Word(t) jij ook zo gek van spellingsregels? Zo Gespeld helpt!

Onze spellingsregels, ik vind het een crime! Het is zo’n beetje de moeilijkste taal die er is… Nederlands. Ook al schrijven wij hier dagelijks bij MamsatWork, nog steeds zijn er momenten dat ik er volledig naast zit. En als ik zoonlief (groep 8), help met zijn Nederlands, dan hoor ik mezelf regelmatig vloeken. Wat een hoop regels!

Maar hulp is onderweg. Sinds kort is er online hulp in de vorm van Zo Gespeld, de eerste online spellingscursus die blijvend leereffect garandeert. Sinds half November is ZoGespeld.nl in de lucht, een spellingscursus voor iedereen die met 30 minuten oefenen in de week beter wil leren spellen. En geloof me, er zijn er veel die het kunnen gebruiken 😉 .

spellingsregels

Zo Gespeld levert haar deelnemers persoonlijk maatwerk en biedt een blijvend leereffect. Spellingsregels leren wordt nu makkelijker om even tussendoor op te pakken. De ontwikkelaars, bekend van TiO-Schrijft en TiO-Spelt, geven aan dat deelnemers slechts 30 minuten per week hoeven te oefenen om aan het einde van de cursus een sollicitatiebrief, werkstuk of scriptie zonder spelfouten te kunnen schrijven. Kijk, dat is nog eens handig!

Spellingsregels… het is allemaal niet zo eenvoudig

Goed spellen is nog niet zo simpel aangezien de Nederlandse taal nogal wat uitzonderingen kent.  Het is dan ook niet zo vreemd dat je -zelfs als je een krant openslaat- de nodige spelfouten tegenkomt. Toch blijft de Nederlandse taal belangrijk om te beheersen. Wil jij een fatsoenlijke sollicitatiebrief kunnen schrijven en een goede indruk achterlaten? Dan is het belangrijk dat je brief zonder spelfouten is en dat je de spellingsregels goed weet toe te passen.

Traditionele spellingscursussen zijn vaak duur, omdat er bijvoorbeeld docenten en klaslokalen betaald moeten worden. En helaas zijn de bestaande online alternatieven vaak niets meer dan digitale woordenboeken waar je niet leert om spellingsregels toe te passen. Zo Gespeld combineert de voordelen van online met de kwaliteiten van een volwaardige spellingscursus. De cursus is betaalbaar en deelnemers hoeven de deur niet uit: op elke computer of tablet is Zo Gespeld toegankelijk. Handig voor anderstaligen, studenten, werkzoekenden, vroege schoolverlaters en ouders van scholieren. Eigenlijk voor iedereen die goed voor de dag wil komen in de Nederlandse taal.

Ga je met Zo Gespeld aan de slag, dan krijg je een jaarplan op maat. Binnen dit jaarplan kan je aan de statistieken zien wat je voortgang is en wat je scores zijn. Zo zie je op ieder moment wat je al gedaan hebt en wat je nog te wachten staat.

Gratis spellingstoets

Wil je de spellingsregels beter beheersen, dan is de spellingstoets van Zo Gespeld wellicht een goed uitgangspunt. Deze spellingstoets is gratis en geeft je direct een persoonlijk advies. Daarna beslis je of je verder wilt met de online spellingscursus. Deelnemers kunnen kiezen uit twee pakketten: een Premiumversie en een Expertversie. De Premiumversie van de cursus is uitstekend geschikt om goed te leren spellen. Alle belangrijke spellingsonderdelen komen aan bod. Met de Expertversie gaat de cursist nóg een stapje verder. De oefeningen worden zwaarder en ingewikkelde spellingsproblemen komen uitgebreid aan de orde. De kosten voor de Premiumversie bedragen €145,- en voor de Expertversie wordt €185,- gerekend.

Vertel eens eerlijk, zou jij ook een opfriscursus kunnen gebruiken?

 

spellingsregels post

 

 

2 gedachten over “Word(t) jij ook zo gek van spellingsregels? Zo Gespeld helpt!”

  1. Mijn schrijven was echt belabberd! MSN, sms en whatsapp waren vooral de boosdoeners denk ik. Ik wordt en jou voetbal dat was wel zo’n beetje de grootste (en meest regelmatige) fouten die ik maakte, nu let ik er op. Ik kan het namelijk best, maar moet niet zo lui zijn.

    Ik denk dat ik de toets eens ga doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven