Een sterrenposter met unieke stand van de sterren van jouw herinnering

Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar sinds ik de sterrenposter heb gezien bij Becca’s studio ben ik een klein beetje verliefd. Want sterren hebben iets magisch. De romantiek dwaalt over je lippen als je samen met je geliefde naar de hemel kijkt. Toch? Hoe donkerder de nacht, zodra hij zonder wolken is dan trekken je ogen automatisch naar boven.

Ken jij het fenomeen sterrenposter al?

sterrenposter

Sterrenposter; het staat in de sterren geschreven

Een sterrenposter is een poster die helemaal persoonlijk op maat gemaakt wordt. Het bijzondere aan de sterrenposter is dat de sterrenhemel die op de poster staat ook echt de sterrenhemel is zoals deze op een bepaald moment aan de hemel heeft gestaan. Of zal staan. Want zelfs voor een datum in de toekomst kan een poster met sterrenhemel gemaakt worden. De stand van de sterren wordt berekend aan de hand van de lokatie, de datum en de tijd die voor jou zo belangrijk is.

sterrenposter

De sterrenposter als reminder

Zo kan je een sterrenposter laten maken bij bijvoorbeeld de geboorte van je kind(eren), maar het is ook een tof idee voor een trouwdag van vrienden. Hoe bijzonder om dan de datum van de trouwdag in te geven en daar de sterrenhemel van te laten printen met een mooie tekst erbij.

De mooiste toepassing vind ik zelf om de sterrenposter te gebruiken bij overlijden van een dierbare. Het verdriet zal er niet minder om zijn, maar ik zie het als een fantastisch mooie herinnering voor bijvoorbeeld kleinkinderen als hun opa of oma overleden is. Mede ook natuurlijk omdat een van de meest vertelde verhalen toch wel is dat diegene die gestorven is nu een ster aan de hemel is.

Toen mijn moeder 5 jaar geleden overleed en Lotte nog maar vier jaar oud was, had ik haar deze heel graag gegeven om zo toch nog wat tastbaars te hebben. Net als de troosthuisjes waar ik een tijdje geleden al over schreef. Op het moment dat je zo’n sterrenposter in je kamer hebt staan is dat niet alleen een heel mooie accessoire in je interieur, maar ook écht een accessoire met betekenis.

sterrenposter gepersonaliseerd

Welke varianten zijn er?

Je kan bij de sterrenposter kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wil je één of twee sterrenhemels op je poster? Wil je hem graag in het wit of in het zwart geprint hebben? En welke lettertype’s? Allemaal keuzes die je zelf kan maken. Daarnaast kan je er nog voor kiezen om alleen de sterrenhemel te printen, de sterrenhemel met sterrenbeelden, met raster erbij of ook de namen verwerkt tussen de sterren.

dubbele sterrenposter

Onder de sterrenhemel komt dan ook nog jouw persoonlijke tekst en op deze manier heb je -met de op datum en lokatie berekende sterrenhemel- een uniek item.

Trouwposter

Naast de sterrenposter die zo bijzonder is heb ik nog een andere bijzondere poster ontdekt die een vermelding waard is. De soundwave poster waarbij je eigen geluidsopname op een poster geprint wordt. Ook cool!

Bijzonder aan deze geluidsgolven poster is dat je unieke geluidsopname niet alleen geprint wordt, maar ook wordt opgeslagen. Je ontvangt een QR code van je geluidsopname waarmee deze altijd af te luisteren is. Uniek, persoonlijk, én digital! Denk bijvoorbeeld aan de eerste regel van het een liedje wat je zoon of dochter vroeger zong. Of het moment waarop jullie elkaar het ja woord gaven. Uiteraard moet er wel een geluidsopname beschikbaar zijn, anders wordt het wat lastig.

gepersonaliseerde snijplank

Nieuwe collecties van Becca’s Studio

Het product assortiment van Becca’s Studio wordt overigens uitgebreid met onder andere gepersonaliseerde houten cadeaus. Ook mooi! Deze houten cadeaus zijn ook weer in het kader van dezelfde thema’s, zoals bruiloft, geboorte of bijvoorbeeld housewarming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven