. Precies zoals wij doen met onze verlichting. Daar hebben we een timer op staan, maar als ik wil dan kan ik ook met onze Google Home de verlichting eenvoudig met stem bedienen. Ideaal.

Perfecte pasvorm voor je huis

Een van de grootste voordelen van op maat gemaakte slimme raamdecoratie is dat het naadloos past bij je huis. Alles wordt precies op maat gemaakt voor je ramen, zodat het perfect past en er ook geen licht langs de randen komt. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je huis beter geïsoleerd is en dat er minder warmte ontsnapt door de ramen.

Ook raamdecoratie oplossingen voor dakramen en schuine ramen zijn heel erg handig. Hierdoor kan je zelfs in de meest uitdagende ruimtes raamdecoratie hebben die ook nog eens automatisch bedienbaar is.

Duurzaamheid en je raamdecoratie

Bij Somfy begrijpen ze gelukkig ook het belang van duurzaamheid en bieden ze milieuvriendelijke raamdecoratie opties aan. De op maat gemaakte oplossingen worden gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast bieden ze energiebesparende opties, zoals de automatische timerfuncties om je huis koel te houden en energie te besparen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven