Sterren kijken vanuit je bed in een SterrenKubus!

Een vierkant houten huisje met een een riant bed vlak onder een transparante koepel. Dat betekent letterlijk: sterren kijken vanuit je riante bed! Je kunt in deze SterrenKubus logeren met max. 2 volwassenen en 2 kinderen. De SterrenKubus bestaat, naast het riante bed, uit een slaapbank, een salontafel met inschuifbare krukjes, kitchenette met koelkast, tweepits fornuis, magnetron, servies en kookgerei, douche, toilet, buitenmeubilair en natuurlijk een telescoop met informatiemateriaal!

De SterrenKubus bevindt zich midden in het boerenland bij Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6km van Ootmarsum), een boerderij met verschillende verblijfsmogelijkheden en een kudde zeldzame Brandrode Runderen. ’s Avonds kun je hier lekker aanschuiven aan de table d’hôte en genieten van Twentse specialiteiten. Voor de kinderen kan een aangepast menu worden samengesteld.

In de omgeving kun je volop wandelen en fietsen, maar er zijn ook volop mogelijkheden voor uitstapjes naar musea, leuke stadjes en dorpjes, een prachtig landgoed, een dierentuin en nog veel meer!

Erfgoed Bossem biedt verschillende leuke arrangementen, zoals: Pie Pa Pasen, een midweek met de kids op koesafari en groepsarrangementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven