Slowcooker e-book recepten

Is slowcooken nieuw voor je? Of ben je al een doorgewinterde slowcooker liefhebber? In beide gevallen is dit e-book met 60 van mijn heerlijke slowcooker recepten ideaal voor je.

En dat voor maar 11 cent per recept!

slowcooker recepten e-book

Slowcooker recepten e-book

Mijn e-book staat vol met recepten waar je maar weinig tijd aan kwijt bent, dus heel handig als je het erg druk hebt. Maar ook fijn als je alle tijd hebt en gewoon houdt van lekker eten en nieuwe recepten uitproberen.

Ik heb er enorm mijn best op gedaan om er een fijn en goed leesbaar e-book van te maken. Een slowcooker e-book dat je er bij kan pakken als je met de ipad naast je wilt koken, maar ook eentje die héél geschikt is om uit te printen.

Waarom een e-book vol met lekkere recepten?

Sommige mensen vragen zich af waarom ik een e-book gemaakt heb. Je kan toch allerlei recepten op internet vinden? Dat klopt natuurlijk.

Maar zelf merk ik dat ik het fijn vind om het recept naast me te hebben liggen met koken. En dan niet online want als ik op mijn telefoon het recept erbij houd, dan leest dat niet makkelijk en gaat mijn scherm ook steeds uit. Herken jij dat ook?

Ik heb inmiddels wel begrepen dat ik niet de enige ben. Dat triggerde me op een mooi e-book samen te stellen van mijn slowcooker recepten.

Call me oldfashioned, maar ik hou van papier en dan het liefst een beetje lekker georganiseerd én met een mooie look and feel.

En wil je er wat bijschrijven? Dat kan gewoon! In een echt kookboek vind ik dat zonde, maar in een e-book met slowcooker recepten maakt dat niet uit.

Desnoods print je een bepaalde pagina nog eens opnieuw uit als je dat wilt.

Waarom geen écht kookboek?

Ik heb nog even getwijfeld over een ‘echt’ kookboek met slowcooker recepten.

Dit is natuurlijk ook super gaaf, maar wel behoorlijk duur. Om te maken, om uit te geven, maar dus ook om aan te schaffen.

En wat als daar recepten in staan die je niet zo lekker vindt? Die zitten dan eigenlijk in de weg in zo’n kookboek.

In een e-book zou je die gewoon weg kunnen laten als je dit ebook wilt uitprinten. Maar ik beloof je… dat is bij mijn e-book niet nodig hoor. Alle recepten zijn volop getest door mijn gezin!

slowcook e-book
Mijn slowcooker ebook

Reviews over mijn recepten

Twijfel je nog of dat mijn recepten de moeite waard zijn? Snap ik hoor, als je nog niet bekend bent met de slowcooker recepten van MamsatWork dan vraag je je natuurlijk af of dit e-book wat voor jou is.

Hieronder lees je een paar reviews (van de tientallen die er op de website staan):

Anneke: “Hoi, ik had nog courgette en prei in de koelkast, eigenlijk kan je zeggen allerlei restjes kunnen erin en het was een feest maal! Schoon op en komt bij mijn favorieten. Bedankt !”

Trudy: “Wat een heerlijk recept, we eten het iedere week. Ga het ook de volgende keer met prei maken. Dankjewel voor het delen. Groetjes van mij”

Thea: “Dit was mijn eerste gerecht gemaakt in de slowcooker! Ongelooflijk lekker! Dank je wel Joyce, voelde me even een masterkok.”

Peter: “Verbluffend lekker”

Marja: Onverwacht lekker….? Het was verrukkelijk. Met jouw recept van de stoofvlees. Nog nooit zo’n lekkere hutspot gegeten.

Wat zijn de voordelen van dit slowcooker e-book?

  • Alle slowcooker recepten staan duidelijk omschreven
  • Je ziet mijn eigen foto’s erbij
  • Je kan per recept aangeven hoe lekker je het vindt door de sterren in te kleuren*
  • Per recept zie je ook hoeveel andere gebruikers dit recept lekker vinden in het hartje
  • Er komen steeds nieuwe recepten uit als aanvulling op dit slowcooker e-book in dezelfde stijl
  • Je kan er een mooi en duidelijk eigen receptenboek van maken; stop alles in een klapper en voeg de aanvullingen toe als je die er t.z.t. ook bij wilt hebben*
  • Er zit een duidelijke indeling in qua vleessoorten, vegetarische recepten of bijvoorbeeld zoete slowcooker recepten voor eenvoudige zoekacties
  • Geen advertenties en geen onnodige tekst, puur en alleen mijn recepten

* Alleen bij de uitgeprinte versie

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen voor lekkere gerechten in de slowcooker? Dan kan ik je aanraden om lid te worden van mijn slowcooker groep op Facebook.

En heb je nog vragen voor me? Mail me dan even op contact[at]mamsatwork.nl

Scroll naar boven