Een snuffelbox voor je hond; wat vinden Ca$h en ik ervan?

Wil jij je harige vriendje eens verrassen met lekkere en leuke dingetjes naast zijn standaard voer? Dan is de Snuffelbox een uitgelezen kans voor je hond om kennis te maken met nieuwe snoepjes, speeltjes en ga zo maar door. Onze hond Ca$h is in ieder geval dol op de snuffelbox en zelf uitpakken is geen probleem 😉 . Kijk en lees hieronder onze review van de Snuffelbox.

Wat is de Snuffelbox?

De Snuffelbox is een doos voor je hond die vol zit met lekkere, leuke en soms ook nuttige dingen. Iedere twee maanden komt er een nieuwe Snuffelbox uit die -als je een abonnement hebt- automatisch verzonden wordt en bij jullie aan de deur afgeleverd wordt. Zo gaat je hond vanzelf van de postbode houden 😉 . Neem je een abonnement op de Snuffelbox dan kost dit je eens per twee maanden € 39,95 en ontvang je een verrassingsbox vol met een waarde van meer dan € 50,00. Dat is mooi meegenomen dus.

Verjaardagsbox Snuffelbox

Het leuke is dat je ook een losse box kan bestellen, namelijk de Snuffelbox verjaardagsbox. Altijd leuk om de box eerst een keer uit te proberen toch? Of als tof cadeau voor de hond van iemand die je kent. Alhoewel deze box voor niet-abonnement houders wel wat duurder is vind ik het toch een geinig idee. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je vriendjes maakt met de hond aan wie je de box cadeau doet 😉 .

Snuffelbox review

Wat vind onze hond van de Snuffelbox?

Ca$h vindt de Snuffelbox echt fantastisch. Nu is hij ook een enorme liefhebber van lekkers dus dan is het ook niet zo verwonderlijk natuurlijk, aangezien de box vol zit met lekkere snoepjes, hondenkoekjes én een fantastisch bot. De knuffels die er in zitten vind hij ook erg leuk, maar helaas weet ik nu al dat die geen lang leven beschoren zijn. Onze lieverd maakt namelijk niets in huis kapot. Behalve knuffels.

Snuffelbox bot

Dat sloopgedrag heeft hij al van pup af aan. Dan sloop hij stiekem naar de slaapkamers van de kinderen om daar alle knuffels die hij kon vinden te molesteren. En dat doet hij nog steeds. We hebben nu gelukkig één groot voordeel. Hij komt in ons nieuwe huis de trap niet meer op, dus de knuffels van de kinderen zijn veilig. Maar komt er een lekkere zachte knuffel binnen handbereik dan is die hetzelfde uur nog ‘geleegd’ zoals wij dat hier in huis noemen. Hij trekt namelijk heel graag de stuffing eruit, haha.

Snuffelbox voor kat
Een van onze poezen komt ook even polshoogte nemen… nu is de knuffel nog heel 😉

Alle hondensnacks die zich in de box bevinden kunnen op Ca$h zijn goedkeuring rekenen. Het mega bot had uiteraard zijn voorkeur, maar ook de rest gaat er als zoete koek in.

Cash met een bot uit de snuffelbox voor een review

Mijn review van de Snuffelbox

De box is flink gevuld, dus daar word ik zelf blij van. Aangezien ik mijn hondenvoer tegenwoordig online bestel vergeet ik vaak langs de lokale dierenzaak te rijden voor lekkere botten. Met de Snuffelbox heb ik toch de nodige hondensnoepjes in huis en deze keer ook een bizar groot bot, zoals je in het filmpje gezien hebt. Positief voor de review dus. Daarnaast zijn de hondensnacks 100% natuurlijk, ook niet onbelangrijk!

Waar ik verder blij van word is dat ze de Snuffelbox afstemmen op de grootte van je hond. Dat kan je aangeven bij je bestelling, waardoor je ook zeker weet dat de spullen die er in zitten passen bij jouw type hond. Helaas kan er nog geen rekening gehouden worden met specifieke allergieën (doorgaans zitten er in ieder geval geen granen in verwerkt), maar aangezien mijn hond die niet heeft is dat voor ons geen probleem.

Als laatste viel het me op dat de Snuffelbox actief bijdraagt aan het milieu omdat zij voor iedere abonnee één boom laten planten via non-profit organisatie Eden Reforestation Projects. Een mooi gebaar, zeker als je op hun pagina leest wat de klimaatsveranderingen eigenlijk voor effect hebben op honden. Dat is behoorlijk schokkend vind ik.

Wat mij betreft is de Snuffelbox zijn geld dus waard, alhoewel hij wat mij betreft vol zou mogen zitten met lekkers voor mijn hond, zonder dat er knuffels of andere dingen in zitten. Dit keer zat er bijvoorbeeld ook een drinkfles voor honden in. Die heb ik er al twee, dus een derde is lichtelijk overbodig 😉 . Mocht jij je dus afvragen welke spullen nodig zijn voor een hond, neem dan ook deze box mee in je achterhoofd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven