Social media, digitaal, of een kaartje?

Digitale tijdperk

Ga jij ook zo op in het digitale tijdperk? Het digitale tijdperk waarin geen plek meer is voor een ‘human touch’ op papier? Ikzelf heb daar wel een handje van. Maar met regelmaat bekruipt me ook het gevoel van ‘was dit het?’. Natuurlijk, het is makkelijk, het is efficiënt en het is snel…. maar mijn hart maakt geen sprongetje bij een email die binnenkomt in mijn toch al zo overvolle inbox.

Mijn hart maakt wél een sprongetje bij een kaartje op de deurmat of -in ons geval- in de brievenbus. En bij een volle brievenbus, vertel eens, wat maak jij dan het eerste open? Toch zeker het kaartje wat erbij zit!

Daarnaast zien we ook juist nu weer de tendens van de ‘human touch’ terugkomen. Hebben we er genoeg van, van de snelle sms, mail, twitter en facebookberichten? Nee natuurlijk niet. Maar we gaan ons wel beseffen dat ook bij een ander zijn (of haar) hart een sprongetje maakt als die kaart binnenkomt. En dat is waar we het voor doen, toch? Om iemand anders even dat gevoel te geven dat diegene speciaal voor je is.

Combinatie digitaal, analoog èn creativiteit

Ben je om? Kijk dan eens op Kaartje2go. Hier kan je namelijk digitaal en analoog perfect combineren. Je hoeft er bijvoorbeeld niet op uit om een bijzondere kerstkaart te zoeken (en er dan ook nog voldoende van ‘op de kop te tikken’), en je hoeft niet zo creatief te zijn dat je alle kerstkaarten zelf maakt, want ook daar hebben wij werkende moeders niet altijd de tijd voor.

Maar je kan wél je eigen creativiteit gebruiken om een perfecte, unieke, bij jou en je gezin passende, kerstkaart te ontwerpen. En daarbij werkt het nog makkelijk ook! Kaartje2go zorgt er namelijk voor dat je veel vrijheden hebt bij het ontwerpen van je eigen kaarten. Kijk maar eens bij de kerstkaarten die bij hun op de site staan. Je kan je eigen foto uploaden, en daarbij bijvoorbeeld kiezen uit heel veel verschillende achtergronden en kaders. Maar pas echt bijzonder wordt het als je kijkt naar de mogelijkheden van figuren die je kan toevoegen (een sneeuwpop, een kerstmuts, een lollie, je kan het zo gek niet bedenken) en teksten waarmee je de kaart helemaal persoonlijk maakt. Ook met de teksten ben je helemaal vrij in de plek, het lettertype, de kleur, de grootte, etc.

Het is eigenlijk net als vroeger…  knippen, plakken en vooral veel lachen en gniffelen als je de kaart aan het maken bent… alleen zonder rommel op tafel (en je hoeft er natuurlijk maar eentje te maken). En een setje van 10 kerstkaarten bestel je al vanaf € 8,95.

Niet creatief?

Geen nood, ook aan jou heeft Kaartje2go gedacht hoor. Zij hebben namelijk ook de grootste keuze kant- en klare kerstkaarten voor je klaar liggen waar je uit kan kiezen. Lekker handig als je creatieve brein je even in de steek laat, òf als je weinig tijd over hebt, maar toch graag persoonlijk wil blijven.

Als beste getest

En dan nog even dit… de consumentenbond en Vara Kassa hebben getest op kwaliteit, en daarbij is Kaartje2go als beste uit de (brieven)bus gekomen!

 

Doe mee en win

Wij mogen van Kaartje2go ook nog eens een superactie met jullie delen. Kaartje2go geeft 3x een kaartentegoed weg (1 keer € 75,00, 1 keer € 50,00 en 1 keer € 25,00).

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

Hoeveel % tevredenheidsgarantie geeft Kaartje2go?

Deze winactie duurt tot 21 December 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven