Deze sterrenbeelden matchen het beste op het gebied van vriendschap

Dat ding over tegenpolen die elkaar aantrekken is een mythe. De ideale partner voor jou is iemand die veel kwaliteiten met je deelt, en als je ook nog vrienden met hem of haar wordt, dan nog beter! Maar welk sterrenbeeld heeft nu een match met je qua vriendschap? Daar zijn veel mensen nieuwsgierig naar.

Daarom hier een artikel over de beste én slechtste dierenriem matches op het gebied van vriendschap op een rijtje gezet.

welke sterrenbeelden hebben een goede match qua vriendschap

Sterrenbeeld match qua vriendschap: wat past en wat past niet?

Stier tot Kreeft

Stier en Kreeft zijn allebei aardetekens, dus jullie zullen elkaar gemakkelijk begrijpen. Jullie delen een sterk gevoel voor thuis en familie, en dat is een van de redenen waarom jullie zulke goede vrienden zijn. Een match made in heaven als sterrenbeeld stier en kreeft elkaar vinden in een vriendschap.

De Kreeft en Stier zijn allebei emotionele types, dus het is niet nodig om te doen alsof je gevoelens er niet toe doen! Jullie twee kunnen gaan zitten en over alles praten – van hoeveel geld jullie volgend jaar willen verdienen tot waarom de Stier zich de laatste tijd zo gestrest voelt – want tussen vrienden is niets verboden.

Sterrenbeeld Leeuw en Boogschutter, vriendschap een match for ever

Dit is een geweldige match omdat Leeuw en Boogschutter allebei vaste tekens hebben. Ze zullen dus waarschijnlijk op dezelfde pagina zitten als het gaat om hun interesses en waarden. Bovendien zijn ze allebei avontuurlijk én enthousiast over het leven.

Er zijn echter een aantal verschillen die je in gedachten moet houden. Sterrenbeeld Leeuw is een vuurteken terwijl Boogschutter een luchtteken is wat een lastige match qua vriendschap kán zijn. Afhankelijk van hoe je dingen als ‘vuur’ versus ‘lucht’ interpreteert, kan dit verschillende dingen betekenen voor jullie vriendschap.

Sterrenbeeld Leeuw heeft de neiging om meer onder de mensen te zijn dan de Boogschutter (omdat hij een sociaal wezen is), maar als je vriend(in) zich om wat voor reden dan ook helemaal niet sociaal voelt, dan kan dat voor geen van jullie beiden zo goed uitpakken in de vriendschap.

Waterman tot Tweelingen

In het geval van vriendschap passen de Waterman en de Tweelingen heel goed bij elkaar, een regelrechte match. Sterrenbeeld Waterman is een vast luchtteken, wat betekent dat het erg koppig is als het op beslissingen nemen aankomt. Iemand met dit sterrenbeeld wil graag weten wat de regels zijn en zich daaraan houden.

Tweelingen is een veranderlijk luchtteken; ze houden er eigenlijk niet van om de regels te volgen of zich aan tradities te houden. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om dingen te doen, en als die nieuwe manieren beter werken dan de oude, zullen ze die in een oogwenk omarmen.

Toch zijn sterrenbeeld Tweeling n Waterman een hele goede combinatie die elkaar door dik en dun zullen steunen en de vriendschap beiden ten volle zullen omarmen.

Sterrenbeeld Vissen en Boogschutter: zijn Frank en ik een goed stel?

Als laatste zocht ik nog voor je uit of dat Sterrenbeeld Vissen en Boogschutter goed bij elkaar passen qua relatie en vriendschap. Niet alleen voor jou, maar ook voor mezelf 😉 . Als ik me er in verdiep lees ik dat de vriendschap tussen sterrenbeeld Boogschutter en Vissen zeker een match kan zijn, mits de Boogschutter niet al te lomp is.

Vissen zijn immers enorm gevoelig en emotioneel van aard. Zij dromen van een relatie waarin beiden tevreden zijn, houden niet van conflicten maar kunnen zichzelf erg terugtrekken als er iets ‘niet lekker’ loopt. Gelukkig is Frank niet bot en lomp (door schade en schande heeft hij dit geleerd), want ik herken me extreem in bovenstaande kenmerken van het sterrenbeeld Vissen.

Geen match made in heaven volgens mij, Sterrenbeeld Boogschutter en Vissen, maar als beiden willen investeren in de vriendschap en de relatie kan er een hele trouwe en fijne basis ontstaan. En die is er 😉 .

Wat een volle maan heeft te maken met sterrenbeeld

Als het op vriendschap aankomt, zijn er bepaalde tekens die goed bij elkaar passen. Dit kan worden verklaard door het feit dat de dierenriem gebaseerd is op astrologie (de studie van sterren) en het concept van het sterrenbeeld.

De volle maan komt om de 29,5 dag en heeft een grote invloed op de stemmingen en emoties van mensen. Het is dan ook geen wonder dat sommige sterrenbeelden beter met elkaar overweg kunnen dan andere!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven