Smashed Lemon, de vrolijkste zomerjurkjes met een tikkie vintage

Ben jij een echte jurkjes liefhebber? Check dan het merk Smashed Lemon eens, alleen de naam is al leuk! Ik hou ervan. Ook al draag ik zelf bijna altijd lange jurken -als ik een jurk draag- ik kan altijd vol enthousiasme kijken naar dit soort jurkjes als die van het merk Smashed Lemon. Maar ook bijvoorbeeld de merken SRNDPTY of King Louie bijvoorbeeld.

Smashed Lemon, een merk van Nederlandse bodem

Smashed Lemon is dus een Nederlands modemerk met een hele eigen, unieke en opvallende stijl. De stijl heeft overigens wel een beetje weg van die van King Louie, ook Smashed Lemon richt zich op de vintage look. Dit mooie kledingmerk staat vooral bekend om haar kleurrijke collecties met opvallende en originele prints.

smashed lemon 2018 collectie

Voor welke vrouw is Smashed Lemon hét merk

Smashed Lemon past uitstekend bij de zelfverzekerde vrouw die haar eigen keuzes maakt. Toch lijkt deze vrouw niet op mij 😉 . Daar waar ik – ook redelijk zelfverzekerd en modebewust- altijd kies voor donkere kleuren en een wat meer stoere look, kiest deze vrouw voor vintage, vrolijk en stijlvol. En dat vind ik zo leuk om te zien.

Ik kan zo wel wat voorbeelden noemen van vrouwen in mijn omgeving die uitstekend bij dit merk passen en er ook diverse jurkjes van in hun kast hebben hangen. Ik word er altijd blij van om naar te kijken, alleen zelf aantrekken is hier geen succes. Het past niet bij me. Frank en de kids beginnen ook hard te lachen als ik zo’n Smashed Lemon jurkje aantrek.

smashed lemon bloemenprints

De modelletjes van dit vrouwelijke merk

De modellen variëren van boven de knie tot op de knie en daarnaast hebben ze ook zo nu en dan een lange jurk in de collectie zitten. Jurkjes met v-hals, ronde hals of een kleine V, maar ook overslagjurkjes en jurkjes met een semi-swing (50’s) model zijn terug te vinden in de collectie van Smashed Lemon. Back to the fifties!

Qua modellen jurkjes is het dus niet zo dat je – als je één jurkje van dit merk hebt- ook direct weet wat je koopt en hoe de pasvorm is, want ze hebben dus veel uiteenlopende modellen. Maakt het overigens des te leuker en voor iedereen wat wils.

Naast jurkjes heeft Smashed Lemon ook tops, broeken, rokjes en jasjes in hun assortiment zitten, maar de jurkjes die vind je het meest in de winkels.

smashed lemon

Collecties dit jaar en prints

Dit jaar worden de collecties in verschillende drops in de winkels geleverd. Mooi, want zo kunnen de collecties exact aansluiten op het seizoen. En hebben wij iedere keer weer wat niets te shoppen, nietwaar dames?

De prints van de Smashed Lemon collectie lopen uiteen van trendy in de vorm van flamingo’s, ananassen en palmboompjes tot aan klassiek, eigentijds en bloemen. Heel veel bloemenprints. Hiermee kan je met de collectie volop variëren als het gaat om vrijetijdsjurkjes, een mooie outfit voor je werk of een feest/strandjurk.

Je zal in geen enkele winkel echter de gehele collectie vinden. Daar is de Smashed Lemon collectie te groot voor. Maar gelukkig maken ze allemaal ruime keuzes. Mijn persoonlijke favoriet van de zomercollectie vind je hieronder, écht een jurk die bij mij past.

smashed lemon zomerjurk

Waar kan je Smashed Lemon kopen?

Online vind je dit prachtige merk onder andere bij de volgende winkels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven