Stap in het huwelijksbootje en kies zelf met wie (of wat)

Op zondag 1 april (geen grap!) maakt Cordaid dit mogelijk. Je kunt in Rotterdam voor 1 dag in het huwelijksbootje stappen met je iPhone, je favoriete schoenen, je moeder, je postzegelverzameling etc. (eigenlijk alles behalve huisdieren). Misschien wil je je man wel uithuwelijken aan de oppas of zijn voetbal. Waarom op zondag en waarom op 1 april? Voor 1 dag trouwen met iets of iemand naar keuze is natuurlijk al absurd, dus daar hoort ook een absurde datum bij.

Wat mij gelijk te binnen schiet met bovenstaande actie is het huwelijksaanzoek wat zoonlief mij een tijdje geleden deed. Heel serieus verkondigde hij dat hij met mij wil trouwen. ZO schattig. Je hoort het wel vaker, maar op het moment dat het je zelf overkomt is niet te beschrijven wat voor gevoel dat precies geeft. Zou hij nog willen?

Heb jij nog een wens? Reageer dan nu!

gesponsorde posting

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven