Squitos anti-mug stickers: geschikt voor én tegen de allerkleinsten

Squitos anti-mug stickers zijn ideaal om de muggen in de kamer te weren. Een uitstekend product, zelfs om bij de allerkleinsten tegebruiken, met name omdat Squitos muggenstickers 100% natuurlijk zijn.

Als moeder wil je maar één ding: dat je kindje ongeschonden blijft. Je denkt dat je dit tot hun 18e enigszins onder controle hebt – tot ze zelf de weg naar tattoo-shop of piercer weten te vinden. Maar niets is minder waar. Ook voor die tijd liggen gevaren op de loer zoals bijvoorbeeld waterpokken, eczeem… ongelukjes op school… het liefst zou je die kleintjes overal tegen beschermen. Daarom proberen we deze keer het anti-muggen product Squitos. Want die kleine zoemers die je kindje steken, die halen toch het bloed onder je nagels vandaan? Zit jouw kindje ook iedere zomer onder de bulten? Lees dan nog even verder.

Squitos gebruiken in plaats van krabben!

Hoe vaak herhaal jij het in de zomer? Niet krabben! Vooral voor kleintjes kunnen muggenbulten een ware kwelling zijn. En hoe meer je er aan gaat zitten, hoe meer die krengen gaan jeuken. Wie dat ooit verzonnen heeft. Wie blijft krabben kan zelfs een litteken krijgen, maar leg dat maar eens aan een peuter uit. Ook in deze situatie: voorkomen is beter dan genezen. Maar wat voor anti-muggen product kies je voor je kind? Er is zoveel in omloop. Al eerder schreven wij een artikel met de betere tips tegen muggen, maar wij zijn natuurlijk altijd benieuwd naar nieuwe producten en de werking ervan. Ik was dan ook blij toen er een pakje Squitos door de bus schoof om te testen.

Lees ook: Dit zijn de betere anti-muggen tips

squitos anti mug stickers

Mugwerende producten: lang niet altijd kidproof

De meeste mugwerende producten bevatten deet. Dat is schadelijk voor de mug, maar ook niet goed voor onszelf. Oppassen met dat soort middeltjes dus! En zeker niet voor je kinderen gebruiken. Verder kan je voor een anti-mug spray of stick gaan, maar de geuren van deze producten vervagen snel waarna ze hun werking verliezen. Ook zijn er geurende armbandjes en luchtverfrissers die muggen moeten verjagen. Al heb ik daar geen beste ervaringen mee, jij wel? Toch hebben muggen een hekel aan een sterke citroengeur: een prima basis voor anti-mug producten dus! Bij Squitos hebben ze dat idee nog wat verder uitgewerkt op hun hele slimme -en toch simpele- manier.

Squitos anti-mug stickers

Bij Squitos zijn ze op zoek gegaan naar mugwerende middelen die je al van kleins af aan kan gebruiken. Voor baby’s was namelijk nog geen goed product op de markt. En je kleintje vol deet sprayen, daar moet je toch ook niet aan denken. Daarom heeft Squitos anti-mug stickers ontwikkelt. Die je niet op de huid, maar op kleding, kinderwagen óf het bedje plakt. De stickers bevatten citronella en eucalyptusolie. Die stoffen brengen muggen compleet van de wijs. Hierdoor zijn ze niet meer in staat hun toekomstige gastheer te ruiken. Je mini-me dus, of jou 😉 . En daar worden we blij van! De stickers werken 72 uur.squitos anti mug stickers

Daarnaast zijn de Squitos stickers echte blikvangers. Ideaal voor kids, omdat er vrolijke diertjes op staan. Billy de beer, Leo de leeuw en hun vriendjes zijn echte beschermdiertjes. Plak ze op jasjes, de kinderwagen of op de tent tijdens jullie kampeervakantie. Staat nog gezellig ook, met al die beestjes. De stickers zitten in een vrolijk, handig meeneemblikje. Waar ook een vrolijk boekje in zit waarin Leo en Co uitleggen hoe ze jouw kleintje beschermen tegen de échte wilde dieren: muggen. Een musthave voor in de toilettas dus van de zomer, maar ook geen overbodige luxe op het nachtkastje van je mini me! Al is het maar de vraag of er dan morgenochtend nog stickers over zijn.

Voordelen Squitos

  • De etherische olie die de sticker bevat is dusdanig verdund dat deze geen gevaar vormt als een Squitos sticker in aanraking komt met mond en ogen.
  • Ze zijn 100% natuurlijk
  • Ze laten geen sporen na op kleding

Nadelen Squitos

Je raakt zo gewend aan een mugloze situatie dat je soms vergeet om de stickertjes te vervangen, even het doosje erbij halen en weer gaan plakken voor het beste resultaat! Verder scheurt de verpakking een beetje onhandig open, dat is eigenlijk het enige wat ik kan bedenken. Sterker nog… ik heb inmiddels een leeuwtje boven mijn bed hangen!

Waar kan je Squitos kopen?

Uiteraard bij de lokale drogist, maar ik bestel ze in mijn favoriete online store. Lees ook even alle reviews daar, dan weet je gelijk dat ik niet uit mijn nek klets. Je betaald € 7,95 voor een goede nachtrust én 24 stickers 😉 .

Ken jij dit anti-muggen product Squitos al? En zo ja,  wat zijn jouw ervaringen geweest tot nu toe?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven