SRNDPTY heeft een prachtige feestcollectie met stijlvolle jurkjes

Ben jij een jurkjes maniak? Ik draag ze in de winter niet zo heel veel, maar zomers des te meer. De reden dat ik ze in de winter niet zoveel draag is dat ik een enorme koukleum ben 😉 . Liever een spijkerbroek met een dikke trui dus dan een elegant jurkje. Maar voor de feestdagen en sommige uitjes maak ik een uitzondering. Onlangs snuffelde ik op verzoek rond op zoek naar een leuk nieuw jurkje en werd ik blij verrast door de feestcollectie van SRNDPTY.

SRNDPTY, Nederlandse mode op haar best

SRNDPTY is een Nederlands merk, wat niet alleen ontworpen wordt in Nederland, maar ook geproduceerd. In familieateliers die een eerlijke en verantwoorde productie mogelijk maken. De nadruk ligt bij SRNDPTY op jurkjes, maar ze hebben ook broeken, blouses en prachtige blazers. Afijn, mijn oog viel op een mooi kanten jurkje voor de feestdagen. Chique, vrouwelijk, en toch vlot. Dat was het idee erachter. Met een mooie kanten jurk kan ik eerste Kerstdag prima voor de dag komen dacht ik zo.

srndpty jurkjes feestcollectie

Bij het aanpassen van het jurkje waren Dochter en Man echter zeer duidelijk in hun uitspraak. ‘Wat heb je nou aan?’ riep Lotte keihard door de kamer. Waarop Frank ook zijn neus om de hoek stak. ‘Nou, een nieuw jurkje’ zei ik enigszins verbouwereerd. ‘Hoezo?’ vroeg ik nog. Madam stak haar neus omhoog en riep ‘ik vind het helemaal niets!’.

<3 mijn pleidooi voor hoge broeken

De mening van Dochter

Waar is mijn lieve meisje gebleven dat op vierjarige leeftijd geen genoeg kon krijgen van mooie jurkjes en rokjes? Zij had dit jurkje van de SRNDPTY feestcollectie echt wel mooi gevonden! Maar inmiddels is dat lieve meisje veranderd in een stoere griet van acht jaar oud die alleen maar spijkerbroeken om haar kont heeft en hippe shirts of truien draagt. Bovendien neemt ze geen blad voor haar mond.

‘Waarom vind je het niet mooi?’ vroeg ik voorzichtig. ‘Nou’ zei ze… ‘het is veel te mooi voor jou’. Uhhhh, ok. Daar kan ik het dus mee doen. Blijkbaar vind ze mooie, chique jurkjes niet bij me passen. Ergens snap ik haar wel, want ze heeft haar kledingsmaak niet van een vreemde natuurlijk. Ik ben ook van de spijkerbroek, stoere shirts en fijne truien. Zeker als het koud is. En als ik dan een jurkje draag, dan zijn het van die sweatdresses. Met een panty en lochte schoenen eronder bijvoorbeeld. Maar toch kan ik wat chiquere kleding ook zeker waarderen. Ik heb nog twee andere mooi jurkjes in de kast hangen. Een net jurkje. Toegegeven, dat draag ik eigenlijk alleen bij begrafenissen. En een lange jurk met een sexy twist en glitters, de jurk die ik normaal gesproken met de feestdagen draag maar die onderhand wel eens vervangen mag worden.

<3 3 Lifehacks om je kleding mooi te houden

Laat jij je beïnvloeden?

Wat doe jij als je een mooi nieuw kledingstuk hebt, zoals ik nu van SRNDPTY, en je krijgt opmerkingen van je omgeving? Ik ben daar op zich niet zo gevoelig voor moet ik zeggen en ik geef dan ook een opvoedkundig verantwoord antwoord richting mijn dochter. ‘Het kan me niets schelen dat jij het te mooi vind voor me’. ‘Ik trek het lekker toch aan’. De tong die uit mijn mond steekt zet mijn woorden nog wat extra kracht bij.

Zo. Die zit. Eens horen wat zij morgen roept als ik commentaar geef op haar kleding 😉 . Laat je dus zeker niet beïnvloeden door de smaak van mijn gezin en neem zelf eens een kijkje in deze webshop vol mooie kleding. Zoals gezegd… de feestcollectie van SRNDPTY is helemaal fantastisch en het mooie is, ik mag in samenwerking met hen nog een jurkje weggeven! Interesse? Doe dan mee met de winactie.

Winactie SRNDPTY jurkje

Ik hoor graag van jou hoe jij omgaat met de mening van anderen. Ben je er gevoelig voor, of doe je je eigen ding? Laat een reactie hieronder achter en wie weet win jij wel en loop je in de feestdagen ook in zo’n mooie jurkje te pronken. De actie duurt tot 17 december 2017.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnares heeft bericht gehad.

68 gedachten over “SRNDPTY heeft een prachtige feestcollectie met stijlvolle jurkjes”

 1. Ik zie de mening van anderen als iets positiefs. Ik kijk naar de stijl van anderen en probeer daar zelf dingen uit te halen en toe te passen op mijn eigen persoonlijke stijl. Verder trek ik me er weinig van aan 🙂

 2. Ik probeer me niets van de mening van anderen aan te trekken, maar helaas lukt dit niet altijd. Ik ben er toch wel heel gevoelig voor

 3. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik doe graag mijn eigen ding, deze jurk is echt prachtig, ik doe graag voor de jurk mee, zou geweldig zijn om met de kerst in z’n schitterende jurk te lopen.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 4. Ik heb een eigen smaak die ik graag volg, luister uiteraard naar goed bedoelde adviezen maar uiteindelijk ies ik zelf en dat leer ik mijn dochters ook te doen! Dit jurkje is wel erg mooi en mijn smaak!

 5. Avatar foto
  Erika van koert

  Ik hecht veel waarde aan de eerlijke mening van anderen.
  Zo af en toe ga ik eens shoppen en stuur dan regelmatig een foto vanuit het pashokje via de app naar vriendinnen. Vinden zij het niets gaat het vaak weer terug de winkel in

 6. Een nieuw jurkje zou wel tof zijn! Mijn man is niet zo tactisch en heeft een andere smaak dan ik. Eerder trok ik het me wel aan als hij het niets vond, maar nu niet meer. Ach en hij is er aan gewend geraakt denk ik 😉

 7. Avatar foto
  Corinne de Graaf

  Ik trek vaak aan wat ik zelf leuk vind.Vraag soms wel de mening aan mijn man of moeder.Die zijn wel eerlijk erover.Mijn dochter van tien jaar heeft ook haar woordje wel klaar.

 8. Avatar foto
  Susan de Lange

  Van leuke verkoopsters neem ik echt wel wat aan. Soms voel je een bepaalde oprechtheid en dan vind ik het juist leuk het advies te volgen. Soms verrast het mij ook waar ik mee thuis kom, want zelf pak ik toch vaak dezelfde bepaalde stijl.

 9. Tja leuk is natuurlijk anders… Ik weet nog dat ik als puber mega gevoelig was voor de mening van anderen. Heb zelfs een blauwe nagellak weggegooid omdat jongens uit mijn klas het uitscholden voor ‘Beits’… ? Nu trek ik me daar niet veel van aan, ik vind het leuk om mezelf te laten zien door mijn kledingstijl. Natuurlijk vind ik het niet erg tof als mijn vriend of moeder iets niet leuk vindt en stiekem beïnvloedt het toch een beetje. Maar er is altijd een ander die het wel mooi vindt, smaken verschillen! Groot gelijk dat je jouw prachtige jurkje gewoon aantrekt! Wie weet trekt de mening van je dochter wel weer bij. 😉 Ik maak dolgraag een kansje op een prachtige jurk van SRNDPTY! Die zou ik met trots dragen ook wetende dat deze eerlijk & verantwoord is geproduceerd: Top! Onwijs Bedankt voor deze Waanzinnig gave Kans Joyce! 😀

 10. Als mijn dochter het niet mooi vind, kijk ik eerst nog eens in de spiegel om het nog eens goed te bekijken. Dan kom ik meestal toch wel tot besef dat ik het wel mooi vind, onze smaak kan soms toch wel verschillen. Zou mijn man het niet mooi vinden dan moet het toch echt niet goed zitten en lelijk zijn, want wat kleding betreft komt onze smaak toch vrijwel overeen.

 11. Avatar foto
  cindy creatief

  Zoals mij altijd geleerd is. Links er in en rechts er weer uit. Ik leef mijn eigen leven en weet zelf wel hoe of wat. Iedereen heeft recht op zijn mening en mag die ook geven maar ik doe er iets mee als ik dat zelf nodig acht

 12. De mening van mijn dochter raakt me niet zo. Ze is 13 en vindt mijn kleding al niet leuk voordat ze het gezien heeft.
  De mening van mijn man komt meestal overeen met die van mij. Het is niet leuk als hij iets minder leuk vindt, maar ik moet het dragen.
  Eigenlijk maakt het me niet zo veel uit. Ik moet het dragen. En je hebt nu eenmaal niet allemaal dezelfde smaak. Stel je voor dat we allemaal op hetzelfde jurkje zouden vallen dan lopen we er allemaal hetzelfde bij.

 13. Haha, het is veel te mooi voor jou. Wat een uitspraak! Ik trek me al een paar jaar niets meer aan van de mening van anderen. Als je het zelf leuk vindt, dan straal je dat ook uit 🙂

 14. Daar trek ik me helemaal niets van aan. Ik draag wat ik wil en ik heb nu eenmaal een andere smaak dan sommige van mijn vriendinnen/familieleden. Als ik me goed in mijn kleding voel is het voor mij prima. Ongeacht wat anderen er van zeggen!. Ieder zijn eigen smaak en stijl en vooral in mijn eigen voel ik me fijn.

 15. Dat ligt eraan waar het over gaat en hoe zeker in zelf ben op dat gebied. Qua kleding trek ik me weinig aan van wat anderen vinden, ook wat betreft werk trek ik me weinig aan van de meningen van anderen. Maar als het over mijn persoonlijkheid of uiterlijk gaat dan kan ik me dat zeker aantrekken en hier ook best mee zitten.

 16. Haha ik heb ook zo’n meisje van 8. Maar soms staat ze toch ook nog weelr te pronken voor de spiegel in een jurkje. Ik trek me het altijd wel aan wat mijn man of oudste kids vinden van mijn kleding of kapsel. En als ze het niet mooi vinden ja dan vind ik dat balen. Ik hoop dan ook dat ze zo’n jurkje wel mooi vinden

 17. Avatar foto
  Dominique Verzijde

  Qua kleding doe ik aan wat ik zelf leuk vind. Het moet er leuk en fleurig uitzien maar ook praktisch zijn in het dagelijks leven. Ik heb wat broeken die ik qua uiterlijk zeer matig vind maar ze zijn goed van kwaliteit en gaan lang mee. Dan vind ik de kwaliteit erg belangrijk; liever wat minder kleding van goede kwaliteit dan een kast vol met kleding die je na een seizoen weg kan gooien.

 18. Het maakt voor mij een heel verschil wie het zegt. Commentaar van iemand die regelmatig een negatieve opmerking maakt trek ik me niet aan. Ik weet vrij goed wat me staat en waar ik me prettig in voel. Ongevraagd (negatief) advies is iets waar niemand op zit te wachten.

  Een paar jaar geleden heb ik een keer mijn haar heel kort laten knippen, het is het nu weer langer. Zomaar, uit het niets wordt er soms gezegd: dat korte haar stond je veel leuker…! Ik laat het gewoon lekker schouderlang, ben hier toch veel gelukkiger mee. Als het me op dat moment stoort dat mensen dat ongevraagd zeggen, heb ik daar wel eens wat van gezegd. Dat ik eigenlijk niet zit te wachten op ongevraagde negatieve kritiek. Ik zeg toch ook niets van hun jas, of make-up. Ze begrepen het op dat moment, hun ogen gingen open…. 🙂

 19. Ik draag gewoon wat ik wil en trek me niet zoveel aan van anderen. Meestal draag ik gewoon kleren die lekker zitten en ben ik niet zo modebewust. Alleen met een feestje wil ik wel flink uitpakken met make-up en een mooie jurk. Ik ben pas 15 kilo afgevallen en mijn passende feestjurkencollectie is aardig uitgedund. Sowieso trek ik in alles in mijn leven een beetje mijn eigen plan. Er is altijd wel iemand die vindt dat je iets niet goed doet..als je je daar aan aan moet gaan passen is het einde zoek.

 20. De mening van mijn zevenjarige dochter laat ik nog wel lekker langs me heen gaan qua kleding, maar verder hou ik me gewoon een beetje aan “algemeen aanvaard” als t om kleding gaat: niet te gek, te bloot, etc.

 21. Ik denk vooral aan andere hoe zij zich zouden voelen en hoe dit overkomt naar hun. Ik probeer altijd iedereen te pleasen en kijk dan soms niet om naar mij zelf. Ik wil gewoon nooit iemand kwetsen, ook al kwetst het mij wel. Heel veel mensen zeggen dan ook dat ik hierdoor mijzelf te kort doe. Ik probeer dan ook soms voor mijzelf op te komen, alleen gebeurd dit een keer in de zoveel keren. Dus ik geef best veel om wat andere over mij zeggen.

 22. Kerstfeest het moment om mooi te zijn. Spijkerbroek lekker voor als er niks bijzonders is. Maar met het gezin eten en genieten wordt extra speciaal als iedereen er mooi uit ziet

 23. Ik vind het wel belangrijk wat anderen vinden, Vooral als ik eens weer wat nieuws probeer. Vaak weet ik van te voren wel goed in te schatten hoe men reageert maar ik kan de plank natuurlijk ook wel eens compleet mis slaan en dat is het erg fijn om mensen om je heen te hebben die hun eerlijke mening geven. Wanneer het een mening is die een beetje rauw op mijn dak valt, ligt het maar net aan de persoon of ik hier wat mee doe of langs me heen laat gaan, want laten we eerlijk wezen, over smaak valt niet te twisten 😉

 24. Ik volg vooral mijn eigen gevoel en smaak en merk dat ik wel een eigen stijl ontwikkeld heb, wat wordt bevestigd door vriendinnen, daar voel ik mij goed bij en leer mijn 2 dochters ook te kiezen voor wat zij mooi vinden en niet hun omgeving, je kleding kan je persoonlijkheid benadrukken. Dit kanten jurkje vind ik erg stijlvol en prachtig om met feestdagen te kunnen dragen.

 25. De mening van anderen heb ik eigenlijk geen boodschap aan als het om kleding gaat. Ik draag waar ik me op mijn gemak in voel. Op andere aspecten in het leven neem ik wel nota van commentaar van anderen. Daarbij is het dan belangrijk of die persoon emotioneel dichtbij me staat. Hoe dierbaarder iemand voor me is, hoe waardevoller het commentaar; diegene kent me immers beter. Toch blijf ik altijd mijn authentieke zelf 🙂 .

 26. mwah eigenlijk trek ik me er niet zo heel veel van aan. Ik heb dan ook geen echte uitgesproken smaak… dat scheelt ook. Zwart grijs en wit matcht altijd 😉

 27. Dit is een leuke vraag 😉 Ik ben niet gevoelig voor de mening van een ander. Behalve misschien als mijn moeder zegt dat ik ergens heel dik in lijk… Mijn schoonmoeder en school zussen zeggen weleens dat mijn kleding niet hun smaak is, maar datmaamt me niet uit, ik doe aan wat ik zelf leuk vind ;)))

 28. Oh wat een moeilijke vraag… Wat kleding betreft vraag ik altijd de mening van mijn zeer modebewuste dochter, maar als ik vind dat ze het mis heeft dan draag ik het kledingstuk in kwestie toch echt niet 😉 Verder heb ik het idee dat mensen vaak zeggen wat je graag wilt horen, dus eigen mening hebben is toch echt wel belangrijk: tenslotte moet ik het dragen en niet een ander.

 29. Ik doe mijn eigen ding. Als dat betekend dat ik de enige ben die broeken met zakken op de zijkant draagt, prima. Ik hou van rode schoenen en combineer dat met meer dingen dan strikt noodzakelijk. Ik wordt er blij van. En als ik er blij van wordt, wie kan er dan wat van zeggen?

 30. Avatar foto
  Dineke Wiersema

  Natuurlijk wordt ik wel eens door ander beïnvloed maar ik doe ook echt wel mn eigen ding! Mijn dochter gaat binnenkort op kamers, dat scheelt weer een extra opinie !

 31. De mening van anderen beïnvloed mij zeer zeker. Helaas wat meer als zou moeten. Ik probeer wel om voor mijn eigen mening te staan maar ik vind het toch wel belangrijk wat anderen vinden.

 32. Avatar foto
  Heleen van der Velde

  De mening van anderen raakt me zeker. Dat geldt voor kleding en sieraden. Zo doe ik een bepaalde dure ring niet meer aan en draag ik waar ik complimenten over krijg vaker. Maar als het om iets wat echt heel lekker zit (zo’n woontrui, die me niet slank afkleedt) dan gun ik me dat lekker wel. En met jurkjes ben ik ook gevoelig voor de mening van anderen, terwijl ze meestal fantastisch staan…….. Tja en op complimenten met 4 mannen in huis……. hoef ik niet te wachten…………..

 33. Avatar foto
  Marjolein de Bruin

  Met twee tienermeiden thuis is het handig je niet te veel aan te trekken van de mening van anderen.
  Ze zijn heel lief maar niet altijd even subtiel 🙂

 34. Ik doe eigenlijk altijd gewoon mijn eigen ding, zeker met kleding en andere dingen aan mijn uiterlijk. Het maakt me niet uit wat anderen daarvan vinden, als ik het maar tof vind. 🙂

 35. In mijn hoofd trek ik het me meestal niet aan, maar als er daadwerkelijk iets gebeurt weer wel.. vaak dan. Het ligt ook een beetje aan mijn humeur op dat moment. Er kunnen dagen zijn dat het mij niet boeit aan iedereen z’n mening, maar de andere dag kan ik bijvoorbeeld wel weer enorm onzeker zijn en me echt alles aantrekken. Zo was ik laatst bijvoorbeeld 2 weken thuis van het werk in verband met pijnklachten in mijn buik. Ik weet hoe druk het op mijn werk is, maar ik haal dan wel altijd nare gedachten in mijn hoofd, dat ze dan denken dat het onnozel is etc, dat ik thuis zit en dat ze daar over mij praten. Misschien is dat weer een heel ander onderwerp.

 36. Ik zeg stoer dat ik mijn eigen ding doe, maar de mening van anderen raakt mij zeker wel. Alleen laat ik dat niet blijken.

 37. Ik doe lekker mijn eigen ding! Ik trek me weinig aan van wat anderen vinden.
  Maar als mensen die dicht bij mij staan iets niet mooi vinden, dan merk ik toch dat ik dat kledingstuk niet meer (zo vaak) aantrek als ik weet dat ik ze die dag zie…

 38. Ik ga in eerste instantie uit van wat ik er zelf van vind, bij twijfel vraag ik iemand om advies. Als ik vind dat het toch goed is, trek ik me niets aan van wat anderen er van vinden!

 39. Het is altijd leuk als iemand iets positiefs over je zegt, maar toch kan ik niet zo goed omgaan met complimenten Ik wordt er verlegen van en weet niet veel meer te zeggen als dankjewel

 40. Ik draag gewoon waar ik me lekker bij voel.. Onbewust gaat daar toch wel de mening van anderen in.. Ik vraag mijn man wel eens wat hij er van vindt en soms pas ik me dan aan.

 41. het wisselt erg wat ik aan heb of ik me wat aan trek van de mening van ander. werk kleding maakt me niet zo veel uit maar als ik echt wat net nets aan moet vraag ik wel vaak wat ander er van vinden is het niks zoek ik weer wat ander of het moet zo lekker zitten dat ik het gewoon houd

 42. Avatar foto
  Anita te Gussinklo

  Het ligt er een beetje aan wie het zegt.
  Laatst had ik een rokje aan met sneakers eronder.
  Mijn man zei: Heb je geen andere schoenen eronder, dit is een vlag op een modderschuit.
  Ik heb toen toch me laarsjes er maar onder aan gedaan.
  Ook heb ik een jurk die hij echt niet mooi vind, ik merk toch dat ik hem dan met minder plezier draag.

 43. Vroeger was ik heel gevoelig voor de mening van anderen. Zelfs de meningen die mensen ‘dachten’ (ja ik kon ook gedachten lezen, haha)
  Inmiddels getrouwd en een liefzoon van 8 jaar. Die hebben smaak! ik mag graag jurken dragen, en vooral mijn liefzoon roept dan de hele dag dat ik mooi ben <3 Ik zou wel heel graag weer een fijne jurk erbij willen voor de alledag

 44. Ontzettend gevoelig. alhoewel ik wel een eigen kledingsmaak heb en mijn man vaak even moet ‘wennen’ aan mijn nieuwe kleding. Maar wie er ook iets over zegt; ik word er wel onzeker door… Daartegenover staat dat als een vreemde iets leuks over mijn kleding zegt, ik de hele dag op rozen loop

 45. Ik heb me altijd alles aangetrokken en was er dagelijks mee bezig… inmiddels kan ik het beter loslaten en ben ik van mening iedereen is hoe die is… je kunt iemand anders niet veranderen, alleen jezelf… dus be true to yourself!!

 46. Avatar foto
  Nienke Beer Salimans

  Over het algemeen trek ik gewoon lekker mijn eigen plan. Als ik het mooi vind staan dan trek ik het lekker aan. Zoonlief is nog te klein om een mening te hebben en manlief vindt het leuk als ik me leuk aankleed als we samen op pad gaan.

 47. Ik loot graag mee voor zo’n supergaaf SRNDPTY jurkje! Ik doe absoluut mijn eigen ding wat kleding betreft en trek me niets aan van de mening van anderen.

 48. Ik doe wel mijn eigen ding maar ik trek me dingen die mensen zeggen wel aan. Zoals opmerkingen dat ik meer spek op mijn lijf moet hebben. De laatste keer wel een snauw teruggegeven. Wat kleding betreft eigenlijk geen rare opmerkingen. Weleens dat iemand een opmerking maakte over mijn wat kortere haar, dat het toch echt niet korter moest. Omdat ik toch eigenlijk al stekeltjes wilde na een verbroken relatie (jaja) en het in stappen korter werd ging toen dus de tondeuse erover. Inmiddels al een stuk langer maar soms wil je even losgaan.
  Soms wel mannen die je helemaal willen veranderen; dikker, spontaner, zwart rokje, make up dragen, wijn moeten drinken, terwijl ik er niet tegen kan. Dat soort kerels gooi ik tegenwoordig aan de kant.
  Zou wel een mooi jurkje willen. Sinds ik mijn oorspronkelijke roepnaam weer heb aangenomen, nadat mijn moeder mijn naam veranderde in mijn doopnaam toen ik een jaar of 8 was, vond ik het weer tijd om mijn oorspronkelijke naam terug te pakken. Sinds mijn besluit ook weer jurkjes gaan dragen. Ook last van mijn buik dus een broek, behalve een zomerbroek, zit niet lekker.

 49. Wauw wat een mooi jurkje. Ik herken me in jouw verhaal, ik ben ook een koukleum en draag in de winter geen jurkjes. Maar voor deze zou ik een uitzondering maken, prachtig! Ik heb nog geen kerstoutfit, dus deze zou perfect zijn. Mijn partner zou het alleen maar toejuichen, onze meiden ook. Maar als dat niet zo was, ik trek toch aan waar ik me goed in voel.

 50. Wat een gave webshop zeg! Ik ken het merk eigenlijk nog niet zo goed maar leuk ontmoeten zo 🙂 Ik ben zeker wel gevoelig voor de mening van anderen maar in eerste plaats wil ik ergens zelf blij mee zijn. Als ik dat ben dan kan de mening van een ander dat niet zoveel meer aan veranderen. O en wat betreft Kerst, ik ben een rare, whaaaa ik houd van jumpsuits voor zakelijke en feestelijke aangelegenheden! Wat is deze supertof zeg https://www.srndpty.nl/jumpsuit-gwen-srndpty.html <3 Indien die geen kans mag maken in de winactie dan is dat jammer voor mij, ik laat me immers niet beinvloeden 😉 dan wens ik alle anderen heel veel succes!

 51. Avatar foto
  Alyt van der Heide

  Doe mijn ding. Als ik het leuk vind koop ik het. Heb jaren en jaren spijkerbroeken met sweaters oid gedragen maar de laatste ong 2 jaar begin ik steeds meer jurkjes te dragen.
  Doe dus graag mee

 52. Ik was ongelooflijk onzeker. Totdat ik moeder werd. Ineens kon het me allemaal niets meer schelen. Tuurlijk heb ik nog steeds momenten dat ik denk ‘ik wou dat ik mijn lijf meer gewaardeerd had toen ik 20 was in plaats van zo onzeker te zijn…’ en natuurlijk ben ik ontevreden over bepaalde punten en natuurlijk doe ik nog steeds mijn best om er goed uit te zien. Maar ik ben zoveel zelfverzekerder dan toen! En het mooiste zijn dan toch gesprekjes als deze: Oudste kind: ‘kijk eens, er ligt sneeuw, wat mooooi!’ Jongste kind: ‘weet je wat pas mooi is? mama, die is pas mooooooi’. Daar doe je het toch voor <3

 53. Ik vind het natuurlijk fijn om complimentjes te krijgen maar trek zeker aan wat ikzelf leuk vind! Vroeger op school voelde ik me altijd onzeker maar nu niet meer. Natuurlijk wel eens een baaldag dat niets mooi lijkt te zitten… en na twee kindjes te hebben gekregen, de tweede 5 maanden terug, nu een iets ander lijf maar ben er zeker trots op♡ en blijf dragen wat ik wil!

 54. Avatar foto
  Annuska Jongmans

  Jaren geleden had ik behoorlijk overgewicht en was ik echt heel onzeker en trok ik me de mening van iedereen heel erg aan en een jurkje was echt een no-go.
  Tot ik veertien jaar geleden de knop omgezet heb en mezelf op 1 gezet heb.
  Ik ben gaan sporten, had lak aan wat iedereen zei en heb uiteindelijk de stap gezet om een maagband te laten plaatsen.
  Fantastisch!
  Inmiddels barst ik van het zelfvertrouwen, kan ik de hele wereld aan en dat is inclusief jurkjes!
  Mijn haar heeft alle kleuren van de regenboog gehad en gewoon omdat ik dat mooi vond.
  En mijn man? Die vind het allemaal prima, hij kent mij niet anders ?

 55. Avatar foto
  Sonja Prickett-Lenc

  Ik zou graag willen zeggen dat het me helemaal niks doet, de mening van anderen. Maar merk dat ik, zeker na 2 zwangerschappen en wat onzekerheid over mijn lijf, toch wat gevoelig ben voor kritiek op wat ik draag. Als ik die krijg, zal ik zeker nog eens kritisch kijken naar mijn keuze. Gelukkig vindt mijn dochtertje momenteel alles mooi wat rokje of jurkje is, want ‘daar kan ik/je zo leuk in dansen mama’. Dus ik maak me nu even niet meer zo druk. Laat één van deze supergave jurkjes dus maar komen!

 56. Ik denk dat ik zelf wel redelijk kan inschatten of iets me staat dus ik beslis zelf wel of ik het wel of niet draag. Echter als ik al echter ergens twijfels over hebt en die worden bevestigd, dan zie ik ervan af.
  Maar juist eens iets heel anders dragen dan normaal, is toch leuk. Ook al moeten de mensen die je kent, er misschien even aan wennen.

  Ik heb wel eens van het merk gehoord maar nog nooit kleding van gedragen, dus ik maak graag kans op een jurkje van SRDPTY. Ik heb eens een kijkje in de webshop genomen en zie dat ze ook een aantal jurkjes in een mooie kleur groen hebben. Maar ik zag ook een mooie in terracotta-kleur. Ik denk dat die kleur mij ook wel mooi zal staan. Hopelijk mag ik er straks een uitkiezen!

 57. Avatar foto
  Soraya Mulders

  Wat een gave jurkjes, ik maak graag kans! Ben ook wel heel nieuwsgierig naar de jouwe! Ik ben wel een beetje gevoelig voor de mening van mijn gezin. Ik vind het leuk als mijn vriend m’n kleding leuk vindt en dat dan natuurlijk ook zegt. Als ie dan ook iets niet leuk vindt, zal hij dat ook zeggen en dan heb ik wel even de pest in hoor!

  Maar daarentegen zal het niet mijn kledingsmaak volledig beïnvloeden. Ik hou bijv. uit een ver verleden als zogenaamde “alto” nog een beetje van “gothic achtige en punky” invloeden. Mijn vriend vindt dat 10x niks. Toch heb ik nog favoriete stukken in de kast hangen, die ik regelmatig draag met veel plezier!

  Ik denk dat het me goed in balans houdt. Mijn eigen smaak, gecombineerd met die van mijn vriend en een klein beetje rekening houdend met mijn dochter van 6. Die nu nog heel lief “oooh mooie jurk mama!” roept, als ik eens een jurkje draag..

 58. Ik krijg helaas ook vaak van dochter en manlief te horen dat sommige kledingstukken echt niet meer kunnen! (mag ook weleens wat nieuws gaan kopen) maar ben best gierig als het gaat om kleding voor mezelf kopen! Mischien is dit dan een win win situatie!

 59. Ik zou het ook evengoed dragen maar misschien wel iets onzeker voelen als ik het aan heb en ben bij diegene die het niet mooi vindt. Ligt er wel weer aan wie het zegt. Mijn man en moeder het zouden zeggen zou ik me wel onzeker voelen omdat ik hun mening erg waardeer.
  Gelukkig heb ik een dochter van 3 jaar en die vind heel veel wat ik heb mooi dus dat schilt 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven