Hoe kom je van die stinkende sportspullen af? Ik heb dé oplossing!

Sporten is belangrijk, en gelukkig kunnen (ook in deze periode) veel kinderen toch op een bepaalde manier hun sport blijven beoefenen. Maar gatver, wat kunnen die sportschoenen, bokshandschoenen en overige sportspullen stinken zeg! Gelukkig heb ik iets op die stinkende bokshandschoenen gevonden!

Voor de sportkleding had ik al wel het een en ander gevonden waardoor ik de sportgeur er tijdens het wassen toch uit krijg, zoals bijvoorbeeld een wasparfum. Maar voor de sportspullen die niet gewassen kunnen worden had ik nog geen oplossing. Tot nu.

Lees vooral verder als je bij jullie ook de problemen van al die stank wil oplossen en meer wilt weten over het gebruik van Ourganixx tegen die stinkende bokshandschoenen!

Stinkende bokshandschoenen en stinkende sportschoenen

Hier in huis wordt er nogal wat afgesport. Frank sport 2 tot 3 keer per week, Luc sport 2 keer per week (en drumt daarnaast nog) en Lotte sport normaal gesproken 4 keer per week. En laat ik mezelf niet vergeten… ik sportte ook 2-3 keer per week totdat de sportschool dicht ging.

En jakkes wat kan dat allemaal stinken, al die sportspullen bij elkaar en in het bijzonder die stinkende sportschoenen van Luc en stinkende bokshandschoenen van Lotte. Brrr.

Hieronder vertel ik je meer over Ourganixx, maar mocht je eventueel benieuwd zijn daar Shoefresh, lees dan deze review.

Enorme hopen met was door het sporten

Om te beginnen ligt er dus wekelijks een enorme bult met was van sportkleding die gedaan moet worden. Inmiddels weet ik wel hoe ik die weer geurvrij krijg, dus daar heb ik niet zo’n problemen meer mee. Zo nu en dan zet ik bepaalde sportkleding een tijdje in de azijn bijvoorbeeld om er de geur uit te krijgen.

Helpt ook goed tegen puberzweet trouwens! En verder gebruik ik tegenwoordig altijd een wasparfum bij het wassen, niet alleen als de was stinkt, maar gewoon standaard. En dat ruikt me toch een partij lekker joh!

Maar daarmee heb ik het probleem van stinkende sportschoenen en stinkende bokshandschoenen nog niet opgelost. En als je denkt dat het wel meevalt met die geur, of dat buitenzetten voldoende is, dan heb je het mis.

Zelfs dus de bokshandschoenen van mijn 11 jarige meisje stinken echt een uur in de wind. En de tips van de boksleraar om lege toiletrollen in de handschoenen te stoppen, die werkt ook niet optimaal. Het lucht wel een beetje, maar stinken doet het nog steeds.

stinkende boxhandschoenen en stinkende sportschoenen. Geur verwijderen met Ourganixx uit stinkende sportspullen.

Ourganixx tegen stinkende sportschoenen en stinkende bokshandschoenen

Maar ik heb dus inmiddels de oplossing gevonden tegen al die stinkende sportspullen die niet makkelijk uit te wassen zijn: Ourganixx.

Ik kreeg een flesje opgestuurd om uit te proberen en ben helemaal tevreden met het eindresultaat. De stank behooort tot de verleden tijd en ik hoef er niet eens hard op te poetsen. Ideaal dus.

Waar gebruik je Ourganixx voor?

In het gebruik is het mega simpel. Je hebt een flaconnetje Ournanixx Sports spray die je even schudt en daarna spray je er de sportspullen mee in die stinken.

Bij ons dus de stinkende sportschoenen en de bokshandschoenen, maar ook onze helmen, motorhandschoenen en motorjassen na een lange motorrit verfris ik hier mee.

En wat dacht je van de voetbalschoenen van je kinderen en de kniebeschermers? Of je sporttas? Of de paardrijcap en rijlaarzen? Ook die laatste daar weet ik uit ervaring van hoe erg die kunnen stinken!

Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kan Ourganixx gebruiken.

Hoe werkt Ourganixx eigenlijk?

Naast dat Ourganixx heel eenvoudig is in het gebruik wil ik je graag ook even wat meer vertellen over hoe deze sports spray werkt tegen de stinkende sportschoenen en dergelijke.

De naam Ourganixx is niet voor niets zo bedacht. Het is een natuurlijke spray die reinigt op microbacteriële wijze. Ontstane stank wordt niet ‘verhult’ door deze spray, maar de oorzaak wordt aangepakt door goede bacteriën uit de natuur te gebruiken.

Deze goede bacteriën produceren enzymen die de vervuiling in stukjes knippen. Vervolgens eten de goede bacteriën deze stukjes vuiligheid op. De slechte stinkende bacteriën hebben nu geen voedingsbodem meer en verdwijnen, net als de vervelende geurtjes! Dat is micro-biologische reiniging van Ourganixx.

Als je -net als ik- een beelddenker bent, dan levert dit verhaal mooie plaatjes op in je hoofd 😉 . Maar buiten dat is het natuurlijk veel belangrijker dat het ook echt zo werkt.

Op een volledig natuurlijke wijze pak je zo de stank aan en behoren stinkende bokshandschoenen en stinkende sportschoenen tot het verleden. De goede bateriën die gebruikt worden horen namelijk in onze natuur en zijn volledig onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Zo kunnen we op een verantwoorde manier toch aan de nare luchtjes ontsnappen die het sporten en het zweet veroorzaken.

Wil je ook op een natuurlijke manier die stinkende sportspullen voorkomen? Probeer zelf ook eens Ourganixx, ik ben overtuigd van de werking ervan!

1 gedachte over “Hoe kom je van die stinkende sportspullen af? Ik heb dé oplossing!”

  1. Zelf gebruik ik ook een spray om de zweetgeur uit mijn bokshandschoenen en scheenbeschermers te houden met een frisse eucalyptus geur. Maar wat misschien nog wel belangrijker is is om de boks handschoenen en scheenbeschermers goed te laten drogen na de training. Dan krijgen de bacterieen geen kans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven