De Spinwood tuinbank en picknicktafel ineen; hoe werkt die nu eigenlijk?

Daar kan ik je vanalles over vertellen, want wij hebben de Spinwood tuinbank en inklapbare picknicktafel uitvoerig uitgeprobeerd. En ik kan je alvast verklappen, hij is net zo gaaf als dat hij eruit ziet! Want laten we even eerlijk zijn; hoe handig een tuinbank en picknicktafel ineen ook kan zijn, het oog wil ook wat natuurlijk. Gelukkig komt dat alles in dit ontwerp picknicktafel met bank bij elkaar. Van looks tot aan het praktische element, ik ben zwaar verrast en laat je graag zien hoe de Spinwood tuinbank eigenlijk werkt.

Spinwood inklapbare picknicktafel

Tuinbank en picknicktafel ineen; Spinwood heeft het voor elkaar

Zoals ik hierboven al aangaf is het een ingenieus ontwerp. De Spinwood tuinbank werd hier een aantal weken geleden afgeleverd en ik was eigenlijk gelijk onder de indruk van zijn robuuste look en feel. Deze prachtige tuinbank en picknicktafel ineen die til je namelijk niet zomaar in je eentje op. Maar als hij eenmaal op zijn plek staat (hij is met 2-en prima te verplaatsen), dan staat hij ook als een huis.

Spinwood tuinbank

Dit Spinwood ontwerp is ontzettend degelijk. Gemaakt van gecoat staal en hardhout blijft deze tuinbank picknicktafel je een lifetime lang voorzien van een heerlijke zitplek. En het mooie is natuurlijk dat hij niet alleen als tuinbank te gebruiken is, maar dat je deze Spinwood bank super makkelijk uitklapt tot een picknicktafel. En dat kan je dan wel weer in je eentje doen. Je kan deze tuinbank namelijk echt in een handomdraai omtoveren tot een picknicktafel. Een picknicktafel waar je met zessen aan kan eten als je wilt. De tuinbank zelf is groot genoeg voor 3 personen als je lekker cosy wilt zitten.

Gemakshalve zou ik zeggen dat hij perfect is om met zijn tweetjes in de ochtendzon een heerlijke cappuccino op te drinken. Even mijmeren over wat de dag gaat brengen. En in de avond betekent dat natuurlijk dat je -nadat je fijn met je gezin aan de picknicktafel gegeten hebt- de dag nog even doorneemt onder het genot van een espresso (of een lekker wijntje).

Spinwood tuinbank met kussens
Additioneel kan je kussens bij de Spinwood tuinbank bestellen

Meer informatie over deze toffe tuinbank en picknicktafel vind je hier

Voor wie is de Spinwood tuinbank met inklapbare tuintafel een musthave?

De doelgroep van deze tuinbank met inklapbare tuintafel van Spinwood is heel breed. Je hebt met de Spinwood tuinbank een uniek ontwerp in huis, welke ook nog eens heel praktisch én ruimtebesparend is. Ook op een klein balkon is deze tuinbank ongetwijfeld een uitkomst.

Door de tuinbank standaard als bank neer te zetten heb je maar een heel klein oppervlak nodig om lekker te kunnen zitten. Hij doet denken aan het formaat van een bankje wat je wel eens in het park ziet. De breedte van deze tuinbank is 150 cm breed en hij is maar 60 centimeter diep. Zo heb je extra ruimte ter beschikking voor je kinderen om te spelen. Als het etenstijd is dan klap je de tuinbank met één handeling uit naar een luxe picknicktafel waar je met het hele gezin aan kan eten. Ideaal.

Woon je midden in de stad en heb je geen achtertuintje? Geen nood, deze Spinwood tuinbank is namelijk uitermate geschikt om vóór je huis te plaatsen. Zit na je werk lekker op de stoep voor je raam in het zonnetje en geniet van het gezellige contact met je buren of voorbijgangers. En even eten? Dat doe je dan dus ook bij je voordeur! Je klapt hem daarna zo weer in van picknicktafel naar tuinbank. En maak je geen zorgen, hoe leuk en handig deze tuinbank ook is, hij zal niet zomaar meegenomen kunnen worden door andere liefhebbers. Je kan hem namelijk ook extra beveiligen. Onder aan ‘de achterpoot zit een extra oog om deze tuinbank vast te zetten. Over slim stadsdesign gesproken!

Spinwood tuinbank met inklapbare tuintafel

De verschillen tussen Spinwood D1 en S1

Wij hebben de Spinwood D1 uitgeprobeerd en het grote voordeel van deze tuinbank is dat je nog net wat meer beenruimte hebt doordat de bankjes van de inklapbare picknicktafel nog wat verder uitgeklapt kunnen worden dan bij de S1.

Spinwood tuinbank review

Over de kwaliteit van de inklapbare picknicktafel en tuinbank van Spinwood is goed nagedacht. De tuinbank moet immers het Nederlandse klimaat goed kunnen doorstaan. Gemaakt van mooi hardhout en gecoat staal krijg je zelfs jaren garantie op de gebruikte materialen. En met een klein beetje extra onderhoud zorg je ervoor dat deze tuinbank en inklapbare picknicktafel een levenlang meegaan. Lekker duurzaam en wat ons betreft een goede aanvulling op de tuintrends in 2022.

Ik vind het design prachtig en zou ik hem zelf zo in de tuin zetten. Alleen al vanwege het verrassingselement als je hem in één handeling uitklapt tot picknicktafel. De gezichten van de rest zijn onbetaalbaar, haha. Stiekem vind ik het ook best jammer dat hij weer weg gaat.

Wil je nog graag zien hoe het nu eigenlijk werkt om van deze tuinbank simpel een volledige picknicktafel te maken? Check mijn video hieronder! In letterlijk 10 seconden kan je aan tafel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven