Speels, vrouwelijk èn sexy zwanger

Nieuw in Nederland: You! Lingerie

Betaalbare lingerie voor zwangere & voedende dames. You! Lingerie is betaalbare, luxe lingerie voor tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Het merk wil vooral laten zien dat functionaliteit niet saai hoeft te zijn. Ook (aanstaande) mama’s dragen ten slotte graag mooie lingerie. You! is nieuw in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij Rondom Eva.

Speels, vrouwelijk, sexy én functioneel: het kan allemaal en dat laat You! Lingerie zien. Maar waar andere dure merken dit ook bieden, onderscheidt You! zich duidelijk qua prijs. Eindelijk een mooi lingeriemerk voor de (aanstaande) moeder dat ook nog eens betaalbaar is. De bh’s van You! zijn geschikt voor tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode en hebben een zachte, katoenen voering die zeer comfortabel draagt.

Rondom Eva voert momenteel vijf series die nog nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Amber Plum; een beha met driekwart cups en shorty in zalmroze kant met paarse contrasten.

Of de Azalea Orchid beha met ¾ cups met bijpassende shorty; niks zoete kleurtjes maar helder paars afgezet met blauw kant. Zwangerschaps- en borstvoedingslingerie voor de jonge en moderne moeder! Wat helemaal leuk is, is dat je al een setje hebt voor minder dan € 40!

Eén ding hebben alle modellen in ieder geval gemeen: de speelse felroze accenten die in de hele You! collectie terug te vinden zijn. Meer zien? Breng dan snel een bezoekje aan de website van Rondom Eva!

Naast de unieke collectie van You!Lingerie vind je er ook de merken Cake Lingerie, Mama Fashion en Cache Coeur. Maar niet alleen voor lingerie kun je bij Rondom Eva terecht, ook voor badmode en nachtkleding voor deze bijzondere tijd van je leven kun je er prima terecht. Kortom; een webshop die je zwangerschap en borstvoedingsperiode nog mooier maakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven