Smooff kussen, matras en loungematras

Wie van jullie heeft er al eens van de Smooff gehoord? De Smooff is een heerlijk opvouwbaar loungematras om comfortabel op te luieren. De duurzame, afritsbare èn waterbestendige buitenhoes zijn op zich al ideaal, maar in combinatie met de stevige binnenkussens zorgt dit ook nog eens voor een optimaal ligcomfort. Het hoofdkussen is geïntegreerd in het Smooff matras waardoor deze niet verschuift. Een ideaal matras om mee te nemen en heerlijk om op te liggen.

Smooff

Smooff, voor het optimale comfort

De Smooff is natuurlijk heerlijk voor in de tuin. Je pakt hem er zo bij voor jezelf, maar ook als je extra visite krijgt bijvoorbeeld, of als je kinderen lekker buiten willen liggen. Net als de Trono trouwens 😉 . Door de draagband en het lage gewicht (5 kilo) kan je dit lounge matras ook eenvoudig mee nemen naar het strand. Of je stopt hem in de auto om mee op vakantie te nemen of naar het park! Je kan overal van je Smooff genieten en hij hoort dan ook eigenlijk echt thuis op je vakantiespullen lijst. Krijg je onverwachts een logé in huis? Door de schuimvulling is de Smooff ook een ideaal logeerbed. Je hebt hem er in een wip bijgepakt en je bezoek kan lekker blijven slapen. Hoe handig is dat!

Je vindt de artikelen onder andere hier te koop.

Materiaal van dit lounge matras

De Smooff is gemaakt van waterafstotend polyester, welke is behandeld met een UV beschermingslaag en een brandvertragende laag. Je kan hem dus eenvoudig meenemen, eenvoudig reinigen als dat nodig is en hij kan tegen een onverwachte bui. Hij is te verkrijgen in allerlei trendy kleuren en zelfs in een junior variant. Hoef je niet meer te vechten met je kids wie er mag luieren op dit matras. Ieder zijn eigen maat!

p.s. : er is ook een Smooff wijnkoeler waar een brede fles wijn of een 1,5 literfles frisdrank in kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven