Aan tafel met Karin!

Ik ben Karin, getrouwd met Michel en heb een hele mooie dochter van bijna 18 jaar en een stoere zoon van 15. Onze kat Budha maakt ons gezin compleet. Mijn kinderen zijn al groot en zelfstandig en dat geeft mij de kans om met mijn bedrijf Aan tafel met Karin bezig te zijn. Dit is werk dat ik met heel veel plezier en samen met Michel doe. Michel maakt de prachtige houten snijplanken en ik zorg voor de inkoop van de leuke accessoires, de verkoop en aankleding van onze webshop en winkels waar onze producten te koop zijn. Ook ben ik regelmatig te vinden op leuke lifestyle markten. Ondernemen is nieuw voor mij maar ik vind het erg leuk om te doen en ik leer elke dag!

snijplanken

Wat voor bedrijf heb je en hoe ben je daarbij gekomen ?

Aan tafel met Karin verkoopt alles om je tafel leuk aan te kleden. We zijn begonnen met handgemaakte eiken houten snijplanken en serveerplanken, gewoon omdat wij die mooi vinden. Al snel zijn de accessoires zoals tapas schaaltjes, servies, tafelkleden, theelichtjes en mooie waterkannen er bij gekomen. Het is fantastisch om je tafel aan te kleden met nieuwe producten en daarmee te combineren. Een set schaaltjes op een houten plank met hapjes en je tafel krijgt meteen een hele andere uitstraling. Zo kun je met een kleine investering telkens een nieuwe sfeer creëren.

Wanneer ben je begonnen met je onderneming, en wat was je drijfveer om voor jezelf te beginnen  

We zijn nog een jong bedrijf, in het najaar van 2014 zijn de plannen om een eigen bedrijf te starten serieus geworden en in januari 2015 heb ik mij bij de Kamer van Koophandel in laten schrijven. We zijn dus nu een goed half jaar onderweg en….. het gaat erg goed. De reacties zijn erg positief en de belangstelling voor de snijplanken en accessoires is groot. Ik vind het geweldig om alles zelf te ontdekken en er veel over te praten met mijn gezin. Bij grote orders helpt iedereen mee, we zagen, schuren, oliën en verpakken met z’n allen. Heel gezellig!! Vooral de samenwerking met mijn man vind ik leuk en pakt ook nog eens goed uit!

snijplanken_sfeer

Heb je nog een baan naast je bedrijf, of heb je je handen vol aan het runnen ervan ?

Naast Aan tafel met Karin heb ik ook nog een parttime baan in het onderwijs, ik geef les op een MBO. Een leuke baan waar ik ook veel voldoening uit haal, de combinatie van mijn twee banen vind ik heerlijk. Ze zijn beide heel verschillend, dus ik hoef mij nooit te vervelen!!

Dit heeft wel tot gevolg dat ik alles goed moet plannen, op de dagen dat ik niet in het onderwijs werk kan ik mijn volle aandacht geven aan Aan tafel met Karin. Het huishouden doen we met z’n allen, mijn dochter kookt één dag in de week. Het is voor ons belangrijk dat we ook onze momenten samen houden, zoals bijvoorbeeld het met z’n allen eten in de avond zodat we de dag even kunnen doorspreken. Dat vind ik een heerlijk moment!!

Wat is je ‘ultieme’ doel als je kijkt naar je eigen bedrijf en je gezin ?

Het hebben van een eigen bedrijf was niet iets waar ik altijd van gedroomd heb maar ik ben er zo in gerold. Nu zou ik het niet meer willen missen, ik ben wel blij dat het nu op mijn pad is gekomen. Ik voel mij echt in de bloei van mijn leven en kan rekenen op de steun van mijn gezin. Dit maakt dat het ook allemaal lukt.

Een tip voor alle moeders die ook voor zich zelf willen beginnen………doen!!! Maar vergeet niet dat je kinderen maar heel kort klein zijn en heel lang groot!!

Karin den Dulk

Aan tafel met Karin

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven