StarLily, Hasbro introduceert de magische eenhoorn.

Kind 3 is met al zijn toebehoren bij opa en oma, kind 1 en 2 zijn in kleren en jas gestoken, zijn naar de wc geweest en met broodje in de hand achterin de auto geschoven. Op de valreep gris ik de fotocamera van de tafel en gooi ik de tas met regenlaarzen nog achterin. Off we go to Starlily en het Hasbro Bloggersevent in het Amsterdamse Bos!

Starlily in het bos

‘Mam…zijn we er al?’ (in herhaling bij elke 5 minuten).
Een uurtje later reden we de steeds dieper het Amsterdamse Bos in. We troffen heerlijk zonnig herfstweer, dus het was druk in deze omgeving.

We wisten niet exact waar we moesten zijn. Totdat we een paars-witte ballonnenboog zagen tussen alle prachtige herfstkleuren  van de bomen. Erachter stond, redelijk beschut, een uit de kluiten gewassen blokhut. En een partytent gevuld met een select groepje bloggers met hun kroost.

Starlily
Op het programma stond een lunch, gevolgd door een magische boswandeling voor de kinderen vanaf 4 jaar. Op een grote tafel in de blokhut stond de complete lunch uitgestald: knapperige broodjes met kaas, vleeswaren en salades. Fruit, krentenbollen, pannenkoeken, pakjes drinken, koffie en thee. Een waar feestje!

FurReal Friend Eenhoorn StarLily van Hasbro is betoverend!

StarLily

Na een gevulde maag namen de eenhoornvrouwen ons mee, op zoek naar de magische aardbeien voor StarLily. Het bleek een avontuurlijke reis waarbij (veel) fantasie een vereiste was. Een moeras werd doorkruist, een zware deur geopend, een steile berg (de tribune van het bostheater) beklommen…en daar, bovenaan stond een schatkistje met daarin de magische aardbeien.

Om het zogenaamde herfstmannetje gunstig te stemmen stopten de kinderen zelf gevonden herfstattributen in het kistje en werd het zorgvuldig terug gestopt. We daalden de berg weer af en eindigden het ‘avontuur’ bij de blokhut waar in een andere ruimte dan ein-de-lijk de magische eenhoorn StarLily werd onthuld.

starlily

En eerlijk is eerlijk, ik was impressed. Misschien wel meer nog dan mijn kleine dames. De nieuwste telg van FurReal Friends is een echte eyecatcher. Met haar grote mooie ogen, glinsterende vleugels, sierlijke bewegingen en oplichtende hoorn. StarLily kan meer dan 100 verschillende geluiden en bewegingen maken.

Starlily app

De beleving wordt nog leuker en interactiever door de speciale app waarmee je leert magische muziek te spelen in de kristalgrotten of een explosie van kleur maakt op de regenboogwatervallen. Beleef de magie samen met StarLily door haar aan de app te koppelen. De app is gratis maar niet perse nodig om met StarLily te spelen.

StarLily is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en je vindt hem hier online. Ander trendy speelgoed vind je bijvoorbeeld hier.

httpv://youtu.be/zrY_BdZX62o

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven