Sock Ons; dé oplossing tegen blote babyvoetjes en babysokjes die kwijt zijn

De meest geniale uitvinding óóit bestaat al ongeveer tien jaar en nog steeds zijn zoveel mensen niet bekend met dit handige product. Het gaat om de Sock Ons, een product bedacht door een moeder van vijf omdat de kindjes altijd hun sokjes verloren. Om dit ongemak te voorkomen, bedacht de moeder een simpele oplossing. De Sock Ons voorkomen het kwijtraken van babysokjes en de blote babyvoetjes. Een topproduct!

sock ons

Sock Ons in plaats van sokjes uit

Je kent het gefriemel vast wel. Heb je het ene babysokje aan, ben je het andere alweer kwijt omdat je kleine spruit er met zijn knuistje aan trekt. Niets leuker voor baby’s om iedere keer hun sokjes uit te trekken waarbij mama of papa ze iedere keer weer met een zucht aandoet. Baby’s zijn de hele dag aan hun tenen en voetjes aan het plukken en verliezen daarom vaak en snel hun babysokjes.

Been there. Done that.

En zo vreselijk is dat allemaal niet, alleen bij newborn papa’s en mama’s zit het in het systeem om alles te doen tegen koude blote voetjes. Dus die babysokjes moeten weer aan. Iedere keer weer. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik -als ik van het bestaan van deze sokjes had geweten- destijds ook direct naar de winkel was gehold.

Wat heb je écht nodig voor je baby uitzetlijst?

Wat zijn Sock Ons precies?

Sock Ons zijn slimme kleine open sokjes die over de gewone babysokjes van het kindje heen kunnen. Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat de sokken rond de voetjes van het kleintje blijven zitten. De Sock Ons hebben een open teen en een open hiel, waardoor de normale sokken niet kunnen verschuiven.

De Sock Ons bieden stevigheid, zijn comfortabel en zien er lief uit. Een fantastische oplossing en daardoor niet voor niets bekroon met verschillende prijzen! Zoals de Kind & Jugend Innovation Award 2008, de British Female Inventor Award 2008 en de Best Baby & Infant Product Award 2010. Een oplossing die écht werkt!

sock ons babysokjes

Eenvoud en basics, dat is de truc van de Sock Ons

De Sock Ons zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 0-6 maanden en 6-12 maanden. Bij de grote babyspeciaalzaken zijn de Sock Ons sowieso verkrijgbaar voor 6,99 per stuk. En ze zijn verkrijgbaar in het wit, baby roze en baby blauw. Ideale kleuren voor het eerste levensjaar!

Geen talloze varianten, maar gewoon de basic kleuren die voor iedere baby geschikt zijn. Over de standaard babysokjes heen geven de Sock Ons een mooi stylisch effect, ook leuk voor tijdens een Cake Smash!

Hoe werken de Sock Ons?

Onderstaande video demonstreert uitstekend hoe de babysokjes aan de babyvoetjes gehouden worden door dit product. Hou overigens wel in de gaten dat dit product niet te strak om de babyvoetjes heen zit. Als het te strak zit en het gaat knellen, dan kan dat als effect hebben dat de baby alsnog koude voetjes krijgt, ook al heeft hij of zijn de sokjes gewoon aan.

Waar koop je Sock Ons?

Bij de grootste babyzaken kan je wel terecht voor dit product. Online vind je deze onmisbare sokjes hier:

De babysokjes kosten € 6,99

1 gedachte over “Sock Ons; dé oplossing tegen blote babyvoetjes en babysokjes die kwijt zijn”

  1. Ik heb Sock Ons gebruikt bij mijn eerste, werkt prima, maar ik vind het niet zo mooi dat deze over de normale sokken gaan. Wij gebruiken bij ons 2e zoontje nu andere sokken. Hele fijne sokjes, blijven goed zitten, zakken niet af en ze hebben allemaal mooie kleuren. Groetjes, Marlies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven