Sportende mama’s

We zijn inmiddels een paar dagen op weg in het nieuwe jaar. De goede voornemens die iedereen maakt aan het eind van het oude jaar, om in het nieuwe jaar mee te starten, zijn volop in gang gezet. Of niet ?

Bij de goede voornemens staat afvallen bovenaan, op de voet gevolgd door zich minder druk maken, meer sporten en bewegen, zuiniger leven en beter voor zichzelf opkomen.

Sporten als goed voornemen

Voor het merendeel van de vrouwen en moeders die goede voornemens hebben gemaakt geldt dus dat gezondheid, meer bewegen, sporten èn afvallen op nummer 1 staan. En voor die vrouwen heeft Mama en Zo een leuke actie opgezet!

Iedereen die zich inschrijft bij Mama en Zo ontvangt een voucher van WellnessClubs tw.v. €50 helemaal gratis!
Gratis sporten bij WellnessClubs met Mama en Zo!

WellnessClubs is het grootste fitness- en wellnessnetwerk in Nederland en biedt alle faciliteiten voor aangenaam sporten en ontspannen. Door je in te schrijven bij Mama en Zo kan je dus gratis sporten èn ontspannen! WellnessClubs zitten door heel Nederland, dus er zit altijd een club bij jou in de buurt!

Mama en Zo, omdat je mama wordt, maar vrouw blijft. Een website waar je lekker rond kan snuffelen, zaken over de zwangerschap kan lezen, maar ook over het hebben van een kinderwens of het moederschap op zich. Daarnaast hebben ze een webshop met allerhande hebbedingen. Schrijf je je in bij Mama en Zo, dan krijg je ook hier nog eens 10% korting bij je aankoop in de webshop!

banner 250x250.gif

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven