Snuffelbox met kwispelgarantie: ieder kwartaal dierendag

Dierendag: er wordt een hoop stampij over gemaakt, we schreven ook al over de nieuwe konijntjes die we krijgen 😉 . Maar stiekem is het voor de meeste van onze huisdieren iedere dag een beetje dierendag toch? Als ik ’s morgens naar het werk vertrek en mijn viervoeter na een wandeling en een stevig ontbijt weer lekker op de bank kruipt kan ik best wel eens een beetje jaloers worden op dat beest. Een hondenleven? Had ik er maar een! Nee, zo slecht hebben onze beestjes het gemiddeld niet. En zo hoort het ook: als je voor een dier kiest moet je ook zorgen dat ‘ie een prettig leven heeft. Dat wordt met de Snuffelbox een fluitje van een cent.

Je vindt deze Snuffelbox hier

snuffelbox

Snuffelbox: nooit een kat in de zak

Wie een hond heeft noemt zichzelf waarschijnlijk het baasje. Toch kan je jezelf misschien beter als menselijke dienaar zien. De meeste mensen gaan dan ook vrij ver met het in de watten leggen van hun viervoeter. Niet alleen op dierendag! En dat is ook niet voor niks, want je krijgt wel degelijk wat terug van je beestjes. Eindeloos veel liefde! Dat is toch onbetaalbaar?

Met de Snuffelbox kan je zelfs een abonnement nemen op de verwennerij van je viervoeter, zo hoef je er zelf niet iedere keer aan te denken. Ieder kwartaal krijg je dan een Snuffelbox thuisbezorgd. Die puilt uit van de lekkere én praktische producten voor jou en je huisdier. En er zit zelfs kwispelgarantie op 😉 .

Mocht je een kieskeurige hond hebben (bestaan die?) die niet blij wordt van de inhoud van de Snuffelbox, dan krijg je een nieuw pakket óf je aankoopbedrag terug. Daar was bij het speciale dierendagpakket dat wij (of eigenlijk: Ca$h) mochten testen, gelukkig geen sprake van. Maar zo kieskeurig is Ca$h ook niet 😉 .

snuffelbox cash

Snuffelbox: daar heb je een hele kluif aan

De Snuffelbox bestaat uit een hele stapel verwennerijen waarvan het water je in de bek loopt. Of bij je hond, in ieder geval. Zo zitten er krokante snacks en toffe speeltjes in. Ca$h wordt er blij van! En dan nog twee producten waar minder bij gekwispeld wordt… hondenshampoo en niet te vergeten honden thee. Ik verzin dit niet: honden THEE. Ga jij graag voor een ontspannen thee momentje met vriendinnen? Dat kan vanaf nu dus ook met je hond 🙂 .

In iedere Snuffelbox zitten weer nieuwe producten. Je sluit je abonnement heel gemakkelijk af via de website. Geef aan welk formaat hond je hebt (een Chihuahua is geen Deense Dog) en kies de frequentie waarmee je het pakket wilt ontvangen. Daarmee doe je ook nog eens een goede daad: Snuffelbox doneert namelijk 10% van de winst aan initiatieven die zich inzetten voor dieren. Zoals dierenasielen en de dierenvoedselbank. Krijgt niet alleen jouw beestje een lekkere kluif, maar ook een hond in het asiel.

snuffelbox inhoud

Wooftastic! Ook om cadeau te doen

De Snuffelbox is het verrassingspakket voor dier en baas. Overigens is ‘ie ook gewoon eenmalig te bestellen. Of cadeau te doen aan een van je (dieren)vrienden. Maar dat vindt Ca$h geen goed idee, die werkt dit pakket zelf liever weg!

Hij had persoonlijk ook een beetje moeite met het opbrengen van wat geduld voor de foto’s, maar hé, het leven van een bloggershond gaat nu eenmaal niet over rozen! Gelukkig heeft hij er veel plezier van, check zijn enthousiasme maar even in het filmpje 😉 .

Andere leuke artikelen over dieren vind je hier:

3 gedachten over “Snuffelbox met kwispelgarantie: ieder kwartaal dierendag”

 1. Hele slechte ervaring met Snuffelbox. Kwispelgarantie is een mythe. Daar doen ze echt niet aan.
  De speeltjes die er in zitten heeft mijn hond zo doormidden. En in de laatste box die ik ontving zaten maar 4 van de beloofde 8 producten.
  Geen kwispelgarantie gekregen. Overigens kan ik nergens op de website vinden dat ze 10 procent doneren aan Asiel… kan het mij ook niet voorstellen bij een bedrijf dat niet heel lang geleden bijna aan t verdrinken was.

  Maar je hondje is wel super schattig fijn dat snuffelbox een iemand wel blij heeft kunnen maken.

   1. Hoi Joyce,

    Ik heb een Siberische Husky. ? Ik ga nu Woefbox en Cadog proberen. Wie weet dat ik daar met een positievere ervaring eindig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven