Steun Dance4live via Dress4live op 26 november!

“Wat een spontaan idee was bij een etentje van onze commissie, groeit nu uit tot een prachtig event. We willen al heel lang iets doen met een goed doel en vrouwen en fashion is natuurlijk een goede combinatie. Zo is het idee ontstaan van Dress4life”, aldus coördinator Irena Marmelstein van het netwerk VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie). “Inhoud, passie en plezier zijn de kernwaarden van VMC  en die zetten we met hart en ziel in om bij te dragen aan de missie van Dance4life. We hopen dat dit een groot succes wordt!”

Shop til you drop
Maar wat is Dress4life eigenlijk? Nou dit is een fantastisch nieuw evenement dat VMC in het leven heeft geroepen en waarin fashion centraal staat. Op maandag 26 november kan je van 17.00 tot circa 23.00 uur in de speciaal omgetoverde Dress4life pop-up store in de Fashion Lounge van het Westcord Fashion Hotel Amsterdam gedoneerde kleding, schoenen, tassen en andere fashion items komen shoppen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De gehele opbrengst van de verkoop komt ten goede aan Dance4life, dat jongeren inspireert de verspreiding van HIV en aids tegen te gaan. Wil jij komen shoppen en hiermee Dance4life steunen? Meld je dan aan via www.dress4life.nl.

Doneer fashion
Mooie donaties zijn een voorwaarde voor het slagen van dit initiatief! Dus bij deze roepen we alle vrouwen van Nederland op om mooie ongebruikte spullen te doneren. Maar ook bedrijven in de fashionbranche, die een deel van hun oude of nieuwe collectie willen doneren, kunnen meehelpen. Denk hierbij aan kleding, schoenen, tassen maar ook sieraden en andere fashion items. Kijk voor meer informatie over doneren op www.dress4life.nl.

Dit geweldige event wordt mede mogelijk gemaakt door Westcord Fashion Hotel Amsterdam en de ontwikkelaars van dress4life.nl: Mark Koudijs, Irena Marmelstein, Maestro Design en Eventive.

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven