Spiderman t-shirt DIY om eenvoudig zelf te maken

Bij ons is de tijd alweer voorbij maar in het verleden heb ik deze voor zoonlief gemaakt en hij was als een kind zo blij 😉 . Alle helden op tv (of ze nu super zijn of niet) zijn in trek bij de kids, nietwaar? Verkleden was er bij zoonlief niet zo bij vroeger, hij vond het allemaal maar niets en ging jaren -zelfs met de carnaval- onverkleed door het leven. Tot ik op een dag aangaf dat ik zelf wel iets voor hem kon maken, een spiderman t-shirt.

spiderman t-shirt diy

En jawel, hij ging overstag! Nu zijn tijd als spiderman voorbij is en ik zijn kast aan het opruimen was (dat was inderdaad al te lang geleden) kwam ik weer voorbij dit spiderman t-shirt en bedacht me om jullie even de DIY hiervan uit te leggen. Super easy.

DIY spiderman t-shirt

  • 1 rood shirt met lange mouwen
  • 1 zwart shirt met korte mouwen
  • schaar

Heb je niets in huis liggen? Voor een habbekrats haal je bij de Zeeman of de Hema 2 shirtjes. Het rode t-shirt hoef je uiteraard niets aan te doen. Het zwarte t-shirt mag je met wat creativiteit bewerken en er een mooi spinnenweb van maken. Knip wel voorzichtig en hou voor de stof tussen de gaten in een minimale breedte aan om ervoor te zorgen dat het spinnenweb niet scheurt!

Tip: Laat de t-shirts samen aan- en uittrekken (dus allebei tegelijk), dan is de kans het kleinste dat er iets scheurt en heb jij (en hij) langer plezier van je creatie.

Ga je aan de slag met dit spiderman t-shirt? Stuur een foto door, dan plaatsen wij die erbij zodat iedereen ook jouw creatie kan zien!

Meer leuke DIY vind je hier!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven