Slippers op kantoor is not done, maar deze leuke sandaaltjes kunnen wel hoor!

Zodra het warmer weer wordt ontstaan er nogal wat discussies over slippers dragen op kantoor. Volgens een hoop mensen kan dat echt niet. Slippers op kantoor is not done. Maar op hete dagen zijn zelfs je zomer sneakers nog te warm… Nu hebben vrouwen het daarin wel wat makkelijker dan mannen gelukkig, want waar ligt de grens tussen een slippertje en een leuk sandaaltje? Zoek die grens op want er zijn genoeg leuke sandaaltjes te vinden die hetzelfde effect geven als slippers (lekker luchtig) maar die toch gekleed staan.

Stockfoto van slippers die gedragen worden op kantoor door kryzhov

En als er dan toch persé een hak gedragen moet worden in de wandelgangen op kantoor, dan kan je het altijd nog zo doen 😉 .

Slippers naar kantoor? Doe maar niet.

Persoonlijk heb ik er overigens niet zo’n moeite als iemand slippers naar kantoor draagt. Nooit gehad ook. Zolang iemand zichzelf maar een beetje verzorgt dan kunnen die slippers ook wel denk ik dan. Verzorging en persoonlijke hygiëne vind ik veel belangrijker dan een mening over kleding die niets met normen en waarden te maken heeft. Ik vind het zelfs wel wat hebben, slippers onder een mooie jeans bijvoorbeeld. Geen idee trouwens hoe slippers onder een pak staan, maar ben er eigenlijk wel benieuwd naar 😉 .

In ieder geval is de algemene mening dus dat het not done is, een slippertje aan je voeten. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar leuke sandaaltjes waarin wij dames ons met gemak kunnen vertonen op kantoor. Dames sandalen zonder discussie dus.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

Leuke sandaaltjes die veel van slippers weg hebben

Állereerst de categorie van leuke sandaaltjes die wel op kantoor kunnen en toch veel weg hebben van slippers. De teensandaaltjes met een klein dun bandje achter je hielen. Maar niemand die er iets van zegt. En als ze wel wat zeggen heb jij je weerwoord klaar: ‘dit zijn sandaaltjes hoor!’

Bron: Pinterest

 

Bron: Pinterest

Sandalen met een plateau zool

Geen slippers op kantoor maar wel een lekker open schoentje aan als het warm weer is? Dit soort sandaaltjes zorgt voor een lekker luchtig voetje, met een fijn voetbed. Hier kan je je toch gerust op vertonen tijdens een vergadering? Zelfs al trek je je panterprint kleding aan dan kan dat nog. En daar komt nog eens bij dat je er lekker de hele dag op kan lopen.

Bron: Pinterest
Bron: Pinterest

 

Glitter en glamour sandalen

Wil je liever uitpakken met je sandaaltjes, dan zijn deze leuke glitter slippers wat voor jou misschien. Ze kunnen wat ons betreft voor op een lekker terrasje, maar ook op kantoor! Combineer dit op warme dagen met heerlijk luchtige maxi jurkjes en een mooie ibiza tas en je bent klaar voor je vrolijke (werk)dag.

Slippers voor op de werkvloer van de zorg

Ik draag ze zelf super graag en ben daar niet de enige in. Misschien zijn ze niet helemaal hip, birkenstock sandalen, maar man o man wat lopen deze sandalen lekker. Mijn mazzel is dan ook dat ik lekker van huis uit werk. Ideaal natuurlijk, want niemand die klaagt over mijn birkenstocks! Ik zit er mee achter mijn pc en hobbel ermee naar buiten. Niet heel chique onder een jurkje, maar wel fijn. Je ziet ze trouwens ook veel in de zorg. Het zijn dan wel geen slippers op kantoor, maar soortgelijk toch? En ik snap die werknemers helemaal.

Bron: Pinterest

 

Bron: Etsy

Boho sandalen voor op kantoor in plaats van slippers

Zo ziet het er toch super verzorgd uit vind je niet? Een kleurrijk sandaaltje met mooie gelakte teennagels. Leuk voor onder een lange rok van een basic kleur, of onder een mooie pantalon op het werk. Wat mij betreft is dit eigenlijk niet heel anders dan slippers voor op kantoor, maar goed als dit bij de meeste mensen beter valt…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven