Snoep door de brievenbus;

Niet lang geleden schreef ik een artikel over geld cadeau geven met Cheqi. Dat kan door de brievenbus, en de ontvanger krijgt dan heel eenvoudig het geld op zijn rekening gestort door het scannen van een QR code. Super easy. Maar wil je toch graag wat tastbaars geven, dan kan je bijvoorbeeld ook snoep door de brievenbus geven. Het is altijd leuk om iemand een hart onder de riem te steken, of om gewoon even lief te zijn, maar je kan dit brievenbus cadeautje met snoep bijvoorbeeld ook met moederdag opsturen. Toch?

Een klein cadeautje voor jezelf of een ander? Geef snoep door de brievenbus!

Het is tegenwoordig helemaal niet meer zo raar om snoep door de brievenbus te krijgen of te geven. Het wordt natuurlijk pas raar als je altijd snoep voor jezelf besteld en per post laat bezorgen. Dan moet je misschien toch eens nadenken over de manier waarop je snoepgedrag vormen aanneemt en je richten op gezond en lekker eten 😉 . Maar zo nu en dan jezelf of een ander eens verwennen, daar is helemaal niets mis mee.

Zo las ik een tijdje geleden bijvoorbeeld een stuk in het AD over Chef Cookie. Naar aanleiding van dat artikel moest en zou ik zelf ook eens zo’n koek proberen. Best prijzig overigens, maar lekker dat die zijn joh. Nu worden deze niet via de brievenbus bezorgd, want ze zijn een stuk groter dan snoep dus komen ze in een pakketje. Maar het is maar om aan te geven dat je tegenwoordig echt heel goed lekkernijen per post kan bestellen. Kijk alleen al naar ons Vinobox wijn abonnement. Ook lekker!

Afijn, terug naar de snoep per post door de brievenbus. Er zijn tegenwoordig nogal wat bedrijven die de lekkerste snoepjes door je brievenbus bezorgen en ik neem je even mee naar de mogelijkheden!

snoep door de brievenbus
chocolade door de brievenbus

Kadootjevanmij, heerlijk snoep in een brievenbus doosje mét fotolijstje

Kadootje voor mij heeft ervoor gekozen om al haar cadeautjes als brievenbus cadeautje aan te bieden. Heel handig natuurlijk, zeker als de betreffende persoon ver weg woont, of als je gewoonweg geen tijd hebt om langs te gaan. Wil je iemand op afstand feliciteren of graag even laten weten dat je aan hem of haar denkt? Kies er dan voor om een cadeautje via de brievenbus aan te bieden, bijvoorbeeld met snoep of lekkere delicatessen. Het bijzondere van een brievenbus lekkernij van Kadootje voor mij is dat er ook een leuk fotolijstje in zit en dat je een tekst kan kiezen die op het fotolijstje wordt gezet. Je kan er zelfs een leuke foto op laten plaatsen!

Zo maak je snoep door de brievenbus niet alleen lekker, maar ook nog eens heel persoonlijk. Daarnaast kan je ook een verzenddatum zelf kiezen. Ook handig, als iets bijvoorbeeld volgende week pas op de post moet gaan. Kan je het wel alvast afvinken van je lijstje!

De keuze is reuze bij Kadootje voor mij. Ga voor een heerlijke box vol snoepjes of bijvoorbeeld een mooi theepakket met verschillende smaken thee, lekkere fudge en hak nougat. Zoek je gewoon veel lekkere chocolade dan kan je ook gaan voor de één van de choco boxen!

Je vindt de webshop ‘Kadootje van mij‘ hier

Snoep door de brievenbus

Van zacht zure snoepmixen tot aan lekkere choco pakketjes, bijvoorbeeld in de vorm van een gift box bestel je hieronder bij de online store waar je eigenlijk alles wel kan vinden!

Je vindt dit brievenbus snoep bij deze winkel online

Een proeverijtje doen?

Jij kan dan wel denken dat het om een wijn of bierproeverij gaat, maar niets is minder waar. Tony Chocolonely Weet namelijk heel goed waar mensen (lees: vrouwen) behoefte aan hebben als het even wat minder gaat. Gewoon als oppepper, of om even bij te komen van een hele drukke dag. Aan een lekker stuk chocolade.

Maar wat nu als je niet weet welke chocolade je moet kiezen? Dan ga je voor een proeverijtje van Tony Chocolonely, want dit snoep past gewoon door de brievenbus.

Je vindt deze heerlijke proeverij hier

Kiekeboe snoepgoed

Naast een gewone winkel heeft Kiekeboe snoepgoed ook de mogelijkheid om online snoep te bestellen en door de brievenbus laten bezorgen. Zo op het eerste oog zijn de doosjes met snoepgoed niet heel bijzonder te noemen qua uiterljk. Maar de reviews zijn wel heel positief als het gaat om het lekkers dat hier verkrijgbaar is. Lekkere fudge en spekjes of lollies en zelfs suikervrij snoep kan je via de brievenbus in huis bezorgd krijgen.

Je vindt de Kiekeboe winkel hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven