Søstrene Grene webshop is online!

Ohlalala, mooi nieuws voor de liefhebbers! De webshop van Søstrene Grene is vanaf vandaag online. Na lang wachten is het dan eindelijk zover, er kan online geshopt worden in de wondere wereld van Søstrene Grene, je hoeft er niet meer persé voor naar de winkel. Alhoewel… er zijn nog wel wat start-up troubles met de webshop die vandaag online is gegaan.

Online webshop Søstrene Grene

Dat het merk Søstrene Grene kwaliteit biedt met haar collecties, daar is geen twijfel over mogelijk. Ik ben fan van de collecties die ze keer op keer lanceren. De mooie scandinavische woonaccessoires en hebbedingen vallen bij veel vrouwen in de smaak. Søstrene Grene heeft ruim 240 winkels verspreid over 15 landen, maar een webshop ontbrak nog, tot vandaag. En dat is voor veel winkelend publiek toch wel een dingetje. Want ook al zijn er in totaal 240 winkels, in Nederland zijn er ‘maar’ twaalf. Lang niet iedere winkelstraat mag zich dus gelukkig prijzen met deze scandinavische etalages. En dat vinden veel fans jammer natuurlijk.

Een webshop om met de tijd mee te gaan en bereikbaar te zijn voor iedereen

Het doel van Søstrene Grene – om het assortiment voor iedereen binnen handbereik te krijgen- is echter nog niet helemaal gerealiseerd met deze online lancering. Er zijn nog wat hiccups en ook al hebben ze online een hele schare fans (dik 2 miljoen op Facebook bijvoorbeeld), de online webshop van Søstrene Grene wordt nu nog niet heel positief beoordeeld.

Collectie Søstrene Grene online

De collectie in de webshop van Søstrene Grene zal onder meer bestaan uit interieur, hobbyitems, keukenaccessoires, servetten, cadeaupapier, kaarsen, kantoorartikelen, feestartikelen en speelgoed. Maar van dit alles blijkt er heel veel nog niet online verkrijgbaar te zijn als je de reacties op Facebook mag geloven.

Grotere producten zijn sowieso nog niet online beschikbaar, aangezien deze (nog) niet passen binnen de verzendwijze van Søstrene Grene. Maar ook kleinere producten die wel op de website staan zijn regelmatig tóch niet online beschikbaar. Het product zelf staat echter wel op de website wat het nogal onoverzichtelijk maakt. Je klikt het aan, en pas dan valt op dat het niet beschikbaar is. Zo kan je de pech hebben dat je wel 5 producten aanklikt die uiteindelijk niet online beschikbaar blijken te zijn. Dat is jammer natuurlijk.

Nog vervelender is het als je eindelijk een aantal Søstrene Grene producten in je winkelwagentje hebt zitten om online te shoppen en je wilt gaan afrekenen… betalen met Ideal blijkt namelijk nog niet geïmplementeerd te zijn. Alleen als je inhet bezit bent van een creditcard kan je momenteel afrekenen in de webshop van Søstrene Grene.

De winkels van Søstrene Grene en de webshop

Bij Søstrene Grene willen ze graag een ruimte creëren waar de snelheid van het dagelijks leven een beetje lager ligt. In de winkels én in de webshop. Het ‘hygge’ gevoel moet stromen. De winkels zijn zo vormgegeven dat zij lichaam en geest inspireren door middel van klassieke muziek, creatieve productdisplays, winkelpaden vol ‘hygge’ en achter elke hoek weer een nieuwe verrassing. Als ze dat uiteindelijk in de webshop ook doorgevoerd krijgen dan zal ook online Søstrene Grene haar succes ondervinden.

Momenteel wil dat nog niet helemaal lukken, maar hé Rome is ook niet in één dag gebouwd, toch?

De winkels van Søstrene Grene

Heb je een aantal items in je hoofd die je graag wilt shoppen, maar lukt het online nog niet> Ga dan naar één van de winkels van Søstrene Grene in Nederland. Je vindt ze in Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, den Bosch, Nijmegen, Rotterdam, den Haag, Zwolle, Breda, Enschede, Maastricht en Groningen.

Ga jij online shoppen bij Søstrene Grene?

Ga hier naar de webshop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven