SPUP: sponsor een pup en gun iemand een held op 4 poten

Een hond in huis, dat is hartstikke gezellig. Je hebt er een vriend voor het leven mee. Maar voor sommige mensen is een hond nog veel meer dan dat! Namelijk: levensreddend. We hebben het hier over de superhonden van onze maatschappij, de hulphonden. En met SPUP kan jij er nu voor zorgen dat iemand die dat heel goed kan gebruiken, zijn of haar eigen held krijgt. Want sponsor je een pup, dan draag jij bij in de kosten van de opleiding voor dit hondje.

spup, sponsor een pup

Hulphonden zijn helden

Iedereen die een hond heeft weet dat de beesten veel meer kunnen dan pootjes geven en ballen vangen. Ze bieden steun en voelen ontzettend goed aan wat mensen nodig hebben. En al helemaal als ze daar speciaal voor opgeleid zijn!

Hulphonden komen allemaal met hun eigen talenten. De ene is ideaal als geleidehond, een ander helpt mensen met een posttraumatische stress stoornis, of iemand die autistisch is. Maar stuk voor stuk hebben ze één ding gemeen: ze moeten wel opgeleid worden. En ook voor honden zijn de studiekosten hoog.

Omdat de vraag naar hulphonden zo groot is, maar ook de opleidingskosten zo hoog zijn, bedacht het KNGF Geleidehonden SPUP. Daarmee kan iedereen een pup in opleiding sponsoren.

SPUP: sponsor jij ook een pup?

Normaal gesproken denk je er waarschijnlijk vrij lang over na, het nemen van een hond. Maar in dit geval was de keuze voor mij snel gemaakt! Al vanaf €8 per maand kan je een hondje sponsoren. Hoe werkt het?

Op de website kan jij jouw eigen pup uitkiezen. En vervolgens begint de pret: je kan meteen gaan rondsnuffelen in het puppydagboek van je adoptiepup. Door middel van foto’s, filmpjes en verhalen kan je alle avonturen van de kleine viervoeter volgen. Van pluizenbol naar echte held! Je kan de hond via de website van SPUP blijven volgen tot hij of zij is ‘ afgestudeerd’, en eindelijk officieel aan het werk gaat.

“Mama, mogen we een hondje?”

Zeuren jouw kids ook de oren van je hoofd om een hond, maar past die eigenlijk niet in jullie gezin of hebben jullie geen budget voor een hond? Of heb je er gewoon geen zin in? Dan is dit een hele leuke manier om op afstand toch een beetje je eigen hond te hebben. Enne, niet zomaar een hond: deze superhond gaat op een dag levens veranderen!

Onze eigen SPUP: Hansje

Everybody, meet Hansje: onze eigen SPUP. Hansje is een kruising tussen een Duitse herder en een labrador. Ze is nu nog in opleiding, maar heeft een veelbelovende toekomst voor de boeg. Hansje wordt na haar afstuderen namelijk een heldhaftige geleidehond. Maar eerst nog even studeren!

Gun jij ook iemand een hulphond? Ga dan naar Sponsoreenpup.nl en kies een pup uit. Zo help jij mee in het bekostigen van zijn of haar opleiding!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven