Stille stofzuiger; review van de Bosch BGL8SIL4 door huize van de Pas (met winactie)

Je hebt apparatuur in huis die leuk is om aan te schaffen en je hebt noodzakelijk kwaad. Stofzuigers vallen voor mij in de laatste categorie. Wie vindt het nu leuk om een stofzuiger te kopen? Niemand toch? Het vervelende is: stofzuigers slijten nogal bij veelvuldig gebruik. En je hebt hem wel nodig, dus als je er eentje zoekt, dan wil je natuurlijk graag dat het een juweeltje is wat jouw schoonmaakwerk in het huishouden een stuk draaglijker maakt. Ik testte de stille stofzuiger van Bosch die -zoals zij aangeven- zelfs de stilste stofzuiger is. En leuker nog… ik mag er eentje weggeven!

In deze review lees je alles over onze huishoudelijke perikelen, de bijbehorende geluidsoverlast en hoe de stille stofzuiger van Bosch bevalt.

Stille stofzuiger Bosch sledestofzuiger BGL8SIL4

Volgens de specificaties heeft deze stille stofzuiger van Bosch een aantal eigenschappen waar zelfs ik blij van word. In Jip en Janneke taal:

 1. 15 meter snoer
 2. Hoge zuigkracht door het QuattroPower System
 3. Beste reinigingsklasse voor harde vloeren
 4. Heel laag geluidsniveau (59 dB)
 5. Schone en gefilterde lucht die weer uitgeblazen wordt

Nu ben ik niet alleen baas over mijn eigen huishouden, ik ben ook eigen baas zoals jullie weten. Ik werk van huis uit en daar zitten voor- en nadelen aan. Het grootste nadeel kan je vast al raden. Je ziet de hele dag door de grootste zooi in huis. In plaats van alleen in de avond na het eten – als het al bijna donker is. En met twee kinderen en een hond in huis zijn wij gezegend met een hoop zooi, dat kan ik je wel verklappen. De review van deze Bosch stille stofzuiger kon dus ook op korte termijn uitgevoerd worden!

stille stofzuiger Bosch BGL8SIL4 review

Review Bosch sledestofzuiger BGL8SIL4

Waar ik vooral op gelet heb tijdens het testen zijn uiteraard de bovenstaande 5 punten waar deze stofzuiger om bekend staat.

 1. Het snoer. Ik heb het uiteraard niet gemeten, maar kan je verzekeren dat het inderdaad een lang snoer is. Ik kan er onze hele benedenverdieping in 1x mee stofzuigen zonder dat ik van stopcontact hoef te verwisselen. Ideaal dus.
 2. De hoge zuigkracht. Niets over gelogen. Deze stille stofzuiger zuigt als een tierelier. Zelfs zo goed dat ik regelmatig de zuigkracht lager moet zetten omdat ik anders de mat meeneem zeg maar. Met onze oude stofzuiger zuig ik zonder de borstels uit te zetten, omdat hij dan niet voldoende schoonmaakt. Met deze Bosch is het juist zo dat de borstels ‘nodig’ zijn om het stofzuigen van de gladde vloeren praktisch te houden. Anders zuigt de zuigmond zich bijna vast aan de vloer.
 3. Beste reinigingsklasse voor harde vloeren. Deze Bosch kanjer maakt inderdaad uitstekend schoon. Wij hebben zelf een gietvloer. Nu maakt dat uiteraard altijd al vrij makkelijk schoon, maar deze Bosch doet wat er gezegd wordt.
 4. Heel laag geluidsniveau. Verwarrend is het gewoon. Met het weinige geluid dat deze stille stofzuiger produceert ben ik geneigd om de zuigkracht te verhogen omdat ik ‘denk te horen’ dat hij niet hard genoeg zijn best doet. Maar niets is minder waar uiteraard. Het ding zuigt als de beste maar maakt gewoon ontzettend weinig geluid. Heel fijn!
 5. Volgens de specificaties zou de uitgestoten lucht schoner zijn dan de lucht in huis. Dat geloof ik meteen. Ik heb het niet gemeten, maar zo schoon zal de lucht in ons huis niet zijn dus dit zou zomaar kunnen. Om dan maar de hele dag te stofzuigen om tegelijkertijd de lucht in ons huis te zuiveren… dat zie ik nog niet zo zitten 😉 .

Wat vinden wij van deze stille stofzuiger?

Daar kan ik kort in zijn. Mijn kinderen zijn erg blij met dit apparaat. Eindelijk kunnen ze gewoon hun favoriete programma’s op tv blijven bekijken zonder dat ze last hebben van mij en mijn stofzuigkwaliteiten. Ook skypen kan ongestoord doorgaan. Jammer natuurlijk, want het is het enige pesterijtje dat ik me -ongegeneerd- kan veroorloven naar de kinderen toe. Even lekker stofzuigen terwijl zij op de techniek zitten 😛 .

Zelfs de hond laat zich niet meer pesten. Zijn noodzaak om op te staan is als sneeuw voor de zon verdwenen. Hij kijkt zelfs niet meer op als ik er met de stofzuiger aankom.

Lees ook: ’n Helpend handje in huis: een takenlijst voor je kinderen

Bosch stilste stofzuiger

Voordelen van de stille Bosch stofzuiger

Het grootste voordeel voor ons is inderdaad het geluid. Ik mag dan dat pesten wel geinig vinden, als Zoon zijn huiswerk aan het maken is hij heel snel afgeleid. Met deze nieuwe stofzuiger van Bosch heeft hij daar geen last meer van. Een dikke plus dus.

Het extra lange snoer werkt ook erg fijn. Ik heb -naast mijn oude stofzuiger- ook ooit nog een Dyson V6 Fluffy gereviewed en aan de muur hangen. Deze pak je er wat makkelijker bij omdat hij geen snoer heeft natuurlijk. Maar dankzij het extra lange snoer op de Bosch stofzuiger is dit voordeel nu duidelijk minder groot geworden.

Nadelen die ik heb kunnen ontdekken

Er zitten ook een paar kleine dingen aan deze stofzuiger waar ik nog niet helemaal aan gewend ben. Je kan de 2 mondstukken voor kieren en bijvoorbeeld je meubels op de stang vastzetten. Dit lijkt heel handig, want je hebt ze er zo bijgepakt. Het nadeel is echter dat het opzetstuk waarmee je ze vastzet niet zo stevig zit. Stoot ik bijvoorbeeld ergens tegen aan, dan valt dat stuk eraf. En als ik zelf een mondstuk eraf wil pakken dan wil ik nog wel eens het hele opzetstuk in mijn handen hebben. Misschien ben ik te lomp, dat kan ook, maar hier ben ik nog niet helemaal van overtuigd.

Een ander kleinigheidje is dat ik gewend ben om de zuigkracht te regelen door middel van een knop op de slang. Zo kan ik tijdens het stofzuigen eenvoudig wat extra zuigkracht toevoegen. Met deze stille stofzuiger van Bosch kan dat helaas niet. Ik moet dus altijd aan de knop draaien op de stofzuiger zelf.

Eindoordeel Bosch sledestofzuiger BGL8SIL4

Nou dat lijkt me niet zo lastig. Alle voors- en tegens afgewogen 😉 , krijgt deze stofzuiger uiteraard een dikke plus. Hij mag blijven, heel graag zelfs!

Lees ook: Waarom mannen en het huishouden niet samengaan

Bosch BGL8SIL4 kopen?

Je vindt meer informatie over deze stofzuiger uiteraard op de website van Bosch. De verkoopadviesprijs van deze stofzuiger is € 299,99.

Wil je de Bosch BGL8SIL4 kopen? Bij Coolblue vind je hem net een paar euro goedkoper en bij BCC is hij op het moment € 269,00

En dan is het nu tijd voor de winactie. Zoals gezegd mag ik ook een exemplaar van deze stille stofzuiger weggeven. Woopwoop! Wil jij graag kans maken op deze stofzuiger?

Like dan onze facebookpagina

<3 Laat in een reactie onder dit artikel weten welke verbeterpuntjes van deze Bosch BGL8SIL4 jouw stofzuiger wel kunnen gebruiken.

Volgen op Instagram wordt ook zeker gewaardeerd!

De actie loopt tot 26 december 2017. en de winnaar krijgt automatisch een berichtje van ons.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

151 gedachten over “Stille stofzuiger; review van de Bosch BGL8SIL4 door huize van de Pas (met winactie)”

 1. Het grootste voordeel dat de BOSCH boven mijn Dyson, is toch wel het geluid. Met 5 katten in huis moet ik hem iedere dag wel tevoorschijn halen, en iedere dag vliegt er wel een kat gestrest weg. Met een beetje mazzel hoef ik met de Bosch geen katten meer uit m’n gordijnen te peuteren.

 2. Wat een grappig artikel!! Ik HAAT stofzuigen, zeker met het onding dat wij hebben. Vooral ons ultrakorte snoer levert flinke frustraties op, omdat ik minstens drie stopcontacten af moet tijdens het stofzuigen beneden. En nee, zo bijzonder ruim wonen we echt niet. Dus dat extra lange snoer spreekt me vooral erg aan. Laat maar komen dit huishoudelijk wonder!! ??

 3. Avatar foto
  Maaike Manheim

  Nou dat is niet zo moeilijk zeg, klinkt als een droomapparaat dit! Ik heb hier verschillende stofzuigers, een dyson die ondanks zijn reputatie aan zuigkracht het nodige te wensen overlaat! Een Dirtdevel steelstofzuiger die beter zuigt dan de dyson maar een irritant kort snoer heeft. Daarbij hebben zowel mijn partner als ik een hekel aan de herrie van de stofzuiger vooral wanneer de ander stofzuigt, aangezien we beide veel thuis zijn maakt dat het dus niet makkelijker. Wat jij vertelt over het geluidsniveau klinkt dan ook echt als een verademing. Dat van die opzetstukken herken ik trouwens van de Dyson, daar gebeurt dat ook! Vervelend, maar bij een stofzuiger die verder zo ontzettend veel voordelen heeft zou ik dat gráág voor lief nemen. Ben trouwens stiekem wel benieuwd of mijn hond óók minder boos zou zijn op de stofzuiger als deze minder herrie maakt 😉

 4. Avatar foto
  Ramona Hermans

  Op de valreep:
  De snoer, ik weet niet hoe vaak ik de snoer er niet uit moet halen (of gewoon per ongeluk trek!) uit het stopcontact, de schone lucht (uche, uche) en ook het geluid lijkt me ideaal (geen geluid)
  Zelfs onze Miele stofzuigerSLANG piept voort! #echttoeaaneennieuwestofzuiger 🙁

 5. Ik zou het heerlijk vinden als de stofzuiger niet meer zo’n lawaai maakt. Vind het heerlijk om de muziek hard op te zetten tijdens het schoonmaken, maar met het geluid van de stofzuiger moet de muziek nu wel heel hard staan. De geluidloze stofzuiger zou een ideale uitvinding zijn voor mij!

 6. Avatar foto
  Jacqueline Roose

  Wat een geweldige stofzuiger. Ik ga helemaal voor het geluid wat zo zacht is, je moet het horen om te geloven dat het werkelijk zo stil kan zijn tijdens het stofzuigen denk ik. En dan behoud hij ook nog eens zijn zuigkracht! Ik wil het graag zelf ervaren. Van huis uit met Bosch producten opgegroeid, die blijken toch vaak de langste levensduur te hebben! Met deze stille stofzuiger ga ik heel graag aan de slag! In ons gezin van 4, dagelijks in gebruik! Ik ben heel benieuwd of hij zijn beloftes waarmaakt!

 7. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ohhh….dat zou ideaal zijn met twee honden en drie katten, ik waag graag een kans op deze prachtige stofzuiger.
  Zou ook ideaal zijn met de kinderen, ik heb drie kinderen, en ik moet toch wel een paar keer per dag stofzuigen om alles goed schoon te houden.

 8. Ik wil heel graag kans maken op de Bosch stofzuiger zodat ik de beestenboel hier in huis in toom kan houden. Naast ons hondje Lola hebben we 3 kotertjes waarvan de jongste van 2 dol is op koekjes en er een lekkere kliederboel van maakt. Inmiddels is hij lekker aan de wandel en kan al bij de koektrommel…wanneer ik hem betrap dan zet ie zijn onschuldige puppy ogen op en weet ie van niks….terwijl er kruimels op zijn smoeltje zijn vastgeplakt, haha 😉
  De laag geluidsniveau spreekt mij daarom heel erg aan zodat ik tijdens het stofzuigen de kids kan blijven horen en vooral de hoge zuigkracht is ideaal voor de hondenharen van ons hondje Lola.
  De stofzuiger is dus meer dan welkom bij ons grote, messy huishouden 🙂

 9. Avatar foto
  Ramona Klaassen

  Diverse stofzuigers gehad maar deze waren het toch net niet.
  1 hond 2 katten, 4 kinderen…ja dan kun je nagaan dat het hier elke dag feest is op de vloer.
  En inderdaad als je wilt stofzuigen zijn de kinderen geneigd om de tv, tablet, mobiel harder te zetten. En zet ik de stofzuiger even uit om van stopcontact te veranderen (waarom zijn die snoeren zo kort) dan tetteren mijn oren van het geluid van de kinderen en hun apparaten. Zelfs de hond doet haar poten tegen haar oren aan en is te oud om ook maar zich te verroeren als ik juist daar ook wil stofzuigen. De katten vliegen weg en die lopen mij gelukkig niet voor de voeten, maar die haren jongens…waarom zijn we ook alweer aan dieren begonnen?
  Al met al…heerlijk een stille stofzuiger kan dat echt? Ja jij zegt het…een snoer van 15 meter wauwwww daar zou ik dus ook de trap nog van meekunnen pakken al dansend. Schone lucht? Wat wilt een vrouw meer…ik denk dat mijn man zo ook wel zin krijgt om te stofzuigen…maarre blijf af he….mijn stofzuiger mijn momentje van rust reinheid en geen rommel ?

  Dus Graag!!!!!!

 10. Het lange snoer (zodat we niet constant de stekker hoeven te verplaatsen), de schonere lucht (erg handig met alle allergieën hier in huis)

  Duimen draaien ♥

 11. Minder geluid….zo kan ik ook stofzuigen als de baby slaapt,en het lange snoer zodat ik niet steeds hoef te verplaatsen. Ideaal,ik hou van perfect 🙂

 12. Ik vind het geluid van een stofzuiger echt heel irritant, dus een stille stofzuiger zou ik zeker fijn vinden! ook een lang snoer kan ik wel gebruiken. Steeds op zoek gaan naar een nieuw stopcontact vind ik ook irritant (eigenlijk vind ik stofzuigen sws irritant 😉 )

 13. Avatar foto
  Rilana van Oostenbrugge

  Waar ik mij nu met mijn eigen stofzuiger aan stoor is het best wel korte snoer. Ik moet wel 2x her snoer in een ander stopcontact steken en dat is best irritant. En ik heb hier ook twee lieve katten die zo gauw ik mijn stofzuiger start in de stress raken want dat lawaai vinden ze dus erg verschrikkelijk.
  Dus ik ga heel hard duimen dat ik deze win zodat mijn katjes gewoon heerlijk snorrend kunnen kijken hoe ik deze klus klaar.
  Voor nu wen ik iedereen fijne dagen en een goed nieuwjaar!

 14. Avatar foto
  Herma Andela gouda

  Mijn stofzuiger een Dirt Devil is geen echte Devil meer, maar is gehandicapt geraakt, het wiel vloog eraf en is er niet meer op te krijgen ;-( Dus nu loop ik de Devil zwaar te trekken en hij heeft er echt last van dat hij mank loopt! Tijd dus voor een stofzuiger, die ook nog heel stil is, wat super fijn voor mijn bovenburen , want de Devil is zijn stem niet kwijt en maakt reuze herrie tijdens het stofzuigen, de bovenburen zouden ook zon stofzuiger moeten/kunnen gebruiken. Blij met stilte en ook nog flexibel in de wandeling door het huis, geen geduw en zwaar getrek meer, en de Bosch werkt op harde vloeren als een tierelier, lees ik net, fantastisch want die heb ik, vinyl op beton, overal en dan last but not least schonere uitlaat, dat past helemaal in mijn milieu bewuste manier van leven .

 15. Avatar foto
  Elvira Lindner

  Ik doe heel graag mee voor mijn moeder die nu stofzuigt zonder wiel. Dus dat er wielen aan zitten is al een grote plus. Daarnaast is het erg fijn dat hij stiller is. Mijn moeder woont namelijk in een gehorig huis, waarbij je bijna alles van de buurtjes kan horen. Ook het stofzuigen dus. Het zou super fijn zijn als ze niet meer steeds hoeft te tillen op haar leeftijd. Het 15?! meter snoer is ook echt een luxe. Weet zeker dat ze hier heel blij mee zou zijn.

 16. Avatar foto
  Nancy van Heck

  Ik wil deze fijne stofzuiger winnen zodat ik fijn kan stofzuigen zonder dat mijn hond boos en gek wordt door de stofzuiger geluid waar hij nu erg last van heb.

 17. Voor mij is de combinatie hoge zuigkracht/laag geluidsniveau ideaal omdat ik een hond heb, die gek wordt van de stofzuiger. Omdat honden verharen is een hoge zuigkracht fijn om zelfs vloerkleden, plaids en andere moeilijk schoon te maken dingen haarvrij te krijgen, terwijl er bijna geen geluid uit komt en de hond dus niet gek hoeft te doen tijdens mijn schoonmaakroutine!

 18. Avatar foto
  Josien Hillebrands

  Langer snoer, schone lucht uitstoot en stiller…

  Alhoewel stiller…..soms slaapt de baby beter met een stofzuiggeluid 😛

 19. Avatar foto
  Annemarieke Bos

  Wat een super aktie! Onze stofzuiger van 15 jaar oud. Nog gehaald bovenop de kinderwagen met mijn toen nog kleine meid. Wat zouden ik en mijn man hier blij mee zijn!! Vooral hij. Hij kijkt al tijden voor een nieuwe stofzuiger, deze voldoet aan al onze eisen. Duimen maar! Dan pakt hij ook weer vaker de stofzuiger voor mij. En de kat is blij. Die schiet nu na 10 jaar ook nog steeds in de gordijnen als wij gaan stofzuigen.

 20. pluspunten: het lange snoer (zodat we niet constant de stekker hoeven te verplaatsen), de schonere lucht (erg handig met alle allergieën hier in huis) en dat ‘ie heel stil is, is voor onze grote kleine hond erg fijn (hij is erg bang voor het geluid dat onze stofzuiger maakt). Dus ja: ik doe graag mee en word hier erg blij van!

 21. Avatar foto
  Hannah Kagenaar

  Ik vind een stille stofzuiger heel fijn, omdat ik niet goed tegen het lawaai kan.Daar ben ik heel gevoelig voor, ook mijn katten vinden het niet fijn. Daarom maak ik graag kans hierop!

 22. Stofzuigen doe ik dagelijks en in de ruiperiode van onze 2 honden soms wel 2x per dag. Van het verloren haar zijn zo nog een paar honden te breien! De ene hond laat zich stofzuigen en de ander houdt, net als ik, niet van de herrie. Ik ben dus benieuwd naar het geluidsniveau en de zuigkracht. Daarnaast valt de stofzuigerstang wel eens van de stofzuigerslang. In de review van de Bosch stofzuiger heb ik daar niets over gelezen. Dat zal dus al een verbetering zijn!

 23. Avatar foto
  Patricia Bouthisma

  Het grootste pluspunt lijkt me echt het feit dat de stofzuiger stil is. Ons hondje vind het normaal gesproken altijd nodig om luid te gaan blaffen als ik onze (luidruchtige) stofzuiger aanzet. Dat vind ik erg vervelend. Ook voor de buren, aangezien onze muren heel erg dun zijn en we vaak alles van onze buren kunnen horen (en zij dus ook van ons). Dat pluspunt zou me echt veel gedoe besparen denk ik.
  De lange snoer zou ook een verademing zijn, aangezien we in een oude woning wonen en stopcontacten heel erg schaars zijn, waardoor we nu steeds met verlengsnoeren in de weer zijn als we stofzuigen.
  De zuigkracht aan kunnen passen lijkt me ook handig, aangezien ik dat nu helemaal niet kan. De haren van onze hondjes kan ik dan, denk ik, makkelijker uit ons kleed krijgen. Dat zou veel energie schelen (van mij bedoel ik dan 😉 )
  Deze stofzuiger zou bij ons erg welkom zijn dus.

 24. Avatar foto
  Wendy van Zetten

  Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag een nieuwe stille stofzuiger willen winnen om 2018 elke dag met een schoon huis te mogen beginnen, nu mijn huidige stofzuiger hard aan vervanging toe is waag ik graag mijn kans en ga ik heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze schitterende stofzuiger zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen wie nou niet 🙂 #Spannend fijne feestdagen

 25. Avatar foto
  Desiree Terwindt

  Mijn stofzuiger is oud. Dus de Bosch sledestofzuiger BGL8SIL4 is een groot verbeterpunt. Grootste voordelen zijn hoge zuigkracht, lange snoer en minder geluid.

 26. De kleine slaapt licht en dus kan ik helaas niet stofzuigen. Misschien dat dit nu wel kan. Dat zou me veel tijd besparen.

 27. Het extra lange snoer is voor mij zeker het grootste pluspunt. Nu moet ik (te) vaak de stekker verplaatsen. Heel hinderlijk.

 28. Ik zou alleen al mee willen doen voor het geluid. Mijn stofzuiger maakt zo’n lawaai dat je erg soms gek van word. Je hoort niets of niemand meer.

 29. De lange snoer is een pluspunt. Nu moet ik 3 keer van stopcontact wisselen om in de woonkamer, keuken, hal en toilet te komen. Wanneer ik stof zuig moet ik zorgen dat ik alleen thuis ben, want anders worden de kindjes wakker van de herrie. De poes rent al meteen naar boven wanneer de stofzuiger aan gaat. De schone lucht is meegenomen voor iedereen in huis.

 30. Het grootste voordeel van deze stofzuiger ten opzichte van onze huidige zuiger lijkt me de hoge zuigkracht door het QuattroPower System. Ik heb nu nog wel eens dat er fluppels blijven liggen als ik zuig. Dan moet ik er een paar keer overheen raggen om het weg te nemen. Best irritant…
  Ik woon nu nog thuis en mocht ik deze stofzuiger winnen, dan gebruiken we die lekker gezamenlijk. Wanneer ik op kamers ga vraag ik dan aan mijn moeder of ik de oude mag meenemen :).
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je op bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 31. Avatar foto
  Deborah Hagelaars

  Ik stofzuig elke dag. Niet dat ik stofzuigen als hobby heb maar meer vanwege het lichte laminaat wat als groot nadeel heeft
  dat elk stofje super opvalt. Het is een accu model want dat leek me in het begin heel handig (niet dus). Hij is mobiel maar
  thats it qua voordelen, accu verslijt (minder tijd om te stofzuigen), stofzuiger zuigt niet hard genoeg.

  De Bosch voordelen die ik graag op mijn stofzuiger zou toepassen als ik zou kunnen toveren zijn:
  * Lang snoer (super voor de bovenverdieping en grote ruimtes)
  * Hoge zuigkracht (erg belangrijk)
  * Laag geluidsniveau (huidige maakt straaljagergeluid op zijn hoogste stand)
  * XXL stofzak (huidige zit snel vol)
  * Hepa filter die schoon te maken is.

  Kortom een stofzuiger die op elk vlak beter is dan die ik thuis heb en waar ik graag kans op maak.
  Dank je

 32. Wow fantastische actie. Mijn stofzuiger maakt een hels kabaal, dat zou dus al minder mogen en het snoer is altijd net te kort, dus een lang snoer zou ook super handig zijn. Verder kan ik me even geen verbeterpuntjes verzinnen.

 33. Twee dingen die ik belangrijk vind, maar mijn eigen stofzuiger niet hebben; een lang snoer en een stille motor!
  Ik heb een absoluut gehoor, dus doe altijd oordopjes in als ik ga zuigen. En de hele tijd van stopcontact naar stopcontact is gewoon onhandig. Het zou luxe zijn om zonder oordopjes te zuigen en niet zo vaak de stekker eruit en erin te hoeven doen. Daar zou ik nou blij van worden 🙂

 34. Ten eerste: Ik heb met veel plezier dit artikel gelezen. Ik werd er al helemaal hoopvol van.
  Ten tweede wat leuk dat je een stofzuiger weg geeft. Bedankt voor de kans tot deelname.

  Een goede stofzuiger vinden, vind ik tot nu toe erg moeilijk. Ik heb nog niet de perfecte gevonden.
  Ik heb nu een dirt devil, had er hoop van verwacht maar niks blijkt minder waar.
  De slang sluit niet goed aan op de stang, dus soms valt hij er af. Ook vind ik de stang wat kort, dus ik stofzuig gebukt. En geloof me dat ga je op den duur wel voelen. En tis niet dat ik extreem lang ben, met 1.70 op de teller.
  En tsja dat snoer.. Voor elke vrouw denk ik een terug komend probleem.. Altijd te kort. Dus dat deze zo lang is, is natuurlijk al een dikke PLUS! Verder vind ik deze Bosch er ook best modieus uitzien. Is niet erg om hem te laten slingeren haha.
  Dat deze minder geluid maakt, zal iedereen incl de hond Bosch dankbaar voor zijn haha!

  Nou we gaan mee duimen voor deze parel!
  Groetjes Britt

 35. Avatar foto
  Anne Dierselhuis

  Geen huisdieren die bergen met baren loslaten maar wel 2 mannen doe veel zand mee naar binnen brengen en een moeder die de deur wel achter zich dichttrant als ze naar het werk moet maar wel ontzettend baalt als er zand op de vloer achterblijft na een zuigbeurt…
  Dus heel graag een kansje, ideaal om een verdieping te kunnen zuigen zonder de stekker te hoeven verwisselen

 36. Die van mij kan wel een langer snoer gebruiken. Moet hem nu telkens in een ander stopcontact doen als ik naar een andere ruimte ga. En in de gang heb ik bijvoorbeeld geen stopcontacten zitten, dus dan is het handig als ik een snoer heb die lang genoeg is om de gang en de trap ook te stofzuigen. Ook mag die van mij wel wat stiller zijn. Er werd al beweerd dat die van mij zo stil zou zijn, maar dat vind ik nog tegenvallen. Ook de hond loopt er telkens voor weg. Zou ideaal zijn al die lekker kan blijven liggen en niet meer continu in de weg loopt.

 37. wat een fantastische aktie en wat zou die hier goed van pas komen met oa 4 katten en een hond in huis. Ik stofzuig twee keer perr dag ivm de haren maar met deze stozuiger kan ik het vast a met een keer zuigen. Scheelt ook weer voor mijn rug

 38. Avatar foto
  Elsbeth Johanne

  De hogere zuigkracht zou heel fijn zijn (ik heb een langharige kat & lig nu vaak alsnog languit op de grond met mn handen alle vloerbedekking echt haarvrij te maken) en dat ie stiller is, is ook erg fijn. Ik ben vaak pas laat thuis en durf dan niet altijd meer te stofzuigen ivm buren en geluidsoverlast (mijn huidige stofzuiger produceert echt veel herrie). Ook het langere snoer komt goed van pas, ben nu continue van stopcontact aan het wisselen… Kortom lijkt me geweldig om te winnen! (haha dat ik ooit nog eens zo enthousiast van huishoudelijke apparaten zou worden, had ik nooit verwacht ;-))

 39. Lijkt me dus echt de ideale zuiger. Ik ben wel benieuwd of deze zuiger wat zwaarder is en dus stevig op de grond blijft staan, mijn huidige zuiger trek ik namelijk vaak om in plaats van achter me aan.

 40. Wij hebben een hele lieve langharige kat en moet daardoor iedere dag stofzuigen! Ik kan dus wel een goede krachtige stofzuiger gebruiken alleen onze kat heeft altijd last van de herrie die onze stofzuiger maakt en maakt zich nu gelijk uit de voeten. Ook die extra lange snoer lijkt me super handig. Mijn conclusie: Wat zou ik blij zijn met deze stofzuiger!

 41. Deze mooie stofzuiger zou heel welkom zijn! 2 katten + 2 kinderen + een klussende man = toe zijn aan een nieuwe krachtige, stille stofzuiger!

 42. Avatar foto
  manon van weringh

  Lijkt mij de ideale stofzuiger in ons grote gezin met 4 kinderen en twee chihuahuas. De stofzuiger staat bij ons in de woonkamer omdat we deze zeker elke dag wel een aantal keren nodig hebben. Een mooie stofzuiger en stil zou super zijn. Geen mopperende pubers die net televisie kijken waardoor ze het geluid heel hard gaan zetten tijdens het stofzuigen. En ideaal met een lang snoer. Voor de modder die naar binnen wordt gelopen, de hagelslag die op de grond valt, hondenharen en natuurlijk stof; het lijkt mij de ideale stofzuiger.

 43. Hele leuke winactie!
  Eigenlijk alle puntjes zijn beter dan mijn huidige stofzuiger. Degene die wij nu hebben zuigt nauwelijks meer, waardoor toch veel stofjes en dingentjes blijven liggen. Ook inderdaad het net niet redden met het snoer is regelmatig een probleem, en moet van stopcontact gewisseld worden.
  Lijkt me heerlijk om zonder herrie te kunnen stofzuigen, hoef ik geen rekening te houden met uitslapers hier in huis 😉
  Duimen!

 44. Avatar foto
  Bianca Schonewille

  Super dat je er één weg mag geven. Er zijn natuurlijk veel mensen die hier niet meteen het geld voor hebben liggen…..
  En daarom doe ik ook mee natuurlijk?

  Wat mij écht heel handig lijkt is het lange snoer. Niet hoeven te switchen van stopcontacten,ideaal! En ben zeer benieuwd of hij ook echt zo stil is dan wat er gezegd wordt.

  Ik doe graag mee aan deze actie?

 45. Wat gaaf dat je er een mag weggegeven!! Nou zoveel geld kan ik niet aan een stofzuiger besteden..anders had ik dat al gedaan. Dus met 2 honden in huis wordt er elke dag gestofzuigd, anders vliegen de haren je om de oren. Je hebt een prachtige hond en jouw review over deze stofzuiger geeft zeker de vele voordelen aan! Zo’n stofzuiger heb ik dus echt niet, maar het doet zijn werk het stofzuigt. Van het geluid van de stofzuiger zijn onze 2 hondjes bang, het waren zwerfhondjes en hebben veel meegemaakt, maar zijn nu bij ons komen wonen en we houden heel veel van ze. Nu moet ik altijd rekening houden dat ze zich geen ongeluk schrikken. Dus een stille stofzuiger die zou ik wel elke moment van de dag kunnen gebruiken. Wens jou en je gezin fijne Feestdagen!

 46. Avatar foto
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Die moet ik hebben!!! Ik ben overgevoelig voor geluid, stofzuigen doe ik nu dus met een koptelefoon op. Geluidloos zou echt ideaal zijn, misschien word het dan zelfs leuk 🙂

 47. Avatar foto
  Nancy van Egmond

  Een lang snoer, hoge zuigkracht en laag geluidsniveau… klinkt mij als muziek in de oren! Ik doe heel graag mee 🙂

 48. Wauw! Een stille stofzuiger, het klinkt alsof het een sprookje is.
  ’t Is niet dat ik een hekel aan stofzuigen heb, maar het is niet echt mijn hobby.
  Als het zonder al dat lawaai kan, dan wordt het nog mijn hobby misschien.
  IK heb geen Facebook en Instagram, maar ik volg op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 49. Dit noodzakelijke kwaad zou ik dolgraag willen winnen want mijn snoer is te kort en hij maakt
  teveel herrie en is nodig aan vervanging toe!!!

 50. Als onze kat de stofzuiger al ziet, rent ze naar boven. Dus een stille zouy zeer welkom zijn, tevens heeft onze stofzuiger de langste tijd wel gehad

 51. Een geluidsloze stofzuiger lijkt een droom. Daarnaast zou ik het ideaal vinden om een hoge zuigkracht te hebben om goed schoon te maken. Ik woon in een nieuw huis en er is erg veel stof in huis. Ik blijf bezig met stofzuigen. Als ik je review lees dan kan deze stofzuiger wel heel goed zijn voor al mijn wensen.

 52. Avatar foto
  Rian de Gelder

  Ik zou wel een stofzuiger met veel zuigkracht kunnen gebruiken, want mijn huidige stofzuiger kan alle katten- en vrouwenharen niet echt meer aan!

 53. ik heb ook de Dyson V6 hangen en zoek al tijden een andere voor erbij en deze klinkt gewoon perfect wat een mooie en duidelijk review!

 54. Hoge zuigkracht, laag geluidsniveau. Een droom van een stofzuiger, als dat mogelijk is!! Onze stofzuiger zou wat sterker mogen zijn qua reiniging en maakt echt verschrikkelijk veel lawaai. Dat vinden onze 2 katten en 2 honden ook 🙂
  Ik doe graag mee met de actie! Fijne feestdagen xx

 55. De voordelen staan me wel aan, onze huidige stofzuiger heeft niet zo veel zuigkracht. Dat stille lijkt me ook helemaal top! Ben benieuwd, krijg gewoon zin om te gaan stofzuigen 😉

 56. Avatar foto
  Nicole Provoost

  Vandaag vakantie echt schitterend. Had gisteren naar school als juf mijn stofzuiger mee want de hele klas zat onder de glitter. Hopelijk ga ik nu schijnen want….jullie prijs doet mij blinken.

 57. Avatar foto
  Lotte Cornelissen

  Een verbeterpuntje van de mijne is dus duidelijk ’t te korte snoer! Miskoop van de eeuw ??? De financiën lieten ’t even niet toe ?

 58. Wij hebben 2 poezen, de ene is erg bang voor de stofzuiger en de andere doet gewoon zijn ding als of het er niet is. Bij deze geluidloze stofzuiger van Bosch, zou dit probleem opgelost zijn.
  Je kunt rustig stofzuigen terwijl manlief naar zijn voetbalwedstrijd kijkt zonder te mopperen.
  Sterker nog, het telefoongesprek met je ( schoon) moeder of vriendin kan gewoon door gaan terwijl je stofzuigt. Je moet dan wel handig zijn om 2 apparaten vast te houden maar je zou ook via de luidspreker kunnen bellen. Ik bedoel maar.. het kan.
  Via bepaalde online sites, kun je de Bosch stofzuiger met korting aanschaffen. Kijk even goed online.
  Bij ons zal de stofzuiger van Bosch zich thuis voelen bij onze droger, wasmachine en vaatwasser want die zijn allen van Bosch.
  Bosch is 2 duimen omhoog.

  Voor iedereen wens ik jullie hele fijne stofvrije feestdagen toe. Maak er iets leuks van.

 59. Dat moet de ideale stofzuiger zijn. Ik heb al een gehoorprobleem, en als ik aan het stofzuigen ben, hoor ik alleen maar het geraas van mijn huidige stofzuiger. Die overigens aan vernieuwing toe is, want de snoerstop doet het niet meer, waardoor ik er een knoop in moet leggen, zodat hij niet oprolt. Met 2 kindjes en 2 katten in huis is het een veelgebruikt apparaat. Ik maak graag kans op zo’n mooie Bosch !!

 60. Ik doe graag mee met deze winactie…

  Wahahahant mijn stofzuiger is zo oud en als ik stofzuig ruikt het een beetje muf. Ik heb ook een Engelse Bulldog en daarom moet ik veeeeeel stofzuigen…

  Dus de Bosch sledestofzuiger BGL8SIL4 zou super goed van pas komen! 🙂 🙂 🙂

  Groetjes Fenny

 61. Hardstikke leuk dat je deze stofzuiger mag weggeven Joyce!
  Mijn katten zijn als de dood voor de stofzuiger.. Veel kabaal en honderd keer door het huis snoer uit een stopcontact halen en ergens anders weer erin stoppen omdat het snoer eigenlijk te kort is.. Het is een drama om t stofzuigen altijd terwijl ik toch wel houdt van een schoon huis (zeker met al die katten overal!). Wat een verademing zou dit zijn zeg. Mijn familie en vrienden zouden het verschil in de lucht vast merken.. Steeds als ik heb stofgezogen voordat zij langs komen moeten alle ramen open en bevriezen we allemaal. Wat een ramp. 🙂

  We zouden allemaal een gat in de lucht springen als we deze super stofzuiger mochten proberen Joyce!

 62. Een lang snoer zou een verlossing zijn: geen verlengsnoer meer waar de stekker uit schiet. En met 2 kleine kinderen van 2,5 en 6 mnd is schone lucht natuurlijk erg belangrijk (filters). En dan heb ik het nog niet eens over waar we het op het moment mee moeten doen… Heel graag dus!!!

 63. Een lange snoer is in mijn ogen een must. Hoe lang deze ook is hij is altijd te kort.
  En de zuigkracht moet net genoeg zijn. Maar een borstel om het vuil omhoog te gooien, werkt volgens mij beter. (zoals de oude stofzuigers met rolborstels)

 64. Om het stofzuigen toch nog een beetje leuk te maken is deze stofzuiger wel een uitkomst! kan mijn ‘oude’ stofzuiger met pensioen!

 65. Avatar foto
  Angela ten Ham

  Graag een stofzuiger met een goede zuigkracht. We hebben drie schatten van katten, maar ook veel haartjes in huis. Elke dag even zuigen is een must. En dan graag ook lekker krachtig en niet met zo’n suf gangetje als mijn eigen stofzuiger.

 66. Ja dat klinkt mooi, ik erger me vooral aan het korte snoer, elke keer weer in een ander stopcontact doen, maar ook de luchtreiniging met 2 astma patienten is een plus. Dus ik doe graag mee!!

 67. Ja ik ben echt toe aan een goede stofzuiger met een lange snoer en die niet veel lawaai maakt!! Die van mijn zit met tape aan elkaar vast snoer veel te kort en maakt heel veel lawaai!!

 68. Die lange snoer…………….
  dat geluid (welk geluid?)
  Stofzuigen is niet bepaald mijn favoriete bezigheid en soms gaat het gepaard met diverse krachttermen om dat ik of weer opnieuw in moet pluggen of de stofzuiger op zijn rug ligt of dat ik hem hard achter me aantrek en hij dan mijn hakken raakt,heel pijnlijk en hij maakt zo’n onheilspellend geluid dat ik er volgens mij binnenkort mee naar de stofzuigerdokter moet.Kortom tisdautmoetmaaranders….
  Maar misschien wordt deze Bosch wel mijn allerbeste (volgzame) huisvriend wie zal het zeggen.En een vriend die stil is dat wil toch iedereen??

 69. Met een hond in huis stofzuigen we elke dag wel een keertje. Mijn partner en ik samen last van onze luchtwegen ….. en nu komen we deze kans op het winnen van een nieuwe stofzuiger tegen !!!
  De oude gaat inmiddels al 20 jaar mee, dus ga ik graag met deze winkans in zee !!!!

 70. Avatar foto
  sylvana van der pijl

  met 3 katjes is stofzuigen een dagelijkse taak. Wel belangrijk dat een stofzuiger ook echt krachtig zuigt.
  Mijn stofzuiger heeft helaas maar een kort snoet, dus het hele huis stofzuigen is een heel karwei, elke keer de stekker verplaatsen naar een ander stopcontact. Deze heeft een lengte van 15 meter, wat ideaal 😀
  Graag wil ik meedoen in de loting en kans maken op dit mooie apparaat.

 71. Ik zie altijd ontzettend op tegen stofzuigen…Onze stofzuiger zuigt niet goed en hij is erg zwaar. Zou deze het sotgzuigen wat aangenamer maken?

 72. Heerlijk! Gewoon met elkaar kunnen praten tijdens het stofzuigen 😉
  Het uiterlijk is ook erg mooi! Ik werk in de thuiszorg, zou ‘m elke dag meenemen naar mijn cliënten…

 73. Een stille stofzuiger!? Dat, en dan, klinkt mij (als) muziek in de oren! Het lijkt me heerlijk tijdens het stofzuigen, voor mezelf, de kids en de hond.
  Een lekker lang snoer lijkt me ook prettig, want ik lig altijd in de clinch met dat snoer EN ook al heb ik onze huidige stofzuiger al zo’n 5 jaar en weet ik dus ook al 5 jaar hoe lang het snoer kan reiken, ik probeer toch iedere keer tot bovenaan de trap te komen, maar dat wil nog steeds net niet!
  Met een hond, twee kleine kinderen en op dit moment een kerstboom die hopelijk ook tijdens de kerst nog naalden aan z;n takken heeft ipv op de grond lijkt mij deze stofzuiger dus echt een top aanwinst!

 74. Avatar foto
  Sabine Bientje

  Een nieuwe stofzuiger op zich zal al heel heeeeeel fijn zijn 😉 Onze model heeft een snoer van twee meter, JA TWEE METER…..Eigenlijk kun je dus geen kant op…Er zitten geen wielen onder dus hij valt steeds om als ik hem achter me aan trek en dan het geluid. Een opstijgende boing die zal er jaloers op zijn 😉

  Waarom heb je dan zo’n stofzuiger? en waarom haal je geen nieuwe? Nou…we hadden een goede maar die besloot plots na 4 jaar de geest te geven. Met heel weinig budget en dus veel haast omdat we met de stofallergie van mijn man ECHT NIET zonder stofzuiger kunnen…..heb ik een goedkoop model gehaald. Helaas blijkt dit geen goede beslissing en gaan we hard sparen om in het nieuwe jaar een degelijke te kunnen halen die wel. Alleen dat sparen duurt bij ons erg lang 🙁

  Een stille stofzuiger die goed zuigt, een snoer heeft van VIJFTIEN meter én met een goed filter zou toch een droom zijn die uitkomt!

  Ik volg op Facebook en Instragram, fijne dagen!!

 75. hebben op dit moment de stofzuiger van mijn schoonouders die 15 jaar oud is met erg kort snoer niet handig als je weinig stopcontacten hebt deze stofzuiger is echt hemelsssssssss

 76. Avatar foto
  Heleen van der Velde

  Wij hebben vooral de stille zuigkracht nodig! Ik probeer nu maar te stofzuigen als er niemand thuis is, zodat een ander er geen last van heeft, want wat hebben ze een hekel aan mijn stofzuigen………. (volg je via FB)

 77. Het geluid.! Ik poets graag en hoewel je met stofzuigen veel in korte tijd doet ik heb er een hekel aan. Ik strijk nog liever een uur dan 10 min stofzuigen want die herrie aan mn hoofd, ik kan er maar slecht tegen. Mn zoontje heeft er ook een hekel aan. dus toen ik las dat de hond er zn hoofd nog niet voor optilt dacht ik meteen aan wat voor verademing dat zou kunnen zijn. Dus ik doe mega enthousiast mee met deze winactie!

 78. Ohhhhhhhh dit komt goed uit zeg!!!!! 😀 Helaas is 3 weken geleden onze stofzuiger gesneuveld en nu lenen we de oude van mijn schoonzus. Moet nodig een nieuwe kopen maarja de decembermaand is nogal duur met al die feestdagen! 😉 Ik doe enorm graag mee.. Wat een topactie organiseer je voor de lezers van je blog..
  Echt enorm welkom met 2 kids en 2 honden!
  Groetje Ilsiee

 79. Wauw ik hou van stofzuigen alleen moet je wel een goede stofzuiger kunnen gebruiken.
  En daar is deze Bosch stofzuiger uiterst geschikt voor.
  Mijn eigen stofzuiger vertoont allemaal rare dingen valt van ellende uit elkaar dus ik zou hier erg blij mee zijn.
  Hoop dat ik verrast ga worden lieve mensen.
  Hele fijne dagen!

  XXX

 80. Avatar foto
  Elsje Constancia

  Oeh ik heb heel veel verbeter puntjes! Ben al een tijdje op zoek naar een 2e hands pareltje. Zou heel blij van dit kerst cadeau worden!
  De mijne ;
  * doet er een uur over voordat hij iets opzuigt
  * bezorgd stress maar wordt wel elke dag gebruikt
  * stinkt zo erg dat je denkt oké je moet idd eens gaan schoonmaken.
  ,* kinderen zijn er bang voor ingaat bij zo loeit?

  Liefs

 81. Avatar foto
  Nienke Beer Salimans

  Verbeterpuntjes van mijn huidige stofzuiger… Alles, hij maakt een hoop herrie, stinkt, zuigkracht is zo sterk dat hij zich aan de vloer vast zuigt en daardoor dus niks op zuigt en ik me het apenlazerus sta te sjorren en douwen aan de stofzuigerstang. De kleur past niet bij de rest van het interieur (vooral dat laatste is natuurlijk erg belangrijk 😉 ). Maar ik wil wel een nieuwe stofzuiger winnen, zoontje van 1 heeft nu de gewoonte dat alles wat hij niet meer lust, gewoon op de grond te flikkeren, soms met bordje en al, terwijl hij heel ondeugend me recht in de ogen aan kijkt.

 82. Dat hij minder lawaai maakt zullen onze dieren blij mee zijn, vinden onze stofzuiger erg eng… meer zuigkracht en een betere borstel zou ook fijn zijn voor de honden haren in het tapijt

 83. Onze stofzuiger maakt veel herrie en is heel snel te warm en dat stopt hij er mee.
  Het zou fijn zijn als hij een beter filter heeft die goed te vervangen is.
  Ook zou de ‘stilte’ van de stofzuiger me erg aanspreken. Nu pak ik hem nooit erbij als mijn man boven aan het werk is, dat zou dan wel kunnen.

 84. Ik doe graag mee! Vooral het extra lange snoer en het gebrek aan herrie lijken mij ideaal! Met een kind en twee katten stofzuig ik elke dag, dus dan moet het wel een goede machine zijn.

 85. Avatar foto
  Sandy van der Kolk

  Vooral het feit dat hij stiller is dan mijn huidige exemplaar vind ik erg fijn. Nu is het zo dat de hond bijna panisch wegloopt op het moment dat ik de stofzuiger aanzet en gebeurt het regelmatig dat wanneer er aan de voordeur wordt aangebeld terwijl ik weer eens aan het zuigen ben, dat ik het niet eens hoor en dat vind ik wel heel vervelend.

 86. gewoon het feit dat hij werkt zou al een hele verbetering zijn! Het compressievat van mijn boiler is namelijk gesprongen met een overstroming tot gevolg. En 3 x raden wat er onder dat vat stond? Juist ja, mijn stofzuiger. Die doet nu dus helemaal niets meer 🙁
  Het trekt mij vooral enorm aan dat het snoer zo lang is; ik heb geen stopcontact in mijn gang, dus kan ik altijd maar een halve trap stofzuigen, daarna moet ik weer een halve trap naar beneden om de stekker uit te trekken, dan de trap op om hem weer in te steken en daarna kan ik pas weer verder..
  Ook het luchtzuiverende effect lijkt mij zalig! Ik hou mijn vingers gekruist!

 87. Avatar foto
  Sharon de Ridder

  Na zo’n leuke en handige review maak ook ik hier graag kans op! Met name het feit dat hij stil is, spreekt mij enorm aan. Met kleine kinderen in huis kan je wel 7x per dag stofzuigen (als je een proper-neuroot bent), maar ik doe het graag in de avond wanneer zij op bed liggen. Helaas moet ik nu dan dus echt even een half uur tot een uur wachten, anders kunnen ze niet slapen 🙂 Met deze nieuwe Bosch kan ik “fijn” eerder aan de slag!

 88. Avatar foto
  Claudia Diependaal

  Mijn kinderen stofzuigen hier. Geen zielig verhaal maar het is niet a ders ?. Ze vinden de stofzuiger verschrikkelijk die ik nu heb. Heel veel gezeur hebben we erom haha. Voor de huisdieren hebben we ook zeker een goede stofzuiger nodig. Dat deze zonder kabel is is ook heel erg handig. Val ik niet meer over t snoer als ik WEER eens langs wil lopen! Groetjes Claudia!

 89. gewoon het feit dat hij werkt zou al een hele verbetering zijn! Het compressievat van mijn boiler is namelijk gesprongen met een overstroming tot gevolg. En 3 x raden wat er onder dat vat stond? Juist ja, mijn stofzuiger. Die doet nu dus helemaal niets meer 🙁
  Het trekt mij vooral enorm aan dat het snoer zo lang is; ik heb geen stopcontact in mijn gang, dus kan ik altijd maar een halve trap stofzuigen, daarna moet ik weer een halve trap naar beneden om de stekker uit te trekken, dan de trap op om hem weer in te steken en daarna kan ik pas weer verder..
  Ook het luchtzuiverende effect lijkt mij zalig! Ik hou mijn vingers gekruist!

 90. Avatar foto
  Adriana de Ruiter

  Een stofzuiger testen lijkt mij niet één van de leuke dingen aan het zijn van blogger en toch zoals jij erover schrijft lijkt het bijna leuk! Wat hou ik toch van jouw schrijfstijl! 🙂

  Maar goed, een winactie… Bosch is samen met Coca Cola en Samsung, één van de favoriete merken van mijn man. Maar ik dacht eigenlijk dat Bosch alleen gereedschap maakt? Een stofzuiger??!!! Denk je dat als ik deze stofzuiger win, mijn man ook vaker gaat stofzuigen??? Als dat het geval is, dan hoop ik enórm dat ik win! Want stofzuigen dat moet ik met jonge (pleeg)kinderen dagelijks, soms meerdere keren per dag….

  Op zich zou ik niet mee doen aan een winactie voor een stofzuiger, want ja een stofzuiger… Maar ons pleegdochtertje is bang voor harde geluiden en de stofzuiger die wij nu hebben is qua geluid wel te vergelijken met een technofeest op zijn hoogtepunt… Het weinige geluid in combinatie met het behouden van sterke zuigkracht heeft me over de streep gehaald… Ik doe héél graag mee en hoop enorm dat ik wil!

  Stel je voor dat ik mijn man zo gek krijg…. Drie keer per week ofzo…. 😀

 91. Avatar foto
  Anita te Gussinklo

  Ik zou het heel fijn vinden dat hij 15 meter snoer heeft.
  Nu moet ik me woonkamer/keuken in 2e stofzuigen.
  Ook van de hoge zuigkracht word ik enthousiast omdat wij 2 katten hebben en deze nogal eens wat haren verliezen.
  Super dat je zo’n stille stofzuiger mag weg geven.

 92. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Een lange kabel mis ik nu wel, niet dat ik zo’n grote benedenverdieping heb, maar ik moet minimaal 1x van stopcontact wisselen. En inderdaad, mijn kinderen klagen ook over het harde geluid als ik aan het stofzuigen ben en ze zijn net iets leuks op tv aan het kijken. Ons oudje ruil ik graag in voor deze fijne Bosch Prosilence stofzuiger.

 93. Ik zou ook graag meeloten voor deze stofzuiger…verbeterpunten voor mijn stofzuiger nu:
  Een langer snoer zou erg op prijs worden gesteld, trek nu regelmatig de stekker uit het stopcontact tijdens het stofzuigen omdat ik denk nog net dat hoekje mee te kunnen pakken.
  Mijn stofzuigerslang nu met ducktape aan elkaar is geplakt en daar door niet meer ingeschoven kan worden….je snapt wat er altijd naar buiten valt als ik de trapkastdeur open doe.
  Mijn stofzuiger het geluid maakt van een vrachtwagen met 2 opleggers…als blikken kunnen doden…
  Mijn stofzuiger beslist geen schone lucht uitblaast….iedereen ruikt meteen wanneer ik hem gebruikt heb….over mijn huisstofmijt allergie maar te zwijgen
  En zo kan ik nog wel even doorgaan….
  Ik hoop dat de kerstman mij een nieuwe schenkt.
  Ook namens mijn 3 mannen en de ?…

 94. Avatar foto
  Natasja Vogels

  Mijn stofzuiger is zeker niet slecht maar volgens mij horen de buren hem 3 deuren verderop ook nog! En aangezien ik lange dagen werk,na 19.00 thuis kom en dan eerst ga eten en mijn dochter op bed ga leggen is het sowieso al 20.30. Ja en wie stofzuigt er nog na 20.30 met zulke herrie? Nou ik niet dus. Daarbij heb ik een gelijkvloerse woning dus ook lang snoer nodig. En met 2 katten is dagelijks stofzuigen eigenlijk wel een must. Helaas moet ik het dan doen met de swiffer maar ideaal is dat niet. Een stille stofzuiger die vliegensvlug meteen door het hele huis zou kunnen zou wel echt een uitkomst zijn.

 95. Tja met dat oudje van ons kan ik wel wat verbeterpunten noemen…. zucht. Met twee boys en een touwe viervoeter. En dan tel in mijn man niet eens mee!??
  Deze prachtige stofzuiger zou een geweldige verbetering zijn. Hier brommen de Kids altijd als ze tv kijken.. en dan met dit geweldig apparaat geen gebrom meer en alle bij geluiden die de onze produceert zullen dan ook verleden tijd zijn. Wat ik echt geweldig vind is 15 meter snoer. Dat is nog eens lekker stofzuigen.. Zo wordt stofzuigen vast weer een feest!!??

 96. Avatar foto
  Annuska Jongmans

  Ik loot zeker graag mee voor de stofzuiger!
  2 kinderen die de hele dag van buiten naar binnen rennen en 2 katten die elkaar graag achterna zitten en een man die het nodig vond om onze stofzuiger in te zetten tijdens een verbouwing zorgen er toch al snel voor dat een stofzuiger aan vervanging toe is.

 97. Avatar foto
  Krista Jonker-Sanders

  Tja alle voordelen zijn top voor bij ons in huis… 1 hond met veel haar. 3 Kids van 3, 4 en 6 jaar… Veel kruimels, papier snippers… Zand x4 van hond en kinderen die spelen en rennen in het bos in de tuin… En uiteraard in het ene moment net willen stofzuigen als ( een van) de kinderen net helemaal verzonken is in een film of favoriete tv programma maakt de stille stofzuiger ook ideaal voor ons gezin.

 98. Onze huidige stofzuiger was erg Low Budget. Daar hebben we iedere keer dat we hem gebruiken spijt van.
  In de winkel viel de herrie wel mee. Maar als ie thuis aan staat, klinkt het zo hard. Als je degene bent die stofzuiger raak je overprikkeld. Maar voor de ander is het ook geen pretje. TV kijken is geen optie door het harde geluid.
  Het snoer had ook wel wat langer gemogen. Tijdens het verwisselen van het stopcontact is het zooo heerlijk rustig… en dan baal je dat je weer die herrie krijgt.

  Ik loot dus oneijs graag mee voor een rustig 2018!

 99. Na het stofzuigen heb ik standaard hoofdpijn, daarnaast valt de stofzuiger van ellende bijma uit elkaar. Ondanks dat we maar met zn 2tjes zijn is het noodzakelijk om dagelijks te stofzuigen. Dagelijks hoofdpijn dus door de herrie. Al was de stofzuiger hier maar wat stiller en een betere zuigkracht, was ik sneller klaar geweest en zonder hoofdpijn. Ook voor dochterlief zou het een uitkomst zijn, kan ze beter haar favoriete films blijven volgen zonder gestoord te worden.

 100. een hond, twee kinderen en thuis werken, klinkt exact als mijn huishouden! De verbeterpuntjes die mijn stofzuiger kan gebruiken zijn de schone lucht omdat mijn stofzuiger al heel snel stinkt door de hondenharen en de stilte zodat ik de kids niet stoor bij het huiswerk. Is het makkelijk om de stang of mondstukken eraf te halen? Bij de mijne is dat een ramp waardoor ik de hoekjes wel eens laat zitten gewoon omdat ik de stang er niet af krijg.

  1. Sorry, je mag mijn deelname weghalen. De stofzuigerspecificaties klinken erg goed maar het blijkt bijna dezelfde te zijn als de siemens die ik nu heb.

 101. Avatar foto
  Maaike Noteboom

  Wow wat klinkt dat goed! Met het lange snoer de benedenverdieping in één keer stofzuigen, geen geluidsoverlast is ook top! Niet alleen voor de kids, maar dan kan mijn man ongestoord een keer een videogame spelen.

  Maar het allerbelangrijkste… heeft de BGL8SIL4 ook vier wielen?? Van onze stofzuiger is een wiel kapot en op drie wielen doet hij het niet :'( Met twee stoere boys en een mooi huis in een nieuwbouwwijk (lees: veel, echt heel veel, zand) mag ik elke dag stofzuigen.

  Kortom: als de Bosch stofzuiger bij ons komt wonen, beloof ik plechtig hem elke dag even van stroom en vers stof te voorzien. Wat wil een stofzuiger nou nog meer 😀

 102. Wat een leuke actie zeg! Ik kan zeker wel een nieuwe stofzuiger gebruiken. Op dit moment ben ik half doof als ik klaar ben met stofzuigen. Ook mijn buren zijn er niet zo over te spreken. Ik weet zeker dat dit mooie exemplaar zorgt dat dat allemaal verleden tijd is. Ik doe dus heel graag mee! ???

 103. Jaaaaaaa onze stofzuiger maakt een klereherrie, zuigt steeds minder goed en is een lomp ding. Ik moet dat ding 2 verdiepingen op trekken en moet er al een half uur van bijkomen als ik eenmaal boven ben. Kan ook aan m’n slechte conditie liggen maar dat geheel terzijde. Zuigkracht, lang snoer en minder herrie, het lijkt me fantastisch ?

 104. Mijn stofzuiger heeft een korte snoer met als resultaat dat er meerdere malen verwisseld moet wprden van stopcontact of zelfs voor de trap is het verwissrlen ,tweemaal over hetzelfde plekje gaan enz dus zuigkracht is ook niet mzer optimaal…..ik kan maar blijven opnoemen maar met drie kids en een kat in huis us het toch een must om een goede stofzuiger te hebben

 105. Avatar foto
  Laura Jongbloed

  Mijn middelste zoon vind het leuk om achter de stofzuiger te gaan zitten vanwege de lucht die eruit blaast, wel zo fijn om te weten dat het dan zuivere lucht is die eruit komt.
  En het geluidsniveau is ook wel fijn bij een 2 maanden oude baby die nog van een scheet wakker wordt 😛

 106. Avatar foto
  Stefanie de Koeijer

  Ik vind je punt over tv kijken en stofzuigen echt de beste!
  Dat kan ik hier ook goed gebruiken.. ik stofzuig vaak als mijn dochter even lekker op de bank zit. Dan kan ik overal langs zonder achtervolgt te worden.
  Ook de stilte voor onze 2 katten kan ik goed gebruiken. 1 kijkt er niet zo naar. Maar de andere is panisch zodra ik de stofzuiger uit de kast pak. Dat zou dus voor die kat een enorme geruststelling zijn.

 107. Avatar foto
  Marijke Smit westra

  Oohh ja, wat super! Dat stille lijkt me heeerlijk! 2 kindjes op bed en moeke even stofzuigen, hebben ze er ook geen last van.

 108. Na 3 operaties aan mijn rechterpols, vind deze het absoluut niet meer fijn om te stofzuigen! Maar met een kind en een puppy(labrador van 6 maanden die alles waar je maar in kunt bijten/kauwen lees slopen) kan ik aan het stofzuigen blijven. Onze Kees( de labrador) word al wild als ik de stofzuiger uit de kast haal dus een stofzuiger dat ik stiekem kan stofzuigen als hij net ff buiten moet spelen van mij zou een uitkomst zijn. 3 Maanden geleden een nieuwe stofzuiger gekocht en advies gekregen bij onze lokale Blokker. Maar jeetje wat een vreselijke stofzuiger. Hij maakt een herrie en als ik met pijn en moeite heb gestofzuigd en daarna nog erachteraan dweil heb ik zoveel haren van onze Kees eraanhangen waar ik een nieuwe pruik van kan maken! :-0). Kortom het is een flutding… Een nieuwe goeie is dan ook van harte welkom.

 109. Welke verbeterpuntjes niet? Mijn stofzuiger zit met tape aan elkaar geplakt. De stang schuift in op de meest ongelukkige momenten (lees: als ik kracht zet en dan beland ik bijna met mn gezicht op de vloer), hij heeft een kort snoer, zuigkracht van lik-mn-vestje en maakt lawaai voor 10! De katten zijn hysterisch als ik m alleen al uit de gang haal ?
  En ik kan als alleenstaande moeder nooit zo’n dure stille stofzuiger betalen, dus ook mijn portemonnee zou je zeer dankbaar zijn!

 110. Het eerste wat mijn man en ik tegen elkaar zeisen die zouden we moeten uitproberen. Eindelijk een stille stofzuiger voor een betaalbare prijs. WAnt we hebben er een aantal versleten die na een week al een hoop herrie maken. En de zuigkracht zo verliezen en de laatste bleek in gebruik toch een snoer te hebben die te kort is om alles met 1 stopcontact te kunnen doen.

 111. het grootste verbeterpunt is wel dat hij stil is. als ik ga stofzuigen weet mijn hond niet hoe snel hij naar buiten moet. het lange snoer is ook zeer fijn dan hoef je niet steeds een ander stopcontact te zoeken, maar vooral …. de zuigkracht. ik wordt hier gek van de hondenharen met een langharige hond. dus kom maar op …. ik denk dat hij hier wel op z’n plaats is.

 112. Avatar foto
  susankant@hotmail.com

  Wauw een een stille stofzuiger die zou ik zo graag hebben! Ik zei pas nog waarom bestaan die niet maar ze bestaan dus wel! Ik heb geen filters meer op mijn zintuigen waardoor het geluid van een stofzuiger niet aan te horen is en met een stille zou het stofzuigen een stuk aangenamer worden zeker gezien we 2 kleine kindjes en een hond en een kat hebben. ??????????????

 113. Ten eerste…het lange snoer. Niets is zo vervelend om halverwege de trap niet verder te kunnen. Stofzuigen is al een zware klus. En natuurlijk…dat deze wel stil is. Mijn oude stofzuiger maakt momenteel het geluid van een zware bulldozer. Maar…hij doet het nog. Maar een mooie nieuwe, stille stofzuiger die ook nog eens zonder problemen mijn houten vloer stofvrij kan maken is hier in Huize Heiner meer dan welkom.

 114. Avatar foto
  Anne Rouwhorst

  Als je me 10 jaar geleden had gezegd dat ik ooit nog eens blij zou kunnen worden van een stofzuiger, dan had ik dubbel gelegen van het lachen. Maar inmiddels, als mama van 2 jongens die elke keer weer roepen “maa-aaaaam, mag dat ding nou eens uit? Ik hoor niks!”, terwijl ze zelf de grootste bijdragen leveren aan de zandbergen hier in huis(?), zou ik werkelijk waar een heuse vreugdedans doen in de woonkamer na het winnen van deze prijs(mét stofzuiger in de hand, uiteraard;))

 115. Avatar foto
  Ingrid Hopster

  Het allergrootste voordeel van deze stofzuiger is wat mij betreft dat hij stil is, ik stofzuig altijd als mijn zoon op school is en als hij thuis is vlucht hij naar boven zodra ik alleen het woord stofzuigen al noem, hij vind het geluid van de stofzuiger vreselijk dus een stille stofzuiger zou heerlijk zijn dan kan ik ook gerust stofzuigen als hij vakantie heeft of thuis is.

 116. Verbeterpunten voor onze stofzuiger.. waar moet ik beginnen. Hij is echt aan vervanging toe. Er zijn al wat onderdeeltjes los zoals de wieltjes van het kopstuk en de stang viel steeds (geen idee waarom) dus die hebben we maar even vastgetaped. De zuigkracht lijkt ook steeds minder te worden. Deze Bosch zou dus een zeer welkom kerstcadeau zijn!

 117. Oh wat zou dat fijn zijn. Onze Rex is helemaal panisch als ik ga stofzuigen. Hij is er zo vreselijk bang voor dat hij de stofzuiger echt aanvalt als hijnde kans krijgt. Waardoor ik hem dan altijd in de bench moet doen. Zou fijn zijn als ik of mijn zoontje gewoon kan stofzuiger metnonze Rex om ons heen

 118. Avatar foto
  Angela ter Horst

  Oeh die zou ik heel graag willen winnen! 3 kids en een kat zorgen ervoor dat dat ding erg vaak gebruikt moet worden 🙂

 119. Avatar foto
  Kristel Gubbels-Daemen

  Wow wat super fijn om hier kans op te maken.
  Verbeterpunten van onze stofzuiger:
  – kort snoer
  – veel geluid
  – zuigt niet meer zo krachtig door zijn leeftijd
  – stoot geen frisse lucht uit 🙂
  – is zwaar

  Dus we maken hier heel graag kans op ???

 120. Avatar foto
  Cindy Broeders

  Oooh, hier wordt je zo hebberig van! Onze stofzuiger heeft wel wat verbeterpuntjes! Snoer kapot, te veel lawaai, waardoor de kat niet weet waar hij kruipen moet en zoonlief mij bij seconde 1 vraagt of ik alsjeblieft wil stoppen, schone lucht uitstoten dat deed hij misschien in zijn vorige leven, maar nu dus zeker niet! Mijn man oppert dan ook heel vaak dat we maar eens een goede stofzuiger moeten kopen. Net alsof je dat zo maar doet als de ander het nog doet… Dus misschien is dit wel dé kans voor ons! Fingers crossed en fijne feestdagen!??

 121. Ja. Me me me! Ik ben geen goede huishoudster. Ik haat het. Maar het moet wel gebeuren. En stofzuigen is zoiets wat je het meest doet. En die van ons maakt me toch een herrie! Kind van slag, konijn over de rooie. Dus ik maak heel graag kans.

 122. Avatar foto
  Ingrid van de Louw

  Ik heb je review gelezen en ohhh kom maar op met die stofzuiger! Ik heb er al tien versleten en allemaal gaan ze stuk! Gék word ik ervan! Ik heb nu de oude Bosch van mijn overleden oma. Die doet het beter dan wat ik had! Echter is daar de voet weer van afgebroken?. Ik weiger er nog één te kopen. Dus ik zou hem heel graag willen winnen! Hij werkt zeg je…. écht het zou zo fijn zijn! Drie kinderen, werkend en alleenstaand … het zou mijn leven net eenntikkeltje makkelijker maken! Ik ga écht duimen ben reuze benieuwd naar deze stofzuiger ?

 123. We zijn heel hard op zoek naar een stofzuiger die onze Mieke kan vervangen. Met een hond, een kat, 2 konijnen en 2 kleine kinderen is een goede stofzuiger met veel zuigkracht geen overbodige luxe.
  Mijn kinderen vinden het geluid van de huidige stofzuiger vreselijk, en wij ook. Dus zon geluidsarm exemplaar zou in ons huis heel erg welkom zijn! Hopelijk begint onze nieuwe jaar met deze mooie Bosch!

 124. Avatar foto
  Lesley schlepers

  Toffe review zeg! Lijkt me ideaal! 15m snoer en minder geluidsoverlast haha is iets wat onze stofzuiger wel kan gebruiken! Lijkt me sowieso heerlijk om te stofzuigen met een stofzuiger die niet met tape aan elkaar hangt ?

 125. Onze stofzuiger heeft alles wat de bosch die je hebt getest niet heeft!
  Kort snoer (die niet meer inrolt), maakt herrie (mag nooit stofzuigen in dezelfde ruimte als waar zoon is), zuigkracht is altijd hetzelfde (wat niet heel hard is) en enige voordeel is dat de opzetstukjes er niet af kunnen vallen (want die zitten er helemaal niet bij).
  De bosch zou hier met open armen en vieze vloer worden ontvangen!

 126. Wat zou dat fijn zijn! Met 4 kids in huis waarvan er 2 nog een middagslaapje doen, dus dan kan ik mooi dan stofzuigen en de andere 2 hebben eem stofallergie, dus mag ik nooit stofzuigen als zij erbij zijn, met dezd van bosch gaat dat vast wel, en de lucht is ook nog eens schoner!

 127. Avatar foto
  Marleen den Haak

  Welk verbeterpuntje niet eigenlijk?! Het lange snoer klinkt erg fijn, de hoge zuigkracht, en dat deze stofzuiger schone lucht uitstoot is zeker fijn met twee jonge kinderen in huis (ons dochtertje is nu 6 weken oud) en ons zoontje bijna 2 jaar en 5 maanden). En dat ie dan ook nog zo stil is klinkt helemaal te mooi om waar te zijn! Ben nog wel benieuwd hoe zwaar het apparaat is, maar dat ga ik even lezen en zal
  vast ook niet erg zwaar zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven